Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zwarte Ninja’ Sissoko keert voor half seizoen terug in Primera División

Laatste update:

Mohamed Sissoko gaat weer in de Primera División aan de slag. Levante maakt donderdagavond via de officiële kanalen melding van de komst van de 29-jarige middenvelder, die de afgelopen maanden zonder werkgever zat. De Malinees international, die als ‘de zwarte Ninja’ door het leven gaat, blijft tot het einde van het seizoen bij de club uit Valencia.

/

Sissoko is in Spanje geen onbekende voetballer. Het voormalig jeugdexponent van Auxerre maakte tien jaar geleden deel uit van het Valencia dat onder leiding van Rafael Benitez de landstitel, de voormalige UEFA Cup en de Europese Super Cup won. Daarna kwam Sissoko uit voor Liverpool en Juventus. De club uit Turijn verkocht de middenvelder medio 2011 voor acht miljoen euro aan Paris Saint-Germain.

Sissoko kende alleen een redelijk eerste seizoen in Parijs. In de tweede helft van het afgelopen seizoen, na zijn deelname aan de Afrika Cup, werd de middenvelder uitgeleend aan Fiorentina. In Florence kwam hij niet verder dan een handvol duels. PSG liet het contract in september ontbinden, waarna de middenvelder een zoektocht naar een nieuwe club startte. Hij kwam bij Crystal Palace en Real Valladolid niet door een medische keuring, maar bij Levante kwamen geen problemen aan het licht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 januari 2014 om 00:10

Zeker geen verkeerde.. Snap niet dat er geen Nederlandse club hem heeft proberen binnen te halen. Zal wel hele hoge salariseisen hebben.

Levante is nooit te beroerd, om af geserveerde speler nog een kans te geven. Maar ze kunnen niet veel anders daar ook financieel gezien, dus het is begrijpelijk. En toch doen ze het tot nu toe gewoon weer heel netjes, achste plek niks mis mee. Was bij Juve maar met name Liverpool toch wel een prima speler vond ik, 29-jaar valt opzich nog wel mee dus wie weet hebben ze dr nog plezier aan. Wel raar dat Valladolid en Crystal Palace hem afkeuren.

Bij Anderlecht kwam hij ook niet door de keuring dus Levante neemt een behoorlijke risico. Was wel een topspeler paar jaar geleden

31 januari 2014 om 00:11

Ja in sommige landen zijn ze heel erg streng.

Was toch ook een redelijke voetballer in zijn tijd bij Liverpool. Levante is precies een goede club voor zijn kwaliteiten

Weet iemand waarom hij niet door de keurings is gekomen ?

Ze mogen zich bij Valladolid en Crystal Palace dan wel even achter de oren krabben als hij wel bij Levante door de medische keuring kwam. Nu hebben ze toch wel een goede ervaren middenvelder misgelopen.

Lijkt mij dat Sissoko gewoon een kwaliteitsimpuls voor Levante is en verwacht wel dat hij er gelijk staat. Dit is wel wat Levante nodig heeft, lijkt mij. Levante zit wel ruim in de middenvelders, maar Sissoko erbij lijkt mij een goede versterking.

29 jaar dat is niet eens zo gek oud

ik vind het een goeie aankoop van levante

Goede aankoop van Levante! Toch altijd een leuk teampje rondlopen. Twee jaar geleden met Konã©, en nu weer met "de Zwarte ninja". Leuk om te zien dat deze speler zich niet te groot voelt voor Levante en niet op de tribune in Parijs blijft wegrotten voor het grote geld. Deze jongen is vroeger op blote voeten begonnen met voetballen omdat die het spelletje gewoon leuk vind.

Dat zie je dan weer een stuk minder tegenwoordig

Vond het altijd een goede speler bij Liverpool en Juventus. Jammer dat hij nu iets is afgezakt. Denk zeker dat het een goede versterking is voor Levante. Ben wel benieuwd naar de oorzaak waardoor hij niet door de medische keuring is gekomen.

Wat zou deze beste man gaan verdienen bij Levante?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren