Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zoek Erik ten Hag zeker even op, onze tijd bij Ajax schept een band’

Laatste update:

Joël Veltman ziet uit naar het weerzien met Erik ten Hag. De rechtsback van Brighton & Hove Albion speelde in zijn tijd bij Ajax onder de Tukker en komt hem nu opnieuw tegen in de halve finale van de FA Cup. Veltman is zelf geblesseerd en kan dus niet in actie komen tegen Manchester United, maar verwacht wel dat hij zijn oude leermeester even kan spreken.

Zondagmiddag spelen United en Brighton op Wembley om een plekje in de finale van de FA Cup, waar Manchester City wacht. Veltman stelt dat zijn ploeg een meer dan gemiddelde kans maakt op de winst. "De afgelopen jaren hebben we vaak leuk gespeeld tegen Manchester United en ook een aantal goede resultaten geboekt", zegt hij tegen Voetbal International. "We wonnen in de eerste speelronde van dit seizoen nog van United op Old Trafford (1-2, red.). Dat was de eerste competitiewedstrijd van Erik."

Toen kwam het niet tot een ontmoeting tussen Veltman en zijn voormalig oefenmeester, maar de verdediger hoopt dat het nu wel zover komt. "In de drukte kwam het er toen niet meer van, maar voor de wedstrijd op Wembley zoek ik Erik zeker even op. We hebben samen natuurlijk een mooie tijd beleefd bij Ajax, dat schept zeker een band. In augustus heb ik op Old Trafford wel nog met Lisandro Martínez en Donny van de Beek gesproken."

Veltman maakte in die wedstrijd in augustus vorig jaar wel minuten en maakte een goede indruk tegen niet de minste tegenstander. De voormalig stopper van Ajax haalde vertrouwen uit zijn prestaties in het verleden. "Ik stond nog tegenover Cristiano Ronaldo. Hij kwam als invaller in het veld en kreeg een goede kopkans, maar we hadden hem aardig in de tang. Net als die keer bij Juventus - Ajax in de Champions League. Ik wist dat ik hem aardig kon bijhouden, haha."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goedemorgen allen, de wedstrijd wordt uitgezonden op BBC 1..

23 april 2023 om 11:15

Ook op Ziggo Sport toch? Voor als je liever Nederlands commentaar hebt. Zolang het geen Leo Driessen is, is het vaak te pruimen.

23 april 2023 om 11:21

Geen idee ik heb geen Ziggo maar als de mogelijkheid er is kijk ik Engels voetbal (FA-cup) het liefst met Engels commentaar, daar zit naar mijn mening meer beleving in. WK's en EK's kijk ik ook grotendeels op de BBC...

Denk dat Brighton, United helemaal ondersteboven gaat spelen gezien de huidige vorm en blessures. Toch zonde voor Erik dat in de belangrijkste maanden het als een kaartenhuis in elkaar lijkt te vallen

Blijf het mooi vinden dat Veltman eigenlijk zijn hele carriere mensen de mond blijft snoeren.
In Nederland een mooie prijzenkast, Europa League Finaleen een kleine 250 wedstrijden voor Ajax.
Nu al bijna 100 wedstrijden in het linker rijtje van de Premier League te vinden.
Ik gun Ten Hag, Malacia en zeker Weghorst de FA cup maar Veltman misschien nog wel meer.

23 april 2023 om 13:57

Veltman kreeg echt een bak stront over zich heen in NL. Soms heus verdiend, maar vaak ook niet. Doet het in Engeland heel goed. Beetje vergelijkbaar met Pieters.

23 april 2023 om 13:58

Mensen moesten gewoon weer een pispaaltje hebben op basis van fouten die hij seizoenen daarvoor maakte. Laatste seizoenen bij Ajax was hij ontzettend stabiel. Altijd een 7.

23 april 2023 om 14:19

Het is maar net wat je stabiel noemt. In zijn laatste seizoen bij Ajax maakte hij cruciale fouten tegen o.a. Chelsea (penalty 1e helft), Valencia, Willem II en Telstar. Dan kan je Maguire ook een stabiele verdediger gaan noemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren