Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ziyech verwelkomt op slotdag van Turkse markt voormalig ploeggenoot van Ajax

Laatste update:

Davinson Sánchez heeft zich op de slotdag van de transferwindow verzekerd van een transfer naar Galatasaray, zo maakt de Turkse topclub bekend. De centrale verdediger was bij Tottenham Hotspur op een zijspoor beland en maakt voor een slordige tien miljoen euro de overgang naar de Süper Lig. Sánchez komt bij Galatasaray met Hakim Ziyech een voormalig ploeggenoot van Ajax tegen.

Het gonsde deze zomer van de geruchten omtrent Sánchez. Spartak Moskou en AS Monaco leken lange tijd de beste papieren te hebben en ook PSV deed een poging om de Colombiaan in te lijven. De gortige salariseisen maakten echter dat de Eindhovenaren afzagen van zijn komst. Het geduld van Sánchez wordt dus uiteindelijk beloond met een transfer naar Galatasaray.

Voor de mandekker komt daarmee een definitief einde aan een dienstverband van zes jaar bij Tottenham Hotspur. The Spurs betaalden Ajax in de zomer van 2017 liefst 42 miljoen euro. Dat was destijds de grootste uitgaande transfer van Ajax in de clubhistorie. De Colombiaan speelde in zijn enige seizoen bij de Amsterdammers 46 wedstrijden en haalde de Europa League-finale.

In zijn eerste jaren in Londen was Sánchez telkens goed voor ongeveer dertig wedstrijden, maar zijn perspectief veranderde afgelopen seizoen. Uiteindelijk trok hij het shirt van Tottenham 207 keer over zijn hoofd. Vijf keer was hij goed voor een doelpunt, één keer fungeerde hij als aangever. Naast Ziyech wordt Sánchez ook herenigd met Tanguy Ndombélé, die wordt gehuurd van Tottenham.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was toch allang al bekend??

Op slotdag? Dit was al lang en breed bekend en aangekondigd.

Ja dit was inderdaad al om 4 september bekend.

Het was dus de bedoeling om Nelsson te verkopen en Sanchez als vervanger aan te trekken, maar eerstgenoemde is toch gebleven dus nu wordt t puzzelen. Nelsson-Bardakci is het sterkste centrale duo van Turkije en Sanchez is te goed en te duur om te banken. Nelsson is de laatste tijd niet in zijn beste vorm en het is duidelijk dat hij een stap wou maken, maar hem op de bank zetten is ook zonde. Is toch een speler die waarde vertegenwoordigt en op wie Gala kan verdienen. En door de buitenlanderregel is Bardakci cruciaal. Luxeprobleempje dit.

16 september 2023 om 13:49

Het was helemaal niet de bedoeling dat Nelsson verkocht zou worden, sterker nog ze willen hem een verbeterde contract aanbieden zodat hij toch een jaar CL speelt, ook met het idee dat zijn waarde dan nog meer stijgt als hij zich staande weet te houden, GS heeft veel wedstrijden komende maanden, Emin Bayram en Ross zijn verhuurd, Sanchez is puur gehaald om te rouleren.

16 september 2023 om 14:30

Het klopt inderdaad dat Gala veel wedstrijden voor de boeg heeft. Maar 3,5 miljoen per jaar voor een bankzitter vind ik toch een duur grapje. Vandaar dat ik ook aangeef dat het een luxeprobleem is. Hopen voor jullie dat Nelsson zich een beetje herpakt anders beland hij op de bank achter Sanchez en gaat hij volgend jaar echt niet weg voor meer dan 10 miljoen.

16 september 2023 om 14:43

Okan wilde dit jaar een sterke bank hebben, een sterke bank kun je niet halen voor 1 miljoen salaris, ook heeft GS wekelijks nieuwe sponsoren die vele salarissen vergoeden, Erden Timur heeft zelfs gezegd dat de Uefa onderzoek moet gaan doen naar de transfers van GS omdat vele denken dat het niet klopt, alles is goed uitgestippeld bij de club kwa transfers.

Werd gisteren gewoon voorgesteld omdat hij op het moment van de aankondiging bij de nationale ploeg zat in Colombia. Artikeltje voor niks.

Classic VZ clickbait artikel om te laten denken dat Donny vd Beek nog naar Turkije ging.

16 september 2023 om 13:22

Als je een beetje het nieuws had gevolgd was deze heel goed te voorspellen. En ik denk dat vrijwel niemand (misschien buiten jou om, als ik je reactie mag geloven) als eerste instinct denkt dat Donny van de Beek de transfer heeft gemaakt

16 september 2023 om 14:02

Inderdaad en al was het wel Van de Beek had Vz echt wel een titel geplaatst met, “Van de Beek heeft toch zijn transfer te pakken” ofzo, sowieso wel iets in die richting. Dat Bashen op redacteurs is ook een normaal iets geworden op VZ…

Dit weten we inmiddels al een paar weken, typisch VZ weer dit.

Dit was allang bedankt haha, Wel mooi om te zien dat 2 Ajacieden weer samen spelen, Ik hoop echt dat Ziyech weer kan vlammen bij Galatasaray heb hoge verwachtingen van hem.

16 september 2023 om 14:03

Als Galatasaray fan hoop ik dit ook zeker! Ik zal proberen om je op de hoogte te houden omtrent Ziyech, ik heb er in iedergeval alle vertrouwen in!

16 september 2023 om 14:07

@shevanr7

Yes, Dankjewel kerel ik kijk de turkse League nooit en kan dat helaas niet altijd kijken dus heel fijn dat je me op de hoogte houdt, Fijn weekend nog!

Leuk zo’n foto van Ziyech in zn Ajax tijd naast Traore

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren