Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Feyenoord kan mogelijk fluiten naar zes miljoen door opvallende constructie’

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of de tijd van Marcus Pedersen als Feyenoord-speler definitief voorbij is. De Noorse back wordt dit seizoen gehuurd door Sassuolo, dat ook een 'verplichte' koopoptie bedong. Maar helemaal verplicht blijkt die koopoptie niet, schrijft 1908.nl.

Als Sassuolo degradeert, keert Pederson namelijk 'gewoon' terug bij Feyenoord. Dus zullen de Rotterdammers met een schuin oog kijken naar de degradatiestrijd in de Serie A.

Sassuolo staat momenteel zestiende, met twintig punten. De nummers 18 en 19, respectievelijk Hellas Verona en Cagliari, staan beiden op 18 punten. Sassuolo staat derhalve slechts twee punten boven de degradatiestreep.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het zou een hard gelag zijn voor Feyenoord. De koopoptie bedraagt volgens het fanmedium zes miljoen (exclusief variabelen), maar het is geen onrealistisch scenario dat de Rotterdammers dat bedrag mis zullen lopen.

Mocht Sassuolo onverhoopt toch degraderen, kan Feyenoord die zes miljoen wel vergeten. Pedersen is momenteel wel een vaste basiskracht in het vaste elftal van Alessio Dionisi.

Hoewel Sassuolo aardig aan het seizoen begon, is het inmiddels compleet afgezakt naar de gevarenzone. Van de laatste tien wedstrijden werd er slechts één gewonnen.

De 23-jarige vleugelverdediger was in het duel met Torino afgelopen zaterdag nog goed voor een assist, maar zag zijn ploeg weer geen driepunter noteren. Tegen middenmoter Torino werd het uiteindelijk 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan komt ie gewoon lekker weer het bankie warmhouden. Prima stand-in.

11 februari 2024 om 11:08

Een stand in die dit seizoen ook gemist werd

11 februari 2024 om 11:16

Vind ik ook

Pedersen zou welkom zijn bij Feyenoord. Goede speler

Prima als nieuwe rechtsbuiten.

11 februari 2024 om 11:14

Of als links buiten. De vleugel spelers zijn niet veel zegt slot toch

11 februari 2024 om 11:17

Of nog beter, gewoon als rechtsback. Dan zetten we Geertruida op '6' en kan Zerrouki eindelijk worden verkocht. Ik begreep dat de Franse topclubs voor hem in de rij staan? Perfect, zijn wij ook weer van dat gepruts af.

11 februari 2024 om 11:21

Daar hebben we bart nieuwkoop toch voor dan kan Pedersen mooi weer rechtsback gaan spelen. Overigens gaat er misschien wel gewoon weer een nieuwe club zich melden voor Pedersen.

Met alle respect voetbalzone, maar dit is toch al een half jaar bekend? Vanaf het begin van de huurconstructie al dacht ik.

Dat daar gelaten zou Pedersen een warm welkom terug krijgen van mij. Nieuwkoop voldoet als Rechtsback in ieder geval niet, zoals voorspeld....

11 februari 2024 om 13:31

Sterker nog dit is de tweede keer dat vz hier een artikel over schrijft. Dus geen verassing hier nee.

De aankoop van Nieuwkoop vond ik ook erg vreemd. Totaal niet het niveau die je wilt zien van spelers bij Feyenoord.

11 februari 2024 om 19:22

Nieuwkoop was op dat moment gewoon de beste speler van zijn club en daarnaast een aantal keer speler van de maand in de Belgische competitie. En hij zal ook niet de eerste keuze geweest zijn op dat moment. Het is iemand die standaard een 6,5 of 7 speelt en nooit verzaakt, dus wat mij betreft prima als back up. Pedersen dan wel als basis en Geertruida naar centraal ipv Trauner.

12 februari 2024 om 09:56

Ja maar dit deed hij als wingback. Wat je anders uitvoert als back. Je ziet dit ook bij Sosa. Zulke spelers moet je alleen als wingback gebruiken. Omdat ze als backs opeens echt moeten verdedigen in plaats van de flanken afdekken.
Zolang Feyenoord niet in een 343 of 352 gaat spelen, zie ik het nut niet zo van zijn aankoop.

Van de andere kant, als je 6 miljoen euro kunt vangen voor Pedersen is natuurlijk een geweldige deal.

Dan verkopen ze hem toch aan een ander. Ik weet niet hoe hij het nu doet maar allicht dat je hem voor minimaal de helft kan verpatsen. Is nog steeds verlies maar doet men uitschijnen of die volledige zes miljoen afgeschreven moeten worden.

11 februari 2024 om 14:24

Ja weer een nogal gammel verhaal vol suggestieve opmerkingen. Spelers worden voortdurend verhuurd, sommigen met, sommigen zonder optie. En als je verhuurt weet je dat een speler teruggehaald kan worden, vaak is dat ook gewoon de bedoeling, spelers alders meer laten spelen om ze beter te ontwikkelen dan een heel seizoen op de bank te laten zitten. De suggestie wordt gewekt alsof Feyenoord een flinke miskleun heeft gemaakt.

Zo opvallend is deze constructie niet.
Dit is zeer gebruikelijk voor clubs met risico op degradatie

Ze hebben gisteren wel een heel belangrijk punt gehaald, misschien redden ze het wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren