Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech zet villa te koop voor verbluffend bedrag en wil aankoopprijs verdubbelen

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Hakim Ziyech heeft zijn miljoenenvilla in Vinkeveen te koop gezet, weet Quote. De dertigjarige Drontenaar kocht het optrekje in 2020 voor zo’n 3,9 miljoen euro en wil nu, ruim drie jaar na zijn aankoop, optimaal profiteren. Ziyech heeft de villa na zijn transfer naar Galatasaray voor maar liefst 7,5 miljoen euro te koop gezet. De linkspoot heeft er dankzij een grondige renovatie een waar droomhuis van gemaakt, met onder meer vier ruime en luxueuze slaapkamers, twee royale inloopkasten, drie beeldschone badkamers, een thuisbioscoop en een werkkamer.

Screenshot uit een video van Makelaardij Witte

Ook buiten is er voor de nieuwe koper genoeg te beleven, zo valt te lezen op de website van Makelaardij Witte. “Het royale perceel heeft een oppervlakte van 3.560 vierkante meter en is bereikbaar via een van de twee opritten met poort. Ook de tuin is recent onder architectuur gerealiseerd, compleet met een verwarmd buitenzwembad, een infinity pool met watervallen, diverse terrassen en een zitkuil met een ingebouwde gashaard waar u perfect kunt genieten van de zonsondergang. De wellness van 71 vierkante meter is het paradijs voor lichaam en geest. Deze is onlangs gerealiseerd met een loungeruimte, fitness, rond vrijstaand ligbad, inloopdouche, toilet, sauna en hammam.”

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar dit onderwerp geeft geen aanleiding tot een inhoudelijke discussie. Vandaar dat er voor gekozen is om de comments onder dit artikel uit te zetten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren