Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Calvin Mac-Intosch keert na geslaagde proefperiode terug in Eredivisie

Laatste update:

Calvin Mac-Intosch keert terug in de Eredivisie. De verdediger was sinds vorige week woensdag op proef bij Fortuna Sittard en heeft een contract tot het einde van het seizoen ondertekend bij de promovendus. De komst van de transfervrije Mac-Intosch was noodzakelijk door een blessuregolf in de achterhoede van Fortuna.

Trainer René Eijer kan momenteel niet beschikken over centrumverdedigers Wessel Dammers, Anthony Syhre, Kai Heerings en Branislav Ninaj. Aanwinst Mac-Intosch kan centraal in de verdediging uit de voeten, maar is ook inzetbaar als rechtsback. De geboren Amsterdammer, 29 jaar, zat zonder club nadat zijn contract bij de Noorse tweededivisionist Notodden afliep. Mac-Intosch was basisspeler in Noorwegen, maar tekende niet bij.

"Ik heb het al een keer mee mogen maken en daar heb ik toen echt van genoten", zegt de aanwinst over het voetballen in de Eredivisie. "Fortuna speelt in de Eredivisie en doet het op dit moment gewoon goed. Dus toen Fortuna me de kans gaf om mee te trainen en me te bewijzen hoefde ik geen seconde na te denken. Ik ben de technische staf ontzettend dankbaar voor de kans om me opnieuw te bewijzen in de Eredivisie."

Mac-Intosch speelde in de jeugd voor Ajax, maar kwam niet verder dan het tweede elftal van de Amsterdammers. Hij maakte zijn debuut in het betaald voetbal in 2009 bij HFC Haarlem. Tussen 2010 en 2014 kwam hij uit voor Telstar; daarna volgden dienstverbanden bij SC Cambuur, Port Vale, Almere City en Notodden. In totaal was hij goed voor 161 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en en 34 duels in de Eredivisie.

"In het nieuwe kalenderjaar incasseert Fortuna Sittard gemiddeld bijna vier doelpunten per wedstrijd. Dat kan niet geheel los worden gezien van de hoeveelheid geblesseerde verdedigers", schreef 1Limburg dinsdag nog. In de laatste competitiewedstrijd, uit bij Heracles Almelo (6-0 nederlaag), vormden Ahmed El Messaoudi en Rubén Ramírez het centrale duo van Fortuna.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren