Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Familie van Rakitic zet streep door transfer

Laatste update:
/
Indien Leeds United naar de Premier League promoveert, heeft men ambitieuze plannen met het stadion. Elland Road moet dan verbouwd worden en uiteindelijk plaats bieden aan vijftigduizend toeschouwers. (Daily Mirror)
/
Liverpool heeft de beste papieren om aan de haal te gaan met Ben Chrisene. De jonge middenvelder van Exeter City, die begeerd wordt door verschillende Engelse topclubs, was onlangs te gast bij the Reds. (The Sun)
/
Ivan Rakitic vervolgt zijn carrière in ieder geval niet bij Manchester United. De familie van Kroatische middenvelder van Barcelona ziet niks in een verhuizing naar Engeland. (Daily Mail)
/
Chelsea heeft de pijlen gericht op Emanuel Vignato. The Blues zijn echter niet de enige gegadigde voor de jonge middenvelder van Chievo Verona, want er zaten recent nog vier clubs voor hem op de tribune. (The Sun)
/
Aaron Hickey lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij Manchester United. De jeugdige vleugelverdediger van Heart of Midlothian FC werd eerder in verband gebracht met Rangers FC en Manchester City. (Daily Star)
/
Doordat het even duurde voordat David De Gea zijn contract verlengde, was Manchester United al bezig met zijn opvolging. The Red Devils dachten aan Wojciech Szczesny, de doelman van Juventus. (Goal)
Zie jij Ivan Rakitic in januari vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pijnlijk voor Man Utd, niemand wilt tegenwoordig meer naar die club toe, althans niet de echte toppers, Zelfde geld voor de club in mijn naam!

18 oktober 2019 om 13:46

Liever Milan dan Manchester.😏

18 oktober 2019 om 14:00

Milaan wel liever, Milan helaas niet tegenwoordig.

Mee eens, maar het aankoopbeleid is net zoals in Manchester even slecht..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren