Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feyenoord deelt fraai afscheidscadeau uit aan Szymanski en vijf anderen

Laatste update:

Feyenoord heeft woensdagmiddag formeel afscheid genomen van zes spelers. Ofir Marciano, Tein Troost, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen, Timon Wellenreuther en Sebastian Szymanski hebben van de club een fraaie fotoplaat ontvangen als aandenken aan hun tijd in Rotterdam. Van met name huurling Szymanski wordt echter verwacht dat hij ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt.

Troost wist als jeugdspeler niet door te breken bij Feyenoord en dus gaat de doelman zijn heil zoeken bij NAC Breda, dat mogelijk nog promoveert naar de Eredivisie. Marciano was met name vorig seizoen van grote waarde als vervanger van de geblesseerde Justin Bijlow. Met de Israëliër tussen de palen bereikten de Rotterdammers de Conference League-finale. Met de herstelde Bijlow inmiddels onder de lat verloor Feyenoord de eindstrijd van AS Roma (1-0). De volgende bestemming van Marciano is nog onbekend.

Huurlingen Rasmussen en Idrissi keren terug naar hun clubs Fiorentina en Sevilla. Met name laatstgenoemde had een aanzienlijk aandeel in het behalen van de landstitel dit seizoen. Voor Wellenreuther en Szymanski bestaat er de goede mogelijkheid dat zij ook volgend seizoen in De Kuip actief zijn. Het Algemeen Dagblad en 1908.nl meldden namelijk dat Feyenoord inzet op een langer verblijf van dat duo. Wellenreuther maakte een prima indruk als vervanger van de geblesseerde Bijlow. Met name in de cruciale wedstrijd bij Ajax (2-3) had de Duitser enkele belangrijke reddingen in huis. Feyenoord heeft een koopoptie in het contract van Wellenreuther bedongen.

Het is echter de vraag of de huurling van Anderlecht blijft. Wellenreuther heeft ook de mogelijkheid om naar de Bundesliga te trekken. Bovendien is het twijfelachtig of hij opnieuw een rol op het tweede plan ziet zitten. Szymanski groeide dit seizoen uit tot basisspeler op het middenveld en geldt als sterkhouder, maar ligt nog tot medio 2026 vast bij Dinamo Moskou. Een kleine tien dagen geleden maakte de FIFA echter bekend dat spelers die onder contract staan bij clubs uit Rusland of Oekraïne ook komend seizoen in een ander land mogen spelen. Begin mei maakte 1908.nl bekend dat Szymanski al een persoonlijk akkoord had bereikt met Feyenoord om nog minimaal een jaar te blijven. De spelmaker zou onder geen beding terug willen naar Rusland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fraai? Ongelofelijk lelijke fotoplaat zeg haha.

31 mei 2023 om 16:20

Serieus?

Ik vind hem wel tof gemaakt!
Super bijzonder misschien niet... maar lelijk vind ik het ook niet.


Gelukkig heeft de gehele selectie al een kampioensring gekregen want dit cadeau is niet heel bijzonder.

Daarentegen hoop ik toch echt dat we Szymanski na de zomer weer terug zien. Geweldige speler voor feyenoord. De andere spelers hebben niet heel veel toegevoegd op Idrissi na. Wat mij betreft mag Idrissi ook terugkomen, echter via huur. Daarnaast moeten de vleugels versterkt worden wil je hoge ogen gooien in de Champions League. Ik las dat feyenoord Diallo volgt. Die heeft net een heel goed seizoen gedraaid in de Championship. Zou een leuke speler zijn.

31 mei 2023 om 22:22

Of we zorgen ervoor dat het veld kapitaal vertegenwoordigd en niet bestaat uit huurspelers waar je niks aan verdient.

Een Szymanszki wil ik nog een uitzondering voor maken daar dit echt een unieke speler is imo, maar voor Idrissi moeten we toch een betere speler kunnen vinden die we zelf bezitten.

1 juni 2023 om 08:30

Nou ik probeer meer te zeggen dat ik het prima vind als we Idrissi nog een seizoen mogen aanschouwen, maar hier hoeven we geen groot bedrag aan uit te geven. Afijn, Feyenoord maakte gisteravond op de website bekend dat Idrissi naar Sevilla terugkeert en dat Feyenoord geen poging gaat ondernemen om hem terug te halen.

Daarnaast zou ik het geen slechte zaak vinden als je een kwaliteitsspeler kan huren die via koop onhaalbaar zou zijn, zoals Szymanski. Dit moet uiteraard beperkt blijven tot één basisspeler en niet het halve team. Als Feyenoord bijvoorbeeld Danjuma zou kunnen huren voor de linksbuiten en daardoor Szymanski kan aantrekken middels koop zou ik heel erg blij zijn.

Uit het stuk op de Feyenoord-site valt op te maken dat Idrissi definitief terugkeert naar Sevilla en dat Feyenoord dus geen poging gaat nemen hem te kopen, goede zaak wat mij betreft. Kreeg wel iets teveel kritiek maar uiteindelijk was hij wel de zwakste van de 11 basisspelers.

Nu alles op alles stellen om Szymanski minstens nog een jaar vast te leggen, het liefst gewoon kopen.

31 mei 2023 om 16:34

Jahanbaks was de zwakste, Idrissi een goeie tweede. Beide zijn niet het niveau dat Feyenoord moet nastreven, dus hopelijk klopt het dat Feyenoord geen poging gaat doen en vertrekt Ali ook zo snel mogelijk.Wat mij betreft zetten ze alles op alles om daadwerkelijk kwaliteit op de vleugels te krijgen. Je zag aan alles dat dat de zwakke plekken waren afgelopen jaar. Szymanski begon het seizoen erg goed en het was ook leuk om na jaren weer naar een voetballende 10 te kijken i.p.v de renpaarden van de jaren ervoor (al loopt onze Pool ook de longen uit zijn lijf). Maar ik heb de tweede seizoenshelft toch wel wat twijfels gekregen, vooral zijn fysieke toestand. Huren moeten ze absoluut doen maar kopen voor een miljoen of 10 liever niet.

31 mei 2023 om 16:53

Als we echt stappen willen maken moeten we z.s.m. af van spelers van het kaliber Idrissi, Jahanbakhsh, Danilo etc. Tijd dat we fors gaan investeren in met name de buitenspelers.

31 mei 2023 om 18:33

Danilo ben ik ook geen fan van maar zijn statistieken zijn toch wel prima voor een tweede spits. Kan je prima gebruiken in de Eredivisie buiten de topwedstrijden

31 mei 2023 om 21:09

Als we Pepi kunnen halen voor een enigszins normaal bedrag en Danilo aan een leuke buitenlandse club kunnen slijten ga je er wel flink op vooruit. Pepi is een potentiële opvolger van Gimenez als die weggaat, Danilo is dat niet

31 mei 2023 om 17:14

Krijgt te weinig credits. Zonder Idrissi geen doorbraak en goed spel van Hartman. Op elkaar ingespeeld tandem. Gevaar kwam vanaf de flanken kwam vooral van hem, Hartman en Paxiao.

31 mei 2023 om 17:30

Alireza was ruim slechter. Idrissi was goed in de combinatie en met de wisselpass.
Alireza probeerde constant door de man heen te passen, dat werd echt heel vervelend

31 mei 2023 om 18:13

Het verbaasd mij niet dat jij hier comment dat Idrissi goed was. Alireza is veel beslissender geweest dan Idrissi, maar dat vergeten mensen snel. Idrissi was dramatisch net als Alireza.

Beide reservekeepers weg, daar ligt nog wel wat werk te verzetten voor onze TD. O wacht

31 mei 2023 om 17:14

Je vergeet de 4e keeper die naar NAC gaat te benoemen. Dus minimaal 2 keepers.

Er dient denk ik wel een extra spits gehaald te worden. Danilo komt toch wel tekort. Maar het is ook maar de vraag of Santiago blijft.

Je dient 2 linkervleugelaanvallers te halen en 1 rechter of eigen jeugd?

Szymanski langer huren.

Je dient een linker centrale verdediger aan te trekken.

Genoeg werk aan de winkel.

31 mei 2023 om 17:56

Ik zou kijken of we Danjuma of Sinisterra kunnen huren dan hoef je maar voor 1 vleugelspeler flink geld betalen.

31 mei 2023 om 18:10

Waarom huren danjuma zijn prijs is flink gezakt na zijn tijd bij tottenham. Denk dat je die voor 15 miljoen wel kunt kopen.

Sini terug zou apart zijn nadat leeds zoveel voor hem heeft betaald en ze willen waarschijnlijk toch promoveren volgend seizoen. Misschien beter summerville halen hij deed het een tijdje behoorlijk en bij feyenoord zou die wekelijks kunnen spelen.

Ze moeten proberen Idrissi te houden. Zorgt altijd voor veel gevaar vanaf de flanken en heeft een goed schot!

Symanski blijft gewoon. Weet een jaar gehuurd onder de zelfde regels

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren