Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zonder hem wordt Oranje nooit wereldkampioen en met hem zou het kunnen’

Laatste update:

Wim Kieft hoopt dat Memphis Depay zaterdagmiddag belangrijk kan zijn voor het Nederlands elftal in de achtste finale tegen de Verenigde Staten. De oud-voetballer vindt de 84-voudig international ‘de exceptionele speler aan Nederlandse kant’ en verwacht dat Depay met de enorme druk om zal kunnen gaan. “Niemand hoeft bang te zijn dat hij onder de druk bezwijkt”, aldus de columnist in De Telegraaf.

Kieft vergelijkt Depay met Romelu Lukaku. De spits van Internazionale miste in de laatste groepswedstrijd tegen Kroatië (0-0) twee grote kansen en werd daardoor uitgeschakeld met België. Kieft ziet dat zowel Nederland als België het vooral moet hebben van zijn topspitsen. “Op het WK is het team sterk afhankelijk van Depay: hij moet het doen bij Oranje. Alle ogen zijn zaterdagmiddag tegen Amerika – en eventueel later op het toernooi – op hem gericht.” De aanvaller van Barcelona staat daardoor onder hoge druk, en dat terwijl hij net terug is van een blessure die hem ruim twee maanden aan de kant hield. “En dan toch torst hij de last van de hele natie mee op zijn schouders”, gaat Kieft verder.

De columnist vindt dat Depay, met zijn speelminuten op dit WK, een ‘ideale trainings- en wedstrijdopbouw kent om met zijn onmiskenbare kwaliteiten tegen Amerika het verschil te maken’. “Hij is de exceptionele speler aan Nederlandse kant en daarom zo belangrijk voor Oranje op dit WK. Hij is onvoorspelbaar en altijd aanwezig. Ja, hij verspeelt gerust tien ballen om bij de elfde actie een wedstrijd op WK-niveau te beslissen. Zo’n alles of niets speler is Depay.” Kieft ziet dat de aanwezigheid van de spits van Barcelona ervoor zorgt dat spelers als Steven Bergwijn en Cody Gakpo zich vanuit de luwte kunnen laten gelden. Toch moet het gevaar vooral van Depay komen.

“Veel zal van hem afhangen en dat legt een enorme druk op zijn schouders, terwijl hij niet in topvorm verkeert. Nog niet, want een doelpunt zou hem juist dat zetje kunnen geven naar die topvorm toe. Niemand hoeft bang te zijn dat hij onder de druk bezwijkt”, gaat de oud-spits verder. “Zo steekt Depay namelijk niet in elkaar. Ook niet als hij weet dat iedereen naar hem zal wijzen als Nederland wordt uitgeschakeld. Hij ligt niet wakker van bakken kritiek. Dat maakt hem ook zo bijzonder. Zonder Depay wordt Oranje nooit wereldkampioen en met hem zou het kunnen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar dat Memphis onze redder moet zijn. Hopelijk hebben we over 4 jaar een betere voorhoede.

3 december 2022 om 11:45

Tja… bizar, maar ik zou ook even niemand anders kunnen bedenken op dit moment… het houdt niet over wat dat betreft

3 december 2022 om 11:47

ben je nou sarcastisch?

3 december 2022 om 12:18

King Cody natuurlijk. Iedereen zit wel te haten op Nederland maar samen met Marokko het enige land wat 7 punten heeft gehaald. Ik vertrouw in Van Gaal en ik denk dat we wereld kampioen worden en dan een week lang volgas kunnen bier drinken. Memphis hebben nog niet gezien dit WK, Gakpo is momenteel de beslissende factor.

3 december 2022 om 12:51

Ahahahhahahaha dus oranje kan wereldkampioen door depay volgens kieft! De zelfde depay die middelmaat is. Oke oranje word nooit wereldkampioen dus. Maar dat wisten we natuurlijk al. Selectie van Oranje zitten te veel middelmaat waar spelers spelen bij clubs als royal antwerp.

3 december 2022 om 11:46

Voorlopig is Gakpo de redder. Depay speelde op het vorige eindtoernooi ook slecht, dus daar verwacht ik sowieso weinig van.

3 december 2022 om 11:51

Ben het niet vaak eens met Wim Kieft. Meestal beoordeelt hij spelers vanuit erg persoonlijke sentimenten en is dan niet meer feitelijk. Dit keer echter moet ik Wim een compliment maken voor zijn zorgvuldige betoog waarmee hij helemaal on point is. Top analyse Wim.

3 december 2022 om 11:53

Snap.nog steeds niet dat danjuma er niet bij zit inplaats van één van Weghorst/L.de jong/Janssen

3 december 2022 om 11:58

Danjuma? Wie is dat? Dit is echt de eerste keer dat ik die naam lees op dit voetbalforum. Xavi Simons lees ik ook weinig. Terwijl dat echt een goede speler is. Ik ben wellicht wat controversieel maar ik vind dat we hem moeten opstellen.

3 december 2022 om 12:10

Maak je een grap Nr.11? Arnaut Danjuma Groenenveld. Die ken je niet?

3 december 2022 om 14:32

Ohja die meneer die op z'n 26ste bij Villareal speelt en na 3 goede wedstrijden meestal weer 7 wedstrijden onzichtbaar is.

3 december 2022 om 14:43

Hahaha Nick_148, je kent echt geen schaamte. Bergwijn is 25 en is al vrijwel het hele seizoen onzichtbaar bij een slecht Ajax. Kon tevens geen potten breken in de Champions League. Terwijl Danjuma het laat zien in Laliga en in de CL (vorig seizoen). Hoe kan je zeggen dat hij 7 wedstrijden onzichtbaar is? Laat gewoon zien hoe weinig jij Villarreal volgt.

3 december 2022 om 12:00

Precies dit, exceptioneel dat is/was Messi, Ronaldo (beide), dat is Mbappé, dat is Haaland, Neymar vooruit Exceptioneel was Robben maar zeker niet subtopper Depay, goed gedaan bij PSV en Lyon, mislukt in Manchester en Barcelona, dat zegt alles.

3 december 2022 om 12:12

Wat een gezeik allemaal zeg. Memphis is gewoon iemand met een leeuwenhart die alles geeft voor Oranje, beetje respect mag wel. Een V Persie/huntelaar waren in Oranje gewoon minder dan hij. Daarbij is nu de verdediging van topniveau en er komt een tijd dat dat misschien weer anders is. Je kan gewoon niet op elke plek een wereldster hebben, het is geen Fifa.

3 december 2022 om 14:27

Altijd weer dezelfde namen die voorbij komen als het gaat om de absolute wereldtop maar wel mbappe en Neymar noemen maar geen Modric Benzema Pedri Salah Kroos KDB etc (waardeloos dit WK maar dat was Mbappe ook vorig EK)

3 december 2022 om 12:15

Ja iemand die de sterren van de hemel speelt bij een Arsenal en vervolgens geen knikker raakt in Oranje en net als Memphis toch ook tot 40/50 goals komt. Het is nooit goed.

3 december 2022 om 12:53

Raar eigenlijk hè? We zijn het landje dat aanvallers van het formaat Cruyff, Van Basten, Bergkamp, Kluivert, Van Nistelrooy, Van Persie en Robben heeft voortgebracht. En nu moeten we al onze hoop vestigen op Depay. Prima speler, maar hoort niet in het rijtje van hierboven thuis… statistieken even niet meegeteld, want hij heeft nog maar 8 doelpunten nodig om Van Persie te evenaren… Daarentegen hebben we nu wel top verdedigers, Van Dijk, De Ligt, De Vrij, Ake, Dumfries, ze doen het allemaal erg goed bij hun club (grote clubs ook) maar in Oranje lijken ze niet allemaal uit de verf te komen…

3 december 2022 om 13:36

Waarom zou je statistieken niet meetellen? Is goals maken niet (bijna) het belangrijkste voor een spits?

3 december 2022 om 14:03

Omdat Depay bij zijn clubs bij lange na niet presteert wat boven genoemde wel deden… bij gebrek aan beter wordt Depay opgesteld

3 december 2022 om 14:10

Je speelt nu wel veel meer en veel meer nietszeggende interlands. Natuurlijk is het makkelijker om meer te scoren als je nu opeens meer wedstrijden speelt tegen zwakkere landen. Vroeger kwamen ze niet opeens dagen voor oefeninterlands. Cruijff had bijvoorbeeld 33 goals in 47 wedstrijden en heeft Nederland naar een WK finale gebracht. Terwijl memphis bijvoorbeeld 42 goals in 86 interlands heeft en Nederland op een eindronde niet eens langs Tsjechie heeft geholpen bijvoorbeeld. Dat soort dingen kun je ook stellen van Van Basten (EK 88), Bergkamp (WK 98), Kluivert (EK 2000), etc. Dat weegt in mijn optiek zeker mee. Als we aan de "gouden 5" denken dan weten we allemaal nog 3-0 Italie, 4-1 Frankrijk, 2-1 Brazilie, 5-1 Spanje, etc. op grote eindrondes waar ze allemaal schitterde. Daarmee wil ik deze aanvallers niet tekort doen, maar een 6-0 tegen Faroer in een EK kwalificatie of een 2-1 tegen Oekraine of 2-0 tegen Qatar in een groepsfase zijn niet memorabel. Als een aantal spelers van dit Oranje in dit soort lijstjes willen komen dan moeten ze het wel laten zien op de momenten dat het er toe doet. Kwalificeren is nog nooit zo makkelijk geweest met zoveel landen idem voor de groepsfases overleven. Deze generatie heeft zich 2 keer niet gekwalificeerd en na een makkelijke EK poule direct naar huis. Dit was ook 1 van de makkelijkste WK poules (Qatar uit pot 1). Als je nu naar huis gaat tegen Amerika dan mag je een aantal spelers echt niet in zulke lijstjes zetten. Ook al zijn de statistieken in Oranje goed of zijn ze op clubniveau wereldtop.

3 december 2022 om 14:14

Neemt niet weg dat ze op volgende eindrondes wel hun waarde kunnen bewijzen, maar als je je voor 2 eindtoernooien niet kwalificeert en 2 keer in de eerste ronde na de poulefase (zonder topland) naar huis gaat door Amerika en Tsjechie dan mag je echt niet in het rijtje met een Bergkamp die je in de kwartfinale langs Argentinie schiet of Van Basten die Duitsland naar huis stuurt en de mooiste EK finale goal ooit maakt in '88.

3 december 2022 om 15:52

@Zytto: Precies dat 🤩

Memphis is geen Messi en dat moeten we ook niet van hem verwachten. Hij speelt niet goed, maar kan wel een wedstrijd beslissen met een actie, ook al ziet het er misschien niet zo spectaculair uit. Maar hij neemt risico's en dat kan als gevolg hebben dat er kansen ontstaan voor Nederland, ook als hij de bal recht op de keeper schiet.

Het is ongelooflijk dat mensen hem er niet in willen hebben, hij is ontzettend belangrijk voor Oranje. Ook al mislukt er veel. Volledig eens met Kieft.

3 december 2022 om 11:57

@osthoved89: Van mij had hij Depay inderdaad thuis mogen laten. Er mislukt niet zomaar veel, er mislukt gewoon veel te veel. En dan heb je helemaal geen ene moer aan Depay, dan speel je feitelijk met 10 man. Leuk dat hij het doelpuntenrecord in Oranje bijna in handen heeft maar de man wordt veel groter gemaakt dan hij is. Bovendien ben ik het absoluut oneens met Kieft dat Depay met druk om kan gaan. Zodra het begint te lopen bij Depay gaat hij in zichzelf geloven en mislukt er nog meer. Maar goed, ik zal wel een "hater" en "misgunner" zijn. Ik zie het niet in Depay en zal het ook nooit zien, ben ik bang. Uiteraard kom ik graag mijn ongelijk toegeven als hij dit WK alles aan flarden schiet.

3 december 2022 om 12:00

Zonder Depay liep het nog 10x slechter maar oke.

3 december 2022 om 12:16

Haha inderdaad hij was alweer indirect betrokken bij 2 goals of vergeten we dat gewoon effe? Dat het niet loopt ligt meer aan dat klote middenveld.

3 december 2022 om 12:20

Dat doelpuntenrecord pleit in mijn ogen juist in zijn voordeel. Als je kijkt naar zowel de individuele kwaliteit dan Depay als de kwaliteit van de spelers die hem van aanvoer moeten voorzien vind ik zijn 42 doelpunten zelfs veel indrukwekkender dan de 50 punten van Van Persie.

3 december 2022 om 13:05

"maar goed, ik zal wel een "hater" en "misgunner" zijn."

Waarom zeg je dit? Ben je bang dat mensen dat zeggen, of bevestig je nu zelf dat je dat misschien bent?

Verder wordt hij inderdaad wat groter gemaakt dan hij is, daarom zeg ik ook dat hij geen Messi is en dat we geen Messiaanse dingen van hem moeten verwachten. Je hoeft ook niet te verwachten dat hij het WK aan flarden schiet, dat is onrealistisch. Je kunt dat niet van hem vragen, net zoals je dat van niemand kunt vragen in de huidige selectie. Maar hij heeft al veel betekend voor Oranje, als je dat gaat ontkennen dan ben ik bang dat je het inderdaad gewoon niet wilt zien.

Hij is al indirect belangrijk geweest, zoals Pieterpost ook aangeeft.

3 december 2022 om 13:33

@osthoved89: "waarom zeg je dit? Ben je bang dat mensen dat zeggen, of bevestig je nu zelf dat je dat misschien bent? "

Omdat het hier op het forum gebruikelijk is dat wanneer je kritiek hebt op een speler je al snel hater genoemd wordt. Niet mijn stijl, maar goed.
En nee, ik ben geen hater, ik zie het gewoon niet in Depay. Vroeger vond ik het wel een veelbelovende speler. Alleen heeft hij die belofte wat mij betreft nooit ingelost, ik vind hem zelfs slechter speler dan toen hij jong en onbevangen was.

Hij heeft inderdaad veel gescoord voor Oranje en is in dat opzicht belangrijk geweest. Maar voor de rest is het geen speler die je in het rijtje topspelers van Oranje plaatst.

Desalniettemin ben ik ook gewoon blij als hij er een paar inschiet. Maar het is niet mijn favoriete speler en zal dat ook nooit worden.

3 december 2022 om 12:19

Hij is enkel belangrijk geweest als er geen druk op staat zoals in de Nations League. Dan kan hij vrij spelen. Maar als het er echt om gaat heeft hij het altijd moeilijk. Ik denk dat hij dan het gevoel heeft het te moeten doen en gaat dan forceren of gekke dingen bedenken terwijl hij het beter simpel kan houden. Op het EK 2021 hebben we hem niet gezien en dit wk verwacht ik ook niet veel meer van hem helaas. Het gebrek aan ritme helpt ook niet.

3 december 2022 om 13:01

Het klopt dat hij geen ritme heeft, maar hij was wel alweer direct betrokken bij goals (indirect). En dan kan hij inderdaad veel ballen verspelen, hij is wel belangrijk.

Op het EK was hij inderdaad niet goed, net zoals de rest.

3 december 2022 om 14:20

Exact werd/word er over de huidige en een na laatste topscorer aller tijden van Nederlands elftal gesproken.

Is een grote stoorzender in dit team ,maar ja als je perse met 2 voorop wil voetballen heeft het geen enkele nut om Weghorst en Jansen mee te nemen. Luuk de Jong kan ik nog begrijpen om wat te forceren, maar er kan toch niemand een fatsoenlijk voorzet afleveren.

3 december 2022 om 12:22

Sowieso is het gek dat hij 6 aanvallers mee heeft genomen voor 2 posities voorin. Normaal heeft Depay sowieso een vaste plaats dus dan hou je 5 man over die concurreren voor 1 positie.

3 december 2022 om 13:50

Waar haal je vandaan dat hij een stoorzender is in het team? Vanwaar toch die hetze richting Memphis?

We moeten het hebben van een bevlieging van Gakpo of Depay. Normaliter moet je met dit systeem wing backs hebben die er over heen denderen en dan krijg je lopende mensen. Die hebben we niet. Dumfries is ook niet in vorm, en Blind kan he sowieso niet belopen. Denk dat afhankelijkheid van een paar bevliegingen je nog naar de kwartfinale brengt maar daarna heb je echt een team nodig wat ook dynamisch is.

3 december 2022 om 12:01

Eigenlijk hebben we die wel in Frimpong en Malacia.. maar Louis houdt vast aan die 2

3 december 2022 om 12:09

Frimpong is natuurlijk een goede optie, ik zie in Malacia geen goede wingback vanwege het gebrek aan aanvallend vermogen. Malacia is natuurlijk wel een stuk beter dan blind en zou in de basis horen te staan

3 december 2022 om 12:29

Malacia is natuurlijk GEEN betere speler als Blind.
En al zeker opbouwend niet.

In het land der blinden is eenoog koning. Onze enige echte spits met functie heeft nog geen minuut gemaakt.

3 december 2022 om 12:03

Bedoel je die spits die tegen Arsenal Real Barcelona(ook voor) etc belangrijke goals maakte en de EL finale 2 jaar geleden besliste?
Hij in de punt en Berghuis Gakpo Simons erom heen. Laat Memphis maar met zn matti Steven naast Louis gaan zitten.

3 december 2022 om 12:15

We gaan nu toch niet serieus om Luuk de Jong vragen? Die heeft echt niks in de basis te zoeken. Zijn enige rol is pinchhitter. Een Depay uit vorm is nog 3 klasse beter.

3 december 2022 om 12:24

Berghuis, Gakpo, Simons eromheen en dan Luuk de Jong in de spits lijkt mij nog niet eens zo'n slecht idee. Niet vanaf de aftrap, maar als optie in de tweede helft als er iets geforceerd moet worden wel. Ik durf met droge ogen te zeggen dat Luuk de Jong als kopper echt extreem goed is en misschien zelfs wereldtop is. Hij komt op alle andere vlakken gigantisch tekort om bij een topclub basisspits te zijn, maar hij is daardoor wel uitermate geschikt als we moeten pompen of verzuipen.

3 december 2022 om 12:26

Gebrek aan vorm vd rest
Luuk heeft iets specifieks.
Laat Gakpo Berghuis maar schieten uit de 2e lijn en balletjes voorscheppen. Simons heeft akties waardoor je allicht wat vrije trappen rond de 16 krijgt.
We creëren bar weinig tot nu.

Depay wordt toch wel groter gemaakt dan hij eigenlijk is. Ik verbaas me er eigenlijk steeds meer over dat er 3 (!) spitsen zijn meegenomen die eigenlijk alleen maar functioneren in 4-3-3, terwijl we dat hele systeem niet spelen.

3 december 2022 om 12:02

Haha groter gemaakt dan hij is? Ken je zn statistieken in het NLs elftal wel. Sinds de WK kwalificatie vanaf 2017, 58 interlands gespeeld, daarin 39 doelpunten en 26 assists oftewel bij 65 goals betrokken van de 139 die NL er heeft gescoord in die 58 wedstrijden. Oftewel is Mephis dus sinds maart 2018 bij bijna 50% vd goals van Oranje direct betrokken. Oftewel gewoon onze meest belangrijke speler wat betreft goals en assists. En gelukkig hebben wr nu ook een Gakpo in vorm erbij.

3 december 2022 om 12:04

Maar hij s nauwelijks fit en niet in vorm

3 december 2022 om 12:07

Ach tegen Qatar speelde hij al veel beter en had hij echt weer een aantal goeie momenten. Vanmiddag zal dat nog beter zijn. Tis ook niet gek dat een speler die 22-09 zn laatste wedstrijd heeft gespeeld nog wedstrijdritme mist en niet direct shined toch?

3 december 2022 om 12:17

Eens hoor. Te lang niet gespeeld. Maar is een WK geschikt om half fitte spelers aan de praat te krijgen?

Louis moet spelers opstellen die fit en in (redelijke) vorm zijn. Afwijken van t oorspronkelijke plan.
433
Noppert
Dumfries Dijk Vrij Aké
Roon Frenkie Xavi
Berghuis Luuk Gakpo.

Berghuis en Simons kunnen wisselen eventueel. Berghuis en Gakpo hebben beide goede voorzet plus schot. Luuk kan tegen iedereen scoren.

3 december 2022 om 12:23

Maar hoeveel op een toernooi of belangrijke kwalificatie wedstrijd?

Ik kan er echt gwn niet meer tegen dat mensen doen alsof Depay de Messi van het Nederlands elftal is. Hij is op dit moment ook gwn niet beter dan een Gakpo ofzo. Spelers als Frenkie en Van Dijk zijn echt wereldtoppers die je nodig hebt om het WK te winnen, niet een Depay.

We moeten het dit wk gewoon hebben van de klasse van Van Dijk en Frenkie om elke wedstrijd de 0 te houden en hopen dat de aanvallers er net 1 weten te maken, zodat je alles met 1-0 wint.

Het is dan misschien geen spectaculair voetbal, maar wel de grootste kans om het wk te winnen.

3 december 2022 om 12:04

Maar puur statistisch gezien is Depay dat wel als je kijkt naar de wedstrijden die hij heeft gespeeld vanaf de WK 2018 kwalificatie sinds 2017. Zie mn stats hierboven. Hij speelt dan mss niet altijd even goed, legt enorm veel risico in zn spel met vaak ook veel balverlies maar als je zn cijfers ziet kan je moeilijk ontkennen dat hij niet even belangrijk is als Frenkie en VanDijk..

3 december 2022 om 12:13

Bijna elke spits die zoveel minuten mag krijgen, zo vaak de bal mag verliezen en nog steeds de bal alleen maar krijgt, die alle penalty’s neemt en die alle vrije trappen neemt kan zoveel doelpunten maken!!

3 december 2022 om 12:34

@spitsenduo heb je hier enig bewijs van? Zielig figuurtje. Ga jij anders in de spits staan jongen

Zolang Blind speelt wordt je sws geen wereldkampioen.

Met Blind krijg je iedere wedstrijd minimaal 2 100% kansen tegen.

3 december 2022 om 12:09

Ach schei toch uit. Heeft dit WK gewoon redelijk gespeeld, niet super, maar ook geen grote fouten en al helemaal geen 100% kansen wegegeven. Oftewel niet reageren met je onderbuikgevoel maar kom met feiten voordat je zulke comments plaatst.

Kan aan mij liggen maar het is toch belachelijk om te denken dat oranje met deze selectie het WK kan winnen..? Soms kan een team dat niet uit topspelers bestaat nog verrassen omdat het tactisch heel sterk staat en er een bepaalde mentaliteit in de groep zit maar daar is nu toch ook gewoon helemaal geen sprake van.

Waarom maakt de media Depay zo groot. We hebben helemaal niets aan hem gehad in de poulefase en gewoon door. Een Gakpo heeft veel meer input dit WK

Depay kan natuurlijk fantastisch voetballen en is onze beste aanvaller normaal gesproken. Ik vind alleen dat hij het spel niet goed kan lezen en te vaak de verkeerde keuzes maakt. Een actie maken als hij hem af moet spelen of afspelen als hij juist een actie zou moeten maken. Als medespeler is dat ook lastig natuurlijk omdat je geen idee hebt wat hij gaat doen. In mijn ogen is dat dan ook de reden dat hij voor de absolute top net te kort komt. Uiteindelijk weet hij toch vaak doelpunten te maken in Oranje ook al raakt hij verder geen pepernoot dus snap ik dat Van Gaal hem belangrijk maakt.

Blij dat er ook iemand in de media nog redelijk positief is. Al dat negatieve gelul word je wel moe van. Ik zit er klaar voor en hoop uiteraard dat ze winnen! Depay die de winnende maakt, het is hem gegund

Waar komt toch het volkomen idiote idee vandaan dat we met dit middelmatige elftal kans maken op de wereldtitel. Door de groepsfase te overleven hebben we het al goed gedaan alles meer is bijna een wonder. Het is dat de loting ons gunstig gezind is geweest waardoor we vanavond nog een kans hebben. 2 spelers die mits in goede doen bij de wereldtop houden en voor de rest pseudo vedettes. Gakpo en Timber kunnen misschien ooit nog de top halen de rest is niet meer dan grauwe Europese middelmaat. En het elftal is nog zwakker dan dat het zou kunnen zijn door toedoen van een coach die van gekkigheid niet weet wat hij moet doen.

Leuk ook voor de andere spelers om dit telkens te horen over een speler die nog nooit ergens iets heeft klaar gespeeld. Veel woorden, amper daden.

3 december 2022 om 13:20

Nou ja, je hoeft geen fan te zijn van Memphis. Maar hij heeft wel degelijk wat klaargespeeld bij PSV, Lyon en ook bij Oranje is hij belangrijk. Hij doet zich beter voor dan hij is, mee eens, maar alsnog is hij ook vaak belangrijk.

Wat een onzin... Afhankelijk van Depay.... Ik zou hem niet eens opstellen als ie op 50 % speelt. Ik las iets over Nederland en sterke verdediging.... Als ik dan iemand moet noemen is 't Frenkie de Jong, de rest is een groot drama. Passeer de GOD van ons land ook maar eens, Virgil. Grote waffel bij terechte kritiek.

Dat hij niet onder de druk zal bezwijken lijkt mij logisch. Dat is ook niet het probleem. Zijn gebrek aan fitheid en wedstrijdscherpte is het probleem.

Volledig eens met Kieft, hij is zo onvoorspelbaar. Doet fenomenale dingen afgewisseld met hele domme dingen. Maar als hij op dreef is steekt hij ver boven de andere uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren