Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zorgen bij Feyenoord-fans: ‘Naast Geertruida ontbreekt volgende speler in video’

Laatste update:

Een gedeelde Valentijnsvideo van Feyenoord leidt tot behoorlijk wat speculatie op X. Na eerdere berichtgeving vanuit 1908.nl over ‘griepverschijnselen bij diverse basisspelers’ deelde de regerend landskampioen woensdagochtend bijzondere beelden via het medium. Opvallend genoeg zijn doelman Timon Wellenreuther en aanvoerder Lutsharel Geertruida nergens te bekennen in de video, al is over hun fitheid nog geen officiële mededeling gedaan.

De spelers van Feyenoord kregen woensdag allen een roos mee naar huis om aan hun geliefden te schenken. Linksback Quilindschy Hartman gaat de roos aan zijn vriendin geven. “Ik heb er al 100 voor haar gekocht, maar nu 101. Dat mag je nog niet zeggen”, reageert de Oranje-international met een lach.

Op social media zorgt de video echter vooral voor bezorgde reacties, daar Wellenreuther en Geertruida schitteren in afwezigheid. Over laatstgenoemde zong dinsdagavond op X al het gerucht rond dat hij ‘heel ziek’ zou zijn.

Dinsdagavond pakte 1908.nl uit met het nieuws dat verschillende basisspelers van de regerend landskampioen kampen met ‘griepverschijnselen’. Via X kwam het Rotterdamse medium vervolgens met een update over verschillende spelers. Zo waren onder meer Santiago Giménez, Hartman, Thomas Beelen, Mats Wieffer en Dávid Hancko dinsdag nog aanwezig op trainingscomplex 1908.

Buikgriep


Kort na het duel met Sparta zouden enkele selectieleden van Feyenoord een buikgriep hebben opgelopen. Volgens het fanmedium trainde de ploeg dinsdag met een 'flink uitgedunde selectie'. Jeugdspelers voegden zich bij de eerste elftalspelers om tot een 'werkbare' training te komen. Donderdagavond om 18:45 uur wacht voor het derde seizoen op rij een confrontatie met AS Roma.

Tegen de Romeinen kan trainer Arne Slot in ieder geval geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Thomas van den Belt. Zij kampen met uiteenlopende blessures. Daarnaast is het meespelen van Quinten Timber twijfelachtig. De middenvelder moest de wedstrijd tegen Sparta laten schieten wegens een hersenschudding.

Nieuw keepersprobleem?


Het ontbreken van Wellenreuther zou een absolute domper zijn voor Slot, daar hij eerder in het competitieduel tegen AZ (0-1 winst) al eerste doelman Bijlow zag uitvallen. De Duitse goalie toonde zich de afgelopen weken een uitstekende reservedoelman, maar door de gedeelde video vrezen de supporters van Feyenoord nu voor zijn afwezigheid.

Indien Wellenreuther daadwerkelijk kampt met griepverschijnselen, lijkt het erop dat Kostas Lamprou de volgende doelman in de pikorde is. De 32-jarige Griek stond sinds zijn terugkeer bij Feyenoord nog niet onder de lat in een officiële wedstrijd. Slot kan er bij afwezigheid van Wellenreuther ook voor kiezen Mikki van Sas (19) voor de leeuwen te gooien. Het voormalig toptalent van Manchester City wacht nog op zijn debuut in De Kuip.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou echt een drama zijn als Feyenoord niet kan beschikken over Wellenreuter. Lamprou is toch weer echt heel veel tandjes minder en zeker tegen Roma kan een slechte keeper je echt de kop kosten.

14 februari 2024 om 11:44

Was het niet Scherpen die toen tegen roma zo een flater beging in de EL een tijdje geleden?

14 februari 2024 om 11:57

Ja. Die kreeg toen de kans en maakte een enorme blunder.

14 februari 2024 om 11:58

Ja, dat was in 2021 toen Ajax tegen Roma speelde. In diezelfde wedstrijd mistte Tadic een penalty bij een 1-0 voorsprong. De blunder en de gemiste penalty zorgden ervoor dat Roma met 1-2 won.

14 februari 2024 om 11:59

Je bedoelt dat makkelijke rolletje die door zijn handschoenen en benen ging?

14 februari 2024 om 12:12

Die vrije trap van Pellegrini als ik het me goed herinner.

14 februari 2024 om 12:20

Ik zou nog eerder voor Mikky van Sas gaan, die laat echt een prima indruk achter tot nu toe. Overigens waren alle reacties in de comments juist heel cynisch over dat iedereen zich voor niks zorgen heeft zitten maken om die buikgriep omdat bij alle selectiespelers op het filmpje staan.

14 februari 2024 om 14:14

Van sas ik ook gewoon degene die dan gaat keepen. Staat in de pikorde hoger dan lamprou.

Jammer dat de griep Feyenoord vlak voor deze wedstrijd treft. Slechte timing. Zie het team liever instorten in de eredivisie. 6 wedstrijden verliezen is voldoende. Al is daar meer voor nodig dan alleen griep.

Lamprou en Nieuwkoop vs Lukaku en Dybala, dat is waar nachtmerries van gemaakt zijn. Hoop dat Van Sas op doel gaat. Goede nieuws is wel dat Timber te zien is. Geertruida hebben ze wellicht uit deze video geknipt vanwege zijn hevige stotteren?

Het loopt ze al dun door de broek

Daje Roma!

14 februari 2024 om 11:44

Ja, vind je het gek haha? Als je met Lamprou aan moet komen... en dun door de broek is natuurlijk overdreven. Maar ook ik ben er een stuk minder van overtuigd dat we winnen als we bijvoorbeeld deze 2 missen ja.

14 februari 2024 om 19:02

Als je hier de link tussen buikgriep en dun door de broek lopen niet kan leggen, dan is t einde toch echt wel zoek hoor

Gelukkig is het nog geen donderdag. Plus er stond al een artikel dat Feyenoord met sommige spelers voorzorgsmaatregelen nemen en ze hopen op tijd fit te krijgen. Er werd gesproken over een ‘buikgriep’, die kan na een dag ook weer over zijn.
De “schrik” komt er pas donderdag wanneer de selectie en opstelling bekend gemaakt moet worden.

14 februari 2024 om 11:46

Na goeie buikgriep ben je over het algemeen wel echt een vaatdoek de dag erna. Al komt dat misschien ook omdat ik een luie vent van 40 ben die nooit meer dan 5 uur slaapt en geen profvoetballer.

14 februari 2024 om 12:03

Haha eens. Al weet ik van mezelf dat zolang ik niks eet t prima gaat. Maar goed dat bordje spaghetti heb je als prof toch wel nodig voor de batterij

14 februari 2024 om 14:33

Soms worden de wedstrijdselecties toch ook al eerder gedeeld? Of is dat alleen gebruikelijk bij Italiaanse ploegen ( in de Serie A)? Mijn favo teams Genoa en Roma delen dit vaak een dag van te voren.

Hahaha Lamprou, pfff. Die verliest nog een kopduel van Lukaku terwijl hij zijn handen mag gebruiken.

Oef.. Lamprou de man van 1.40 op doel..
Wat een drama!
Hoop stiekem ‘gewoon’ op een fatsoenlijk elftal met Wellenreuther én Timber want anders vrees ik voor een keihard 0-3

Wellenreuter is een zeer zeer groot gemis natuurlijk, maar Europees vind ik Geerttruida slecht.
In mijn ogen is hij schuldig geweest aan twee goals. Beelen Trauner en Nieuwkoop niks mis mee

14 februari 2024 om 12:53

Geertruida maakt te veel fouten dit seizoen. Europees de zwakste schakel achterin na Nieuwkoop. Altijd nog liever Geertje dat Nieuwkoop, die kan echt niet meer..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren