Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen reageert heel cynisch als Genee over Vermeulen en AZ begint

Laatste update:

Johan Derksen reageert dinsdag in Vandaag Inside op cynische wijze op het nieuws dat Arno Vermeulen wel wat ziet in het algemeen directeurschap bij AZ. De sportcommentator annex verslaggever stelde zich maandag kandidaat, enkele uren na het nieuws dat Robert Eenhoorn na dit seizoen vertrekt als algemeen directeur van AZ.

"De Witte Chinees, oftewel Arno Vermeulen, wil zich gaan melden bij de directie van AZ", opent presentator Wilfred Genee dinsdagavond het item over Vermeulen en zijn open sollicitatie in Alkmaar.

"Daar heeft hij het volste recht toe. En wat heel prettig voor hem is: geen kijker zal er bezwaar tegen maken", aldus Derksen met het nodige gevoel voor cynisme. "Maar denk je niet dat ze hem zullen gaan missen bij Studio Voetbal?", wil Genee nog weten van Derksen, die duidelijk antwoordt: "Nee, nee."

Genee voegt toe dat Vermeulen een 'enorme fan' is van AZ, maar ook daar is Derksen niet van onder de indruk. "Hij heeft daar als kind op de tribune gestaan, hé", mengt tafelgenoot René van der Gijp zich in de discussie over de mogelijke stap van Vermeulen naar AZ.

Serieuze optie


“Wat er waar is van het gerucht dat ik wel algemeen directeur van AZ zou willen worden? Haha, ik zei vandaag (maandag. red) in een podcast toen het nieuws binnenkwam dat ik wel even een sollicitatiebrief zou gaan sturen”, gaf Vermeulen maandag aan in Voetbalpraat.

“Of ik het zou willen? Ik zeg geen 'nee'. Misschien boeit het me wel enorm. Het is nooit eerder op mijn pad gekomen. Ik weet ook niet of het nu wel op mijn pad komt. Wat ik zou kunnen toevoegen bij AZ?”

Vermeulen ziet in ieder geval overeenkomsten tussen de voetballerij en de journalistiek. “Er zijn journalisten die ook wel in een andere rol in de voetballerij kunnen zitten. Ted van Leeuwen heeft ook aardig aansluiting gevonden.”

"Of ik me opwerp als kandidaat? Misschien gaat dat te ver. Maar ergens vind ik het wel interessant", besloot Vermeulen zijn betoog in het voetbalpraatprogramma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gênanter wordt het niet. Mijn hemel, kan iemand deze man alsjeblieft een spiegel voorhouden?

13 februari 2024 om 23:50

Ik zou het graag zien. Als hij het goed doet, perfect! En als hij op zijn bek gaat ook. Ze hebben net een honkballer en een volleyballer gehad.

14 februari 2024 om 01:11

Gaan we nou echt doen alsof het erg is dat iemand een open sollicitatie doet voor een functie? Ik zou ook heel graag in de directie van Ajax willen zitten. Bij deze mijn open sollicitatie. We doen er verder niks mee, maar iemand mag toch uitspreken wat hij leuk zou vinden.

14 februari 2024 om 07:45

Met zo’n mooie naam daar boven wordt je vast aangenomen 😜 Paolo Maldini.

14 februari 2024 om 06:06

Het zou voor de NOS een zegen zijn. Man, wat stoor ik me toch altijd aan deze pseudo-voetbalkenner. Zou fijn zijn als ze iemand met voetbal verstand dan op zijn plek zetten.

Dit is nou zo’n duidelijk voorbeeld van iemand die zoiets als “grap” zegt maar stiekem hoopt dat er direct contact gezocht wordt.

Nu gebeurt het niet en wordt het heel gênant. Je kunt niet volmondig zeggen dat het een grap is want je wilt het stiekem heel graag dus ga je in een veel te lang verhaal maar nu zonder grap vertellen dat je er wellicht, eventueel, misschien, als het ter sprake komt, als ik er goed over na ga denken voor open sta.

Content is Koning en dus worden oude artikelen herbruikt. Het enige wat er aan toegevoegd is, zijn 2 cynische zinnetjes van Derksen en 1 kleine opmerking van Gijp. 90 procent vh artikel bestond al. Erg jammer en het komt op mij ook goedkoop over. Alsof de vaste lezers in de maling worden genomen.

14 februari 2024 om 07:28

Wat dat betreft is de afgelopen 21 jaar veel veranderd. Toen was het niet zo commercieel.

14 februari 2024 om 07:43

Amen!!

Zo zijn nagenoeg alle artikelen opgebouwd. Mega storend en inderdaad vrij goedkoop..

14 februari 2024 om 15:28

In dit geval snijdt je opmerking zeker hout. Dank, gaan we op letten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren