Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan mede dankzij assist Tijjani Reijnders probleemloos langs Bologna

Laatste update:

AC Milan heeft in de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen een vrij simpele zege geboekt op Bologna. I Rossoneri hadden al binnen twintig minuten een 0-2 voorsprong te pakken. Daarin speelde Tijjani Reijnders een belangrijke rol door als aangever te fungeren bij de 0-1. De doelpunten kwamen op naam van Olivier Giroud en Christian Pulisic.

Bij AC Milan kreeg Reijnders, die de volle negentig minuten speelde, een basisplek toebedeeld van Stefano Pioli. Datzelfde gold voor nieuwe aanwinsten Ruben Loftus-Cheek en Pulisic. Bij Bologna startte Joshua Zirkzee in de punt van de aanval, waardoor Sidney van Hooijdonk genoegen moest nemen met een plek op de bank. Sam Beukema, deze zomer overgekomen van AZ, vormde een onderdeel van het hart van de defensie. Jesper Karlsson is volgens de laatste berichtgeving, in navolging van Beukema, overigens ook op weg naar I Rossoblù.

De ploeg van Pioli schoot werkelijk uit de startblokken. Reijnders schaadde het vertrouwen van zijn coach niet, daar hij al na elf minuten spelen zijn eerste assist van het seizoen te pakken had. Pulisic vond met een hoge voorzet Reijnders, die bij de tweede paal de bal knap teruglegde op de oplettende Giroud. Voor de ervaren Fransman was het een koud kunstje om de bal af te werken: 0-1.

Niet veel later was het diezelfde Giroud die betrokken was bij een doelpunt, ditmaal als aangever. De man van de voorassist bij de 0-1, Pulisic, zette een dribbel in, kaatste met Giroud en schoot de bal tussen drie verdedigers door knap achter Lukasz Skorupski: 0-2. Daarmee opende de Amerikaan zijn rekening in Italië. In de tweede helft kwamen de Milanezen defensief niet in de problemen, maar creëerde het zelf, op een poging van Rafael Leão op de paal na, ook niet veel meer, waardoor de 0-2 ook na negentig minuten nog op het scorebord stond.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Inter3428516389
2AC Milan3421762570
3Juventus34181152165
4Bologna34171252263
5Roma3417892059
6Atalanta33176102457
7Lazio3417413855
8Fiorentina33148111350
9Napoli34131110950
10Torino34111310046
11Monza34111112-844
12Genoa3391212-539
13Lecce3481214-1836
14Cagliari3371115-2032
15Hellas Verona3471017-1431
16Frosinone3471017-2031
17Empoli348719-2431
18Udinese3441713-1929
19Sassuolo346820-3026
20Salernitana342923-4715

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje rare en rommelige wedstrijd , misschien zelfs wel matig, al is die conclusie aan veel dingen onderhevigt en misschien niet helemaal eerlijk. Juist de ervaren spelers als Leao Theo speelde matig, maar tegelijkertijd staan 3 nieuwe spelers op het veld, waardoor alle automatisme weg is, dus hoeveel mag je eigenlijk verwachten? Een sterk 20 minuten in de eerste helft gaf wel een glimps wat dit Milan KAN zijn; snelle passing, snelle acties, en zeer aanvallend. Pulisic, dat in mijn ogen geen rechtsbuiten is, maakt een fantastisch doelpunt maar toch hoop ik dat hij plaats gaat maken voor Chukweuze. Reijnders gretig en een assist, maar staat voor mij te hoog op het veld, vind hem op de as beter waar hij de aanval meer kan dirigeren. En RLC fysiek prima, paar goede versnellingen, maar hij moet heel dominanter worden.Enfin, overwinning met als uitblinkers de nieuwe spelers, maar de automatisme moet als een bloedgang inwerking gaan treden. Maar altijd Forza Milan!

21 augustus 2023 om 22:55

Gefeliciteerd met de overwinning, pulisic is idd geen rechtsbuiten maar een linksbuiten. En die giroud wat een legend. Zo’n underrated spits is hij al jaren lang

21 augustus 2023 om 23:01

Er zijn hier vaak mensen die transfers vanuit Nederland naar de PL op voorhand al afschrijven omdat "we" het niveau, tempo etc daar niet aankunnen - soms is dat zo, vaker voor mijn gevoel niet. Maar jij als Italie-expert Maurootje: veel Eredivisionisten lijken echt redelijk gemakkelijk stand te houden in de Serie A de laatste jaren, zelfs spelers die hier niet gelukt zijn. Dat is toch bijzonder positief te noemen, of zie jij dat anders?

En gefeliciteerd met de overwinning van je club natuurlijk!

21 augustus 2023 om 23:12

tja in eredivisie leggen ze de nadruk op voetballen dan kan een voetballende verdediger en middenvelder in een tactisch en scherpe Serie A, net dat extra geven. Verder is Serie A geen BPL, tempo ligt hoger dan in Eredivisie maar niet veel meer. Verder is het ook wel grappig dat er sinds de jaren 00’ geen Nederlandse aanvaller meer is gelukt in de Serie A. Al is dat veel makkelijker te verklaren, in de Serie A heb je minder ruimte,tijd en willen ze een wedstrijd ook nog wel eens zakelijk afsluiten, dus weinig kansen

21 augustus 2023 om 23:19

Ik kan me helemaal vinden in je verhaal. Nederlandse clubs lijken inderdaad de afgelopen jaren beter verdedigers op te leiden dan aanvallers. Daar waar we in de jaren '70 tot en met begin '00 vooral echt wereldsterren als aanvallers hadden, maar puur verdedigend niet de beste opleidingen hadden, is daar de laatste jaren wel wat in veranderd. Bij vrij veel Europese (sub)top staan er Nederlanders achterin dan wel spelers die in Nederland opgeleid of gevormd zijn.

21 augustus 2023 om 23:12

Dat Reijnders zo hoog op de veld staat is natuurlijk niet zijn eigen keuze, dat is hem gewoon geïnstrueerd door de coach. Heb alleen de 2e helft kunnen zien, maar vond hem wel goed spelen. Maakte veel meters en deed aan de bal niets fout.

21 augustus 2023 om 23:16

Klopt, zeg ook niet dat het zijn fout is, gelukkig brengt hij aanvallend ook wel wat, maar in de oefenwedstrijden zat hij net aantal meter meer naar achter waardoor hij ook wel eens kan opstomen, versnellen, dat beviel me wel

21 augustus 2023 om 23:39

Toch heeft Pulisic bij Dortmund de meeste wedstrijden als rechtsbuiten/rechtermiddenvelder gespeeld. Ook niet onaardig.

22 augustus 2023 om 00:13

Klopt, maar in oefenwedstrijden speelde hij linksbuiten, poh toen was hij goed, op rechts vind ik hem niet meer dan prima tot goed, terwijl hij meer kan, maar goed, deze wedstrijd was hij goed(in de eerste helft) en een winnende trainer heeft altijd gelijk

Reijnders MOTM. Was overal op het veld te bekennen, zorgde dat het middenveld van Milan niet overlopen werd en was zeer sterk in de passing. Pulisic had ook een veelbelovend debuut.

Dit seizoen zit er zoveel meer kwaliteit op de bank dan voorgaande seizoenen. Er is wel echt een nieuwe CDM nodig om de blessure van Bennacer op te vangen. Nu ligt er teveel druk op de verdediging en dat leidt te vaak tot individuele fouten. Een betere ploeg dan Bologna straft dat af.

Bwahahah, ja goeie bal Reijnders. Schelvis zet zichzelf voor de verandering maar weer eens voor lul. Alsof hij Giroud vanaf daar kon zien, laat staan hem specifiek aanspelen. Het enige wat Reijnders kon doen is de bal voor het doel langs spelen in de hoop dat er iemand tegen aan loopt. Schelvis doet alsof het een wonder assist is.

21 augustus 2023 om 23:15

Was toch ook een prima bal? Plukt hem zo uit de lucht met zijn verkeerde been en weet hem nog goed voorlangs te krijgen ook. Niet te dicht bij de keeper maar ook niet te ver van de goal. Schelvis overdrijft inderdaad, maar een toevalsballetje was het ook niet hoor. Hij kijkt van tevoren ook nog naar de 16 waar zijn teamgenoten staan.

21 augustus 2023 om 23:41

Beetje chauvinisme is toch niet verkeerd?😉 Hij heeft het natuurlijk niet precies zo bedoelt maar hij presteert het wel om er nog iets van te maken en door op deze wijze de bal terug te leggen was de kans het grootst dat er nog iets uit zo komen. Sommigen proberen de bal nog op doel te krijgen of met een hakje iets te creeeren. Ik vind wel dat het zijn verdienste is dat er een grote kans uit voort vloeit. En ook lof voor Giroud voor het afmaken want dan was niet zijn meest geniale doelpunt ooit maar ik vind het ook weer geen simpele intikker.

Ach, ik ben in ieder geval blij voor Reinders, zal hem vast goed doen dat hij een behoorlijke invloed heeft gehad op de overwinning. En niet alleen door de assist, ik vind hem ook gewoon een goede pot spelen voor iemand die zijn eerste competitiewedstrijd speelt in een compleet andere omgeving, en dat als basisspeler, in een lastige uitwedstrijd. Was in mijn ogen 1 van de betere oo het veld, en ach, ik ben wel een beetje chauvinistisch dus bombadeer ik hem als MOTM 😉

Mooi debuut voor Christian Pulisic aka de LeBron James van het mondiale voetbal.

100% nauwkeurigheid in passing is toch wel subliem gedaan hoor door Reijnders. Super benieuwd hoe hij het gaat doen bij Milan. Zou zo ontzettend mooi zijn als hij de man is die we naast Frenkie de Jong nodig hebben. Want ook verdedigend deed hij een hoop werk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren