Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Gewilde Ibrahimovic stelt Galatasaray diep teleur

Laatste update:
/
Arsenal wil zich naar verluidt versterken met Karim Benzema, al wordt dat ontkend door Arsène Wenger. Ray Parlour denkt dat de Fransman in ieder geval uitstekend bij de Londenaren zou passen “Hij zou een geweldige aankoop zijn. Edinson Cavani is ook genoemd, hij zou ook kunnen. Als ze beschikbaar zijn, waarom niet? Er kan iets gebeuren”, denkt de oud-middenvelder. (Goal)
/
Sparta Rotterdam heeft de komende week twee spelers op proef. De Jupiler League-club gaat bekijken of Jevani Brown en Mani O'Sullivan in de toekomst iets kunnen betekenen voor de vereniging. Brown is een twintigjarige Jamaicaan, die sinds zijn vertrek bij Peterborough United in 2013 zonder club zit. De 21-jarige O'Sullivan is afkomstig van West Bromwich Albion, waar hij voornamelijk in het tweede elftal speelde. (RTV Rijnmond)
/
Zlatan Ibrahimovic gaat niet naar Galatasaray. De aanvaller zou in Istanbul over twee seizoenen twaalf miljoen euro kunnen verdienen, maar de Zweed mikte op een totaalsalaris van zeventien miljoen en heeft de club uit Europees Istanbul derhalve nul op het rekest gegeven. Bovendien zou zijn familie helemaal niet naar Turkije willen. Een woordvoerder van Paris Saint-Germain liet zaterdag nog weten dat Ibrahimovic blijft. (LigTV)
/
Wie waarschijnlijk wel bij PSG vertrekt, is Jean-Christophe Bahebeck. De 22-jarige aanvaller gaat voor één seizoen op huurbasis aan de slag bij West Ham United en de deal wordt deze week waarschijnlijk nog afgerond. De Fransman komt in Parijs niet veel aan spelen toe en werd ook al gelinkt aan FSV Mainz, Eintracht Frankfurt, Swansea City en Watford. Bahebeck maakte tot dusver zes doelpunten voor PSG. (Diverse Franse media)
/
Er wordt nu al geruime tijd gespeculeerd over een overname van Aston Villa, maar Randy Lerner is nog altijd de eigenaar van de club uit Birmingham. Daar moet nu toch echt snel verandering in gaan komen: Lerner staat op het punt om Villa te verkopen aan een Amerikaanse investeringsmaatschappij, waarvan de naam nog niet bekend is. Er wordt ongeveer 205 miljoen euro betaald voor Villa. (Daily Mail)
Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic deze zomer bij Paris Saint-Germain blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig dat heel veel Galatasaray supporters hoop hadden, dat ibrahimovic zou komen. Dat is natuurlijk heel erg onrealistisch.

3 augustus 2015 om 21:55

Hopen mag altijd, maar ik denk ook dat er wat Galatasaray supporters zijn die echt helemaal overtuigd waren dat Ibra kwam. Ja, dan is dit toch een teleurstelling.

3 augustus 2015 om 22:00

Als GS het wilt, kunnen ze hem halen maar of Ibra het wilt? En als GS hem wilt halen, moeten ze alle geld uit de kast halen en dat zal problemen opleveren voor Gs..

Ik denk dat Ibra miss naar GS gaat maar dit gaat denk ik ervoor zorgen dat GS een uitsluiting krijgt van Uefa. Ze hebben al 15 miljoen meer uitgegeven dan dat het mag (ffp). Met hem erbij betaal je transferkosten, salaris van ongeveer 10+ miljoen exc. bonussen..

Ach ja, hoop het beste voor GS en de Turkse League.

3 augustus 2015 om 22:14

Ja daarom, je moet niet je eigen club in de problemen brengen voor een speler. Ookal is het een wereldspeler.

4 augustus 2015 om 00:21

"Als Galatasaray 'm wilt kunnen ze 'm halen maar of Ibrahimovic het wilt?"

Wat is dat dan voor iets raars? Zelfde als;

Als ik wil kan ik een Ferrari kopen maar of de bank mij geld leent?

Dus, als Galatasaray het wil kunnen ze 'm niet halen! Want Zlatan wil niet!

4 augustus 2015 om 16:26

Blijkbaar snap je het niet, maar een fijne dag nog verder !

of ibra blijft of ibra gaat naar Milan, we gaan het zien, hij is niet echt nodig bij milan (we hebben Bacca en Luiz Adriano) maar ibra is overal en altijd een toevoeging, dus ik wacht rustig af

3 augustus 2015 om 22:34

Hoe speelt of gaat Milan spelen? Met die twee samen voorin, of maar met 1 spits?

4 augustus 2015 om 00:26

met die 2 voorin, en dat hebben we nog Menez, dus aanvallende zitten we prima

4 augustus 2015 om 01:57

Zeker weten! Ik heb een goed gevoel bij Bacca en Luiz Adriano in de spits!

zlatan gaat of naar milan, of naar man united of nu al naar amerika ( laatst genoemde heeft die gezegd zoiezo te willen doen )

3 augustus 2015 om 23:01

Manchester United, met Van Gaal zeker haha.

Ja van gaal en zlatan liggen elkaar niet door de periode bij ajax , des al niet te min zijn het beide professionals en lijkt het mij toch dat ze wat meningsverschillen wel uit de weg kunnen leggen

Ik denk dat hij gaat kiezen voor AC Milan en mis voor een club in Amerika zoals LA Galaxy of New York Redbulls.

Galatasaray kan iedereen halen, dat is het punt niet. Maar als een speler niet wilt komen dan houdt het op. Helaas voor mijn kluppie.

4 augustus 2015 om 16:27

GS heeft simpelweg geen geld, bekend gemaakt vandaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren