Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna versterkt zich met boomlange international: ‘Ik ben ontzettend trots’

Laatste update:

Alexei Koselev komt het keepersgilde van Fortuna Sittard versterken, zo meldt de promovendus dinsdag via de officiële kanalen. De twee meter lange Moldaviër komt over van het Roemeense CSM Politehnica Lasi en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij de Limburgers.

Technisch directeur Mustafa Aztopal is verheugd door de komst van de drievoudig international: “We hebben Alexei een lange periode intensief bekeken en vanaf de eerste dag ben ik overtuigd van zijn kwaliteiten. Tijdens de eerste ontmoeting zag ik een sterk karakter en daarnaast wilde hij zelf erg graag naar Fortuna Sittard komen. Ook bezit hij over de nodige ervaring aangezien hij al vele jaren actief is op het hoogste niveau en hij al enkele keren is uitgekomen voor de nationale ploeg van Moldavië.”

De doelman zelf spreekt van een droom die uitkomt: “In mijn ogen betekent Fortuna Sittard geluk. Ik ben dan ook zeer gelukkig met mijn transfer naar deze prachtige club. Ik heb beelden gezien van de fans van Fortuna Sittard en ik ben onder de indruk van de liefde die zij tonen voor de club. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie familie.”

Koselev maakte zijn debuut als profvoetballer bij CF Gägäuzia en speelde daarna nog voor Dacia-2 Buiucani, Real-Succes, Saxan Gagauz Yeri, FC Tiraspol en Sheriff Tiraspol. Met die laatste club won hij in 2016 en 2017 de Moldavische landstitel en vorig jaar ook de Moldavische beker.

Een goede aanwinst voor Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede keeper.
Gaat Fortuna zeker helpen

Een droom als zijnde voetballen in een west Europese competitie neem ik aan. Hij zal als kleine jongen niet gedroomd hebben om te voetballen in Sittard ga ik van uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren