Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach San Marino vertrekt na 83 nederlagen in 85 interlands

Laatste update:

Giampaolo Mazza is na vijftien jaar tot de conclusie gekomen dat er toch echt geen eer valt te behalen met San Marino. De Italiaan was sinds 10 oktober 1998 de bondscoach van de voetbaldwerg, die ook in deze WK-kwalificatiereeks alle groepswedstrijden verloor. Mazza is nu vertrokken.

/

De 57-jarige oefenmeester was de langstdienende bondscoach van alle actieve collega's, zo weet het ANP. Gezien de resultaten van San Marino is dat vrij bijzonder, want erg succesvol was Mazza niet. Van de 85 interlands won hij er maar een, een vriendschappelijke wedstrijd tegen Liechtenstein in 2004 (1-0), en een gelijkspel tegen Letland in 2001 (1-1). De overige duels gingen allemaal verloren.

San Marino, dat laatste staat op de FIFA-wereldranglijst, zat in de onlangs beëindigde kwalificatiecyclus in een poule met Engeland, Oekraïne, Montenegro, Polen en Moldavië en een punt halen bleek niet mogelijk. Dinsdag werd er nog met 0-8 verloren van Oekraïne en dat bleek het afscheidsduel te zijn van Mazza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren