Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er ontploffen wekelijks bommetjes, maar dit is gewoon in- en intriest’

Laatste update:

Het is chaos in de voetbalwereld van Cyprus. In de nacht van donderdag op vrijdag ontplofte er een bom onder de auto van internationaal scheidsrechter Leontios Trattos en de Cypriotische voetbalbond overweegt het programma in de hoogste afdeling te schrappen. Dat laat Ton Caanen, trainer van Aris Limassol, weten aan Voetbal International.

/

De link tussen de autobom en voetbal is nog niet bevestigd, maar volgens Caanen is het zeer waarschijnlijk. “Deze scheidsrechter kwam recent nog in opspraak rondom de beladen derby van Limassol, tussen AEL en Apollon. Die laatste ploeg won met 1-0 en er was veel te doen over de arbitrale beslissingen”, weet de Limburger.

Volgens Caanen gebeurt het op Cyrpus vaker dat de grote ploegen, met name APOEL Nicosia, in het voordeel zijn. “Ik heb meegemaakt dat we zelfs duizend procent strafschoppen niet toebedeeld kregen. Tijdens wedstrijden gaat het er vaak heftig aan toe, er ontploffen wekelijks bommetjes op het veld. Maar zo'n bomaanslag is natuurlijk weer een stap verder. Dat is gewoon in- en intriest.” De Cypriotische scheidsrechters gaan mogelijk in staking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is buitengewoon onmenselijk...

28 februari 2014 om 19:31

Echt waar! En vooral als het gaat om zijn beslissingen. En in hun buurland 200 km verder in Libanon gebeurt zoeits elke 15 dagen. Maar dan om politieke redenen.

Bizar, dit gaat veel te ver. Wat is is het toch een puinhoop daar in het Zuiden af en toe. Of een weekendje alles stopzetten helpt vraag ik mij af. Überhaupt lijkt het een onmogelijke opgave zulke capriolen te voorkomen. Hopen dat het een incident is.

28 februari 2014 om 15:16

Hier is vorig haar ook een scheids gedood hoor.

28 februari 2014 om 16:12

Inderdaad, hier in het 'noorden' kunnen we er ook wat van, al is het meer verbaal.

28 februari 2014 om 18:20

Dat was straattuig. Hier gaat het om het hoogste niveau, waar met voorbedachte rade een aanslag wordt gepleegd.

28 februari 2014 om 15:18

Dat is lekker makkelijk gezegd. Alsof het Nederlands talige deel van België dan maar met de Eredivisie mee moet doen, en het Frans sprekende deel met de Ligue 1... Bovendien los je geen problemen op door deze scheiding.

28 februari 2014 om 15:23

Maar bij Griekse kant van Cyprus is het niet alleen het taal zoals jij aangeeft. dat zijn gewoon Grieken..

Dus kunnen ze makkelijk meedoen met de griekse competitie lijkt mij.

28 februari 2014 om 16:17

Dat zijn niet gewoon Grieken, ik ken genoeg Cyprioten en hun taal verschuilt evenveel van het Grieks als het Noors van het Deens. Wat voor onzin bazel jij. Het is hooguit een dialect maat ze zijn niet hetzelfde.

Verder is Cyprus jarenlang een Britse kolonie geweest waardoor ze een andere identiteit hebben ontwikkeld. Wie ben jij om te zeggen wat ze wel of niet zijn?

28 februari 2014 om 16:19

Die vergelijking gaat totaal niet op. Vlamingen voelen zich niet Nederlands, terwijl Griekse Cyprioten zich wel Griek voelen. Zelfde geld voor de vergelijking met Walen en Fransen. Verder zit er natuurlijk geen grens tussen Vlaanderen en Wallonië.

1 maart 2014 om 12:03

Noors en het deens, daar spreek je jezelf enorm tegen, ik heb jarenlang in Denemarken gewoond en ik kan gewoon prima met noren praten, die taal scheelt niet heel veel.

1 maart 2014 om 01:12

De scheidsrechter zat zelf niet in de auto, de auto stond geparkeerd voor zijn huis. Dus er is gelukkig niemand gewond geraakt bij deze onmenselijke actie.

Witwaseiland puur sang. Sterft vd roebels. De menukaarten zijn ook in het Russisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren