Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Havenaar valt niet in de smaak: ‘Frustrerend dat ik hier word uitgefloten’

Laatste update:

Mike Havenaar stapte afgelopen zomer transfervrij over van Vitesse naar Córdoba, dat was gepromoveerd vanuit de Segunda División naar de Spaanse koningsklasse. In zijn drie seizoenen in de Eredivisie stond Havenaar al niet bekend als een goalgetter pur sang, maar kon hij tenminste nog een gemiddelde van één op drie overleggen. Bij Córdoba zit dat er echter nog niet in.

/

De Japanner van Nederlandse komaf tekende in de zomer voor twee seizoenen bij zijn nieuwe club en mocht in vier van de zes wedstrijden tot nu toe in de basis beginnen; eenmaal was hij invaller. Scoren deed hij echter nog niet voor het team van Albert Ferrer, eveneens ex-Vitesse. Córdoba staat onderaan in de Primera División met drie punten en in de laatste thuiswedstrijd in El Arcángel waren er fluitconcerten te horen richting Havenaar.

In gesprek met El Mundo Deportivo uit hij zijn ongenoegen daarover. “Ik voel me gefrustreerd, omdat ik hier word uitgefloten. Tegelijkertijd heb ik er begrip voor, want ik ben een spits. En spitsen moeten scoren”, zegt de 27-jarige Havenaar. Zondag speelt Córdoba uit tegen Getafe en hoopt Havenaar eindelijk van de nul af te komen. Daarna trekt hij weg voor twee interlands met Japan.

Denk jij dat Mike Havenaar nog 'los komt' bij Córdoba?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 september 2014 om 12:14

Welke laagvlieger in de BPL? Hij is niet een goed genoeg voor een plek op de bank bij de degradatie kandidaten!

30 september 2014 om 12:21

Eerder championship niveau ja.

30 september 2014 om 12:32

Heb jij enig idee wat QPR allemaal heeft lopen? Die zitten daar zeker niet op te wachten.

Wat dachten de fans van Cordoba überhaupt dat ze binnenhaalde? In Nederland scoorde hij bij een subtopper moeilijk, dan gaat hij in Spanje bij een degradatiekandidaat zeker wel scoren?

30 september 2014 om 12:49

Hij is niet eens ooit losgekomen

30 september 2014 om 13:23

Vargas staat af en toe ook in de spits bij QPR. En hoe heet die gozer die dat schitterende goal doelpunt maakte tegen Southampton? Is ook een spits. Nou, bij arsenal heb je nog Siem De Jong. Kan Havenaar tippen aan dat Niveau?

30 september 2014 om 13:52

Bij Arsenal heb je Siem de Jong? Sorry?

Laten we niet vergeten dat Cordoba niets te verliezen heeft in de Primera Division. Als nummer 7 van de Segunda vorig seizoen toch nog meedoen in de playoffs omdat nummer 3 Barcelona B niet kan en mag promoveren en vervolgens in de finaleronde heel erg moeizaam UD Las Palmas te verslaan na een 0-0 gelijkspel thuis en 1-1 uit.

Die hebben dus echt niets te verliezen en mogen uberhaupt al blij zijn als ze in de laatste ronde van de competitie nog bij de laatste 3 vandaan kunnen komen.

SD Eibar verrast mij tot dusver heel erg, terwijl Deportivo ook niet een echte aanwinst voor de Primera Division is. Jammer eigenlijk.

30 september 2014 om 12:20

Coroba had geluk, in de laatste seconde kwamen ze op 1-1. Las palmas is een betere ploeg en staan ook 1e in de segunda. Eibar heeft me niet verrast, spelen 2 jaar lamg al zeer goed voetbal met veel druk zetten, heel compact. Ik verwacht dan ook dat ze dit jaar overeind blijven! Jota hadden ze daar moeten houden!

30 september 2014 om 12:27

Oh zelfs dat nog, nou ja, wat een geluksploeg zeg.

Mooi dat Eibar goed voetbal speelt en de punten pakt, maar ze spelen voor het eerst op het allerhoogste niveau en dus is het wel degelijk een verrassing dat ze zich zo makkelijk staande houden. Ik gun het ze wel hoor.

Ik baal er echt van dat jouw club, Betis degradeerde vorig seizoen. Zo'n mooie ploeg is dat. Hoe spelen jullie nu eigenlijk? De resultaten moet wel beter als ik kijk naar de stand.

30 september 2014 om 16:25

Je kunt wel zien dat ze gedegradeerd zijn, vaak meer klasse dan de tegenstander zoals tegen Mirandes eergister, maar tegen Ponferradina gingen ze hard onderuit. Het is soms gewoon slecht, ze verloren zelfs thuis van nieuwkomer Albacete 0-1. Stadion zit bijna altijd vol. Maar een echt structureel fundament ligt er nog niet. En dat is best zorgwekkend. Mooi dat spits Ruben Castro is gebleven, een echte Betis speler die nu ook veel scoort. Maar ze komen terug!

30 september 2014 om 16:30

Oh, dat hoop ik zo erg.

Maar je mag ook 'we' zeggen. Je bent immers supporter, dus je hoort erbij.

30 september 2014 om 18:05

haha doen WE dat! nee Betis is geweldig, stadion, fans, shirts. en het is in Sevilla.
ik wil er zeer graag een keer heen.

naar Cordoba zal ik niet snel komen. Eibar krijgt ook wel een voorkeur.
Barca heb ik al gehad (osasuna 5-1)

Niet heel raar dat deze man bij een matige club in Spanje niet tot scoren komt. Bij Vitesse scoorde hij weliswaar vaak, maar dat mag ook wel als je zoveel kansen in een wedstrijd krijgt tegen vrij matige verdedigers. Nu mag hij het doen tegen sterkere verdedigers en krijgt hij misschien 1 of 2 kansen per wedstrijd, en die moeten er dan in. Aangezien Havenaar deze kwaliteiten niet heeft valt hij door de mand.

Dit is toch Mike Havenaar niet op de foto?

Verder is de Primera Division wel van een hoger niveau dan de Eredivisie, en ik vind het niet zo gek dat hij geen goalgetter is daar. Handhaving blijft toch prioriteit nummer 1 lijkt mij.

30 september 2014 om 12:08

Wie is het anders dan? haha

30 september 2014 om 12:14

Dat weet ik niet, maar is dit echt Mike Havenaar? Ik herken 'm niet meer.

30 september 2014 om 12:20

Zijn haar is eraf

Havenaar is gewoon een matige spits.. altijd al gevonden en heeft de uitstraling van een baksteen.

Vond het wel een redelijk goeie spits, fysiek sterk. Begrijpelijke transfer, mooi in de primera division, in een prachtige stad, met mooi weer. heerlijk. succes daaro

wat heb ik me zitten ergeren aan deze houten klaas toen hij bij vitesse speelde. en meneer wilde een stap hogerop haha die kan niet voetballen die vent alleen koppen

30 september 2014 om 13:00

Een pannenkoeker eerste klas dit. Had 300 kansen nodig in een wedstrijd, niet zo gek dat Vitesse zijn contract niet heeft verlengt. Dan is een Dauda een verbetering wat dat betreft.

30 september 2014 om 13:30

Ik heb me ook vaak zitten opwinden als hij weer een 100% kans om zeep hielp en ik was blij dat hij weg ging. Maar toch hadden we hem nu goed kunnen gebruiken als tweede spits, al is hij daar waarschijnlijk te duur voor qua salaris. Hij is iig beter dan Vako in de spits en Uros krijgt toch geen kans.

30 september 2014 om 15:09

probleem is dat meneer zich te goed voelde voor de bank

Tja, niet verwonderlijk naar mijn mening. Ten eerste staat hij al niet bekend als een echte doelpuntenmaker en daar komt dan ook nog eens bij dat hij bij een team speelt dat tegen degradatie vecht dit jaar en dus niet heel vaak het overwicht zal hebben in een duel. Daarnaast is hij vooral een houterige spits die het van voorzetten moet hebben, in de Primera Division heb je meer aan snelle, technische spitsen die hier en daar ook kunnen meevoetballen.

Had al me twijfels bij deze transfer want bij Vitesse overtuigde hij mij ook allerminst.

Havenaar moet je gewoon gebruiken om in de laatste 20 minuten een goal te forceren. Hoge ballen pompen en dan maar hopen dat Mike er eentje inprikt. Ik vind het een beetje het type Vennegoor, niet gezegend met een fijne techniek maar af en toe best handig om achter de hand te hebben

Havenaar bij dé primera division degradatie-kandidaat is een kansloze zaak. Die man heeft veel te veel kansen nodig en mist pure snelheid voor counters. Misschien dat hij uit dode spelmomenten nog een paar goaltjes gaat meepakken.

Matige speler, miss goed voor een Ipswich town

30 september 2014 om 15:11

Hij is nergens goed genoeg voor,ben ook zo enorm blij dat Rutten m niet meenam,was al niet goed genoeg voor Vitesse. Zeggen de mensen dat hij aardig kan koppen,ook dat valt mee als je 2.34 bent en niemand bij je in de buurt komt. Geen techniek,geen schot gewoon terug naar Japan sturen.

Je kunt wel zien dat ze gedegradeerd zijn, vaak meer klasse dan de tegenstander zoals tegen Mirandes eergister, maar tegen Ponferradina gingen ze hard onderuit. Het is soms gewoon slecht, ze verloren zelfs thuis van nieuwkomer Albacete 0-1. Stadion zit bijna altijd vol. Maar een echt structureel fundament ligt er nog niet. En dat is best zorgwekkend. Mooi dat spits Ruben Castro is gebleven, een echte Betis speler die nu ook veel scoort. Maar ze komen terug!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren