Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hopelijk heeft hij het geluk dat er een club langskomt die bij hem past’

Laatste update:

Albert Ferrer kreeg maandag voor de tweede keer in slechts dertien maanden tijd zijn congé als trainer. De voormalig verdediger van Barcelona werd de laan uitgestuurd bij Real Mallorca, nadat hij in de zomer aantrad bij die club. Eind oktober vorig jaar ontsloeg Córdoba hem ook al en een paar seizoenen geleden was het onvrijwillig exit bij Vitesse. De vraag is of Ferrer zijn blazoen nog oppoetst.

/

Ferrer was van oktober 2010 tot de zomer van 2011 werkzaam bij Vitesse, maar deed het er slecht met een vijftiende plaats. Frank van der Struijk maakte hem destijds mee, maar kan zich niet goed heugen wat hij precies van Ferrer geleerd heeft. “Hij kwam natuurlijk van Barcelona en zijn assistent-trainer Albert Capellas ook. Ze probeerden ons in die stijl te laten voetballen. Dat klinkt leuk, voetballen als Barcelona, maar het paste niet bij de spelersgroep.”

Stanley Menzo completeerde de technische staf van Ferrer destijds in Arnhem. Hij heeft ook gezien dat de Spanjaard weinig succes heeft weten te boeken in zijn loopbaan als trainer. Dat Ferrer voetbalverstand heeft, staat volgens Menzo buiten kijf. “Maar dan is de vraag: hoe breng je het over? Voor een trainer is hij nog jong. Hopelijk heeft hij het geluk dat er een club langskomt die bij hem past”, aldus Menzo in het Algemeen Dagblad.

Denk jij dat Albert Ferrer nog slaagt als trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vreemd dat vd struijk ook capellas op deze manier erbij haalt. Die heeft nog jaren bij Vitesse gezeten en werd juist alom gewaardeerd in tegenstelling tot Ferrer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren