Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Dordrecht pakt uit en presenteert speciaal frikandel-tenue

Laatste update:

FC Dordrecht heeft maandagmiddag een frikandel-tenue gepresenteerd die de club zal gaan dragen tijdens de eerste wedstrijd van de play-offs, waar het zich nog niet eens officieel voor heeft geplaatst. Nee, het shirt wordt niet echt gebruikt, natuurlijk. Het is maandag 1 april en daarom besloten de Schapenkoppen om de volgers op social media in de maling te nemen.

Dordrecht pakt op X uit en onthult ‘met ongekende trots het officiële tenue voor de play-offs, een ode aan onze stad Dordrecht en haar verhalen’. “Voor dit tenue gaan wij terug naar 1954, toen slager Gerrit de Vries, die bekend stond om zijn gehaktballen, omwille een wetswijziging zijn gehaktballen moest veranderen”, valt er te lezen op de website.

“Het recept moest en zou hetzelfde blijven. Uiteindelijk kwam De Vries met een geniale oplossing: de vorm van de snack veranderen. Zo ontstond de inmiddels iconische frikandel. Deze uitvinding, diep verankerd in de Dordtse cultuur, viert in 2024 haar zeventigjarige bestaan. Een mijlpaal die FC Dordrecht niet ongemerkt voorbij laat gaan. Het tenue belichaamt trots, traditie en de onbreekbare band tussen club en stad.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las frikandel speciaal tenue, was nog beter geweest

Mooie 1 april grap.

Dit kan toch noet anders dan een 1 april grap zijn....

1 april 2024 om 15:00

Ben je zo scherp op deze maandag, of heb je t gewoon uit de tekst gehaald

1 april 2024 om 21:49

Ze hebben ook een samenwerkings ovk met Hamburg SV

Gaat Feyenoord Kramer daar nou ook al in de technische staf plaatsen dan?

1 april 2024 om 15:28

Dat was een kroket he! Een frikandel zou Kramer nooit eten tijdens de rust, dat zou echt onprofessioneel zijn

Geniaal idee/goede 1 april grap. De uitvoering laat echter zeer te wensen over. Laat het dan uitvoeren door iemand die echte photoshopskills heeft ipv iemand die loopt te hobbyen in paint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren