Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer ziet ‘type De Bruyne’ rondlopen bij Ajax: ‘Dat heeft hij ook allemaal’

Laatste update:

Ronald de Boer is gecharmeerd van Kristian Hlynsson, zo vertelt hij zondagavond in de studio bij Ziggo Sport. De Boer ziet in de middenvelder van Ajax een speler met potentie en betoogt dat Hlynsson een speelstijl heeft die doet denken aan Kevin De Bruyne.

"Hij is een soort type Christian Eriksen, of een type De Bruyne", begint de analist over Hlynsson. "Hij is zo'n soort type, maar ik zeg niet dat hij dat niveau gaat halen." De Boer vertelt De Bruyne met eigen ogen te hebben zien spelen in de tijd dat de Belg nog bij VfL Wolfsburg onder contract stond.

"Dat loopvermogen, heel makkelijk van zestien naar zestien. Dat kan hij (Hlynsson, red.) ook. Geweldig schot, goede passing, goede oriëntatie van waar hij staat. Dat heeft Hlynsson allemaal ook", aldus De Boer.

"In potentie heeft hij alles om een goede speler te worden. Het niveau van De Bruyne is maar voor heel weinig spelers weggelegd, maar ik vind het een speler met potentie", besluit de broer van Frank.

Hlynsson is dit seizoen bezig aan zijn definitieve doorbraak bij Ajax. Hij kwam deze voetbaljaargang zeven keer in actie namens het eerste van de Amsterdammers, met twee doelpunten tot gevolg. Die beide goals maakte hij in het verloren Eredivisieduel met FC Utrecht (4-3).

De IJslander maakte in 2021 al zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Destijds mocht Hlysson in de KNVB Beker opdraven tegen BVV Barendrecht (4-0 winst). In die wedstrijd maakte hij ook meteen zijn eerste doelpunt namens Ajax.

Overheveling naar eerste selectie
Begin deze maand werd bekend dat Hlynsson definitief deel uitmaakt van de eerste selectie in de Johan Cruijff ArenA. Trainer John van 't Schip beloonde de middenvelder daarmee voor zijn goede prestaties dit seizoen tot dusver. Hlynsson houdt zich dit seizoen ogenschijnlijk makkelijk staande tussen alle onrust en plukt daar nu de vruchten van.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou fingers crossed!! Ik hoop het

Ik vind het meer een mix tussen Messi en Neymar, hij zal net als Victor Fisher en Tobias Sana de absolute top halen. Ik denk samen met Hato de nieuwe toekomstige as van Real Madrid, al zullen ze dat niveau spoedig ontstijgen.

19 november 2023 om 22:08

Leipe shit ouwe!

19 november 2023 om 23:44

Hahaha heb mij dood gelachen.

Dan valt te hopen dat we dat snel vaker gaan zien, want kwaliteiten van een spelverdeler? Zo was hij me nog niet opgevallen. Nou moet ik toegeven, normaal gesproken als talenten (zoals bijv. Eriksen) debuteren dan valt die klasse al snel op omdat ze in een draaiend elftal met het nodige niveau debuteren. Dat is wat lastiger te beoordelen wanneer het een zooitje om je heen is. Dus misschien mis ik het gewoon omdat ik afgeleid door andere zaken die nogal storend zijn in het kijken naar Ajax (zoals alles wat er fout gaat).

Kunnen die analisten niet een keer toegeven dat er helemaal niks bijzonders bij Ajax loopt op dit moment? En nee, Hato is ook nog niet bijzonder en absoluut Oranje onwaardig. Lachwekkend hoe ze altijd nog over spelers praten die met moeite van een RKC of Volendam kunnen winnen

19 november 2023 om 22:31

Ben het oneens met je mening dat Hato niet bijzonder is, hoe hij in een slecht renderend elftal zich staande weet te houden en consistent speelt op 17-jarige leeftijd is bijzonder, zit nog flink wat potentieel in ook.
Maar hij is inderdaad niet van het niveau Nederlands elftal op dit moment, daarvoor heb je verdedigers rondlopen met veel meer ervaring en kunde zoals een Van Hecke.

19 november 2023 om 23:14

Zeker knap dat hij zich op zijn 17e staande houdt. Echter is het wel de vraag of hij zich door gaat ontwikkelen. Vaak denkt iedereen dat een 17 jarige alleen maar beter gaat worden maar we hebben bij bijvoorbeeld Willems en Riedewald ook gezien dat het niet altijd het geval is.

19 november 2023 om 23:21

Of rensch, die ook al jaren stil staat in zijn ontwikkeling. Dat Hato een groot talent is, lijkt me wel duidelijk. Hij zal zich alleen nog wel flink moeten verbeteren om een voetballer van wereldklasse te worden, maar hij is nog jong dus wie weet.

19 november 2023 om 23:32

@psv-er!, blessures zoals bij Willems kan gebeuren. Riedewald heeft zich wel ontwikkeld maar niet veel. Dat is gewoon een keuze van hem. Hij is op zijn 20e weggegaan en sindsdien weinig gespeeld maar hij wil ook gewoon niet weggaan. Hij vind het prima zo. Het is inmiddels wel een echte man geworden daar, fysiek stukken sterker.

20 november 2023 om 00:01

Vraag me af waarin je Van Hecke dan precies beter vindt dan Hato...

20 november 2023 om 06:50

Verdedigen denk ik

19 november 2023 om 23:18

Ben het wel eens met je, de lat ligt onder de vloer lijkt het wel in de jeugdopleiding daar komt toch nooit meer iets door wat enige klasse heeft. Rensch, Taylor, Vos…. Als dat dan je pareltjes zijn kan je de boel net zo goed opdoeken

Ik zeg 100 miljoen, geen cent minder.

Ben nog aan het uitvogelen wat de precieze rol is van Hlynsson in dit elftal, hij valt nog niet op, positief of negatief, in de afgelopen wedstrijden (buiten zijn technisch begaafde goals tegen Utrecht). Zal meer op hem letten de komende wedstrijden, hopelijk dat er iets meer te zien is van wat voor rol hij zal gaan spelen.

19 november 2023 om 22:42

Hij lijkt me ook best een bescheiden jongen, die misschien moeite heeft om het voortouw te nemen, dribbels te maken en dergelijke. De Bruyne vond ik dat ook hebben toen ie bij Chelsea aankwam, erg bescheiden, terwijl zijn kracht juist ligt in dominant spelen. De dribbel over de as van het spel, loopacties en de bal opeisen. Dus als Hlynsson echt zo'n zelfde type speler is, dan kijkt ie misschien nog de kat uit de boom en komt ie tot volle wasdom als ie wat brutaler is. Laten we het hopen. Het is een prachtig type speler.

Lekker zeg als je elke avond op tv onzin mag verkondigen wat je ook nog is volledig zelf mag verzinnen en je er nog voor betaald krijgt ook. Hans is hier ook zo een ster in.

19 november 2023 om 23:50

En wat is de onzin dan die verkondigd wordt? Mensen hier lijken nogal moeite te hebben met lezen maar er is toch echt een verschil tussen kwaliteit en type speler. Er staat toch letterlijk in de tekst, "ik vind het zo'n type speler, ik zeg niet dat hij dat niveau gaat halen."

20 november 2023 om 10:12

Ja alleen gaat die vlieger imo niet op. De Bruyne staat bekend om het uitvoeren van passes waarvan niemand dacht dat ze mogelijk waren. Perfect tweebenig en scoort door zijn uitstekende traptechniek geregeld van buiten de 16. Nou zal Hlynsson allicht een keer een doelpunt gemaakt hebben van buiten de 16, maar perfect tweebenig en een weergaloze crossbal/steekpass heb ik nog niet gezien. (En dat 4/5 niveaus lager) Hij voetbalt wel leuk mee, maar zo hebben we er meer gehad. Wel een prima speler overigens.

20 november 2023 om 11:57

Eriksen en De Bruyne zijn niet eens hetzelfde type spelers.

Hlynsson werd in de jeugd vergeleken met de Bruyne. Ook omdat hij er beetje op lijkt qua uiterlijk. Maar dat Hlynsson kan voetballen dat is zeker en dat gaat hij ook zeker laten zien in Ajax 1. Alleen Nederlanders hebben geen geduld en kraken alles af. En de haat naar Ajax is groter dan de liefde voor je eigen club. Hato is op zijn leeftijd en in deze selectie gewoon een toptalent. Hij gaat zeker de top halen! Zelfde geldt voor Vos en Axel van Dongen mits hij blessurevrij blijft.

20 november 2023 om 00:02

Van axel dongen maakte 2 jaar geleden al zn debuut binnen de selectie en heeft nog geen 5 invalbeurten en is zeker nog geen basisspeler geweest en Vos heeft in nog geen 10 wedstrijden ook al genoeg fouten gemaakt. Dat ze talent hebben zal best kloppen maar "gaat zeker de top halen" slaat echt helemaal nergens op.

Ik noemde hem juist de nieuwe Christian Eriksen...
Maar hopelijk kan hij zich goed doorontwikkelen

Het is nog veel te vroeg om conclusies te trekken of hem met wereldtoppers te vergelijken, maar Hlynsson maakt op 19-jarige leeftijd in elk geval een uitstekende indruk op mij in Ajax 1 tot nu toe. En dat terwijl het elftal om hem heen nog niet draait. We gaan het zien!

Hij zegt een type Eriksen of de Bruyne. Begint vervolgens over loopvermogen en dat hij daarom een type de Bruyne is. Als Eriksen nou ergens niet om bekend staat is het zijn loopvermogen dus wat is het nou?

20 november 2023 om 00:17

Is dat zo? Ik heb naar aanleiding van je bericht even een snelle Google gedaan. 1 van de eerste berichten is een artikel waar zegt dat hij de meeste kilometers heeft afgelegd in 2 wedstrijden. Een ander artikel geeft aan dat hij de meeste kilometers heeft afgelegd van IEDEREEN in de groepsfase van de champions league dat seizoen. Lijkt me dat hij dus best wel veel kilometers aflegt of deed toen hij nog wat jonger was.

20 november 2023 om 01:53

Eriksen stond juist bekend om zijn loopvermogen bij Ajax en Spurs. Nu is het inderdaad niet best meer nee.

Brobbey is beter dan Gimenez, deze gozer is de nieuwe de Bruyne. Wie wordt de volgende? Rensch beter dan hakimi? En die keeper die er tegenwoordig instaat doet me wel heel erg denken aan Ter Stegen, ze hebben ook allebei aan iedere kant van hun hoofd een oor.

Wat een onzin!

Het lopen is dan ook de Enige overeenkomst. Verder mist hij zo'n beetje alles wat die heren hebben (of hij mag het niet laten zien). Dani de Wit, Guus Til en (overduidelijk degene die de trainers op DT hebben aangewezen om zich aan te spiegelen) Davy Klaassen, zo'n type is het. Veel hollen, zich volledig aan het positiespel onttrekken, nimmer een steekpass of een man uitspelen, alleen maar bezig met zo onzichtbaar zijn dat ze vergeten dat hij ook de 16 in huppelt om dan als een duveltje uit een doosje te scoren. Dat is hoe hij speelt, als hij dat andere wel kan, is hem overduidelijk vertelt dat NIET te laten zien (op straffe van?).. Toen ik hem jaren geleden als stagiair bij Ajax o15 of o16 als 8 zag spelen liet hij veel meer zien. Raar dat ze dat er allemaal blijkbaar bewust uit slopen.

Ajax en tienen, het is om GEK van te worden als liefhebber van pure voetballers. Ze verneuken ze keer op keer, veelal door ze naar de flanken te verbannen waar ze nimmer alles uit hun potentie halen.

Ja en ik zag de nieuwe Messi bij FC Bal op het Dak. Man man, wat een opportunist. Houdt nu eens op voetballers te vergelijken met andere spelers. Iedere speler zijn eigen talent en ontwikkeling.

Als ik hem dan toch met iemand moet vergelijken vind ik hem eerder een nieuwe Litmanen. Hij lijkt onverstoorbaar en is heel gevaarlijk als bijsluitende 10. Ik vind hem helemaal geen spelverdeler en vergelijk met de Bruyne dan ook totaal niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren