Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij is bijzonder: hij kwam met het shirt van Sneijder op de club’

Laatste update:

De nationale ploeg van Luxemburg zorgde zondag voor een stunt door Frankrijk op een doelpuntloos gelijkspel (0-0) te houden. Gerson Rodrigues had de winnende zelfs kunnen maken, maar de 22-jarige rechtsbuiten van Telstar schoot elf minuten voor tijd tegen de paal van het Stadium Municipal in Toulouse.

Gerson speelde tot dusverre twee wedstrijden voor Telstar en daarin was hij goed voor één doelpunt. Hij werkt er samen met Mike Snoei en de trainer omschrijft hem als ‘een bijzondere jongen’: “Toen hij tegen Nederland had gespeeld, kwam hij met het Oranje-shirt van Sneijder aan op de club”, aldus de coach in De Telegraaf.

BIZAR! 😱😱 Luxemburg speelt gelijk tegen Équipe de France de Football en is zelfs nog dicht bij de zege, maar Gerson van Telstar (!) schiet tegen de paal!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 3 september 2017

“Gerson is een jongen met een fantastische uitstraling. Een beetje zoals de jonge Gullit. Die actie van Gerson tegen Frankrijk, waarbij hij de paal trof, was typerend voor hem. Het is een jongen met een geweldige individuele actie, die wel wat basisdingen mist door de bijzondere route die hij heeft gevolgd. Maar daarin kan hij nog groeien”, aldus Snoei.

De in Portugal geboren Gerson speelde voor FC Metz alvorens hij in Luxemburg terechtkwam. Hij speelde voor Swift Hesperane, Union 05 Kayl-Tétange, Racing FC Union Luxemburg en Fola Esch en voor laatstgenoemde club maakte hij 13 doelpunten in 28 wedstrijden. Telstar liet hem deze zomer een éénjarig contract met een optie op een tweede seizoen ondertekenen.

Denk jij dat Gerson ook na dit seizoen nog voor Telstar speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, dat was wel een stunt geweest. Kun je nagaan. Gemiddelde basispeler van Frankrijk speelt in de top van een topcompetitie, deze jongen in het tweede niveau van Nederland. Dat zou het voor Nederland echter nog beschamender hebben gemaakt...

5 september 2017 om 08:15

Dus maar een selectie vormen van allemaal JL-spelers?😄😂

5 september 2017 om 08:17

Wat had het precies beschamender gemaakt? Dat Griezmann tegen Nederland zijn eerste 100% kans er in schoot, terwijl hij tegen Luxemburg er 4 mist? Natuurlijk een hele knappe prestatie van Luxemburg, maar grotendeels ook door het falen van de Fransen in de afronding. Nederland had dat geluk helaas niet.

5 september 2017 om 09:21

Heeft helemaal niks met falen te maken, dit is gewoon een zware matchfixing 😉

Mooi dat hij in een Sneijdershirt aankwam bij Telstar, maar zelf in een invalbeurt voor Luxemburg gevaarlijker was tegen Frankrijk dan Sneijder in zijn helft voor Nederland.

Wel een leuke actie van hem om dat te doen. Jammer van die paal overigens. Misschien komt hij volgende week met een Frans tenuetje de club binnen. Hehe

Had hij 'm maar gemaakt.
Was het weer spannend in de poule geweest.
Frankrijk uit tegen Bulgarije, met veel druk, wie weet.
Dan had Zweden zomaar nog kans gemaakt op de eerste plaats
Of wie weet.......nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren