Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky schept duidelijkheid over komst Zinédine Zidane naar Bayern München

Laatste update:

Zinédine Zidane wordt niet de nieuwe trainer van Bayern München, zo verzekert journalist Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky. Donderdagavond kwam via BILD nog naar buiten dat de clubloze Zidane een serieuze optie is voor het bestuur van Bayern.

Plettenberg benadrukt daarnaast dat Bayern ook niet denkt aan een eventuele aanstelling van Zidane met voormalig speler Ribéry als diens assistent. Naar verluidt behoren Roberto De Zerbi (Brighton & Hove Albion) en Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland) sowieso tot de overgebleven kandidaten van der Rekordmeister.

Opvolging Tuchel


Thomas Tuchel vertrekt na dit seizoen bij Bayern, waardoor de club op zoek moet naar een geschikte opvolger. De clubleiding voerde al gesprekken met Xabi Alonso, maar vrijdag werd duidelijk dat de Spaanse coach nog minstens een seizoen aan Bayer Leverkusen verbonden blijft.

Alonso heeft als speler een verleden bij Bayern en staat er daardoor goed op in de Allianz Arena. De voormalig middenvelder heeft echter het gevoel dat zijn werk in Leverkusen nog niet af is. Alonso kan dit seizoen afsluiten met het kampioenschap, de Duitse beker en de Europa League.

Ook de naam van De Zerbi werd dus reeds al genoemd en de club zou in gesprek zijn met Ralf Rangnick, die er goed opstaat bij het bestuur in Zuid-Duitsland.

Zidane


Zidane wil wel graag terugkeren als trainer. De 51-jarige Fransman zit sinds zijn vertrek bij Real Madrid in 2021 zonder baan en staat niet onwelwillend tegenover een dienstverband bij de recordkampioen van Duitsland.

Wat voor twijfels zorgde bij Bayern is het feit dat Zidane de Engels taal niet goed machtig is. Dat zou kunnen worden opgevangen door de terugkeer van Ribéry, maar volgens Sky zijn de Franse oud-spelers niet langer in beeld bij de Duitse grootmacht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Zou een mooi duo zijn! Twee jongens die wat hebben met Marseille, de éã©n als speler de ander is er geboren. Beiden ook geweldige voetballers geweest, Zizou uiteraard nog meer als Ribery. Daarnaast kent Ribery inderdaad Mã¼nchen van binnen en buiten, weet hoe de cultuur daar is en weet wat voor topsportklimaat er heerst. In combinatie met de motivator Zizou zou dit echt wel eens goed kunnen uitpakken.

Pohh gruwelijk! Lijkt me vet, Ribery ook interesse in het trainingsvak? Wel mooi.

Waarom zit PSG altijd te slapen omtrent Zidane.

29 maart 2024 om 09:59

Hij is geboren en groot van van Marseille en aangezien die band niet zo goed is tussen die 2 clubs, lijkt het mij onwaarschijnlijk dat PSG het überhaupt gaat proberen.

29 maart 2024 om 10:25

Dat is dan weer kinderachtig. Hij is een trainer en niet meer een speler.

29 maart 2024 om 10:44

Kinderachtig? Waarom zou je gaan werken bij de groote rivaal van je favoriete club? Kan bovendien bij veel mooiere clubs terecht.

29 maart 2024 om 20:39

Principes hebben is kinderachtig?

29 maart 2024 om 10:26

PSG zit al behoorlijk lang achter Zidane aan hoor. Maar hij heeft helemaal niks met die club, o.a. vanwege zijn achtergond met Marseille.

Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doet als die een team moet gaan opbouwen.

29 maart 2024 om 11:20



Opbouwen? Het Bayern is inderdaad niet meer het Bayern van een aantal jaar terug, maar er staat echt nog wel een topteam hoor. Spelers als Kimmich, Kim, De Ligt, Kane, Muller en Sane horen gewoon bij de top van Europa. Muller wordt wat oud, maar is echt nog van grote waarde.

Edit: Ik vergeet Musiala nog! Wat een speler is dat zeg.

Ik denk dat Zidane nog steeds wacht op Frankrijk of Juventus.

Als Alonso opeens geen optie meer is dan zullen ze logischerwijs door moeten zoeken, maar Zidane en Ribery lijkt me geen logische volgende stap?Zidane is geen bouwer, althans hij heeft het nooit hoeven doen, en Ribery heeft het ook nog nooit laten zien! Dit lijkt me echt een onzinnig en raar bedacht sprookje

Ik ben altijd wel benieuwd hoe het gaat met een trainer die de taal niet spreekt icm alle informatie die lost-in-translation wegvallen of anders worden gebracht omdat de assistent simpelweg een ander persoon is.
Daarnaast vind in het ook wel amateuristisch wanneer een coach zich niet wil ontwikkelen en een taal wil leren die nodig is voor de job (hiermee niet zeggende dat dit bij Zidane het geval zal zijn). Accepteer dan de job niet

29 maart 2024 om 13:47

Ik vind het vooral ook bizar en misschien wel typisch Frans. Absolute topspeler en groots trainer, boegbeeld voor velen en dan nog steeds nauwelijks Engels spreken. Onbegrijpelijk en egoïstisch als je het mij vraagt

29 maart 2024 om 20:46

Het egoistisch noemen slaat nergens op. Dan snap je de definitie van het woord niet.

Zidane spreekt echter wel vloeiend Spaans, Italiaans, Arabisch, berbers en een woordje Portugees ook volgens mij. Toevallig ook de talen van landen waar hij gespeeld heeft in zijn carriere. Waarom moet hij Engels leren? Als hij in de PL wil werken lijkt me dat normaal maar niets wijst daar op, dus hoezo is dat dan nodig?

Nederlanders (en Vlamingen) doen altijd zo superieur op vlak van Engels spreken tegenover onze buurlanden als Duitsland en Frankrijk. De enige reden waarom wij doorgaans goed Engels spreken is omdat we in kikkerlandjes wonen met nauwelijks een noemenswaardige bevolking waardoor al ons entertainment (muziek, films, games) uit het buitenland komen en Engelstalig zijn waardoor we er van jongs af aan mee opgroeien. Ook online. Als je Frans bent krijg je gewoon veel meer Franse muziek op de radio te horen en in reclamespotjes ipv Engelse, de Franse filmindustrie is ook veel groter en ook de buitenlandse (engelse films) worden gewoon gedubd. Dat dat laatste hier niet gebeurt is niet omdat wij beter Engels (willen) kunnen begrijpen maar omdat het simpelweg het geld niet waard is om naar het Nederlands te dubben vanwege de kleine consumptie ivm Franse dubs.

Hoe dan ook niets onbegrijpelijk (en al helemaal niet egoistisch) aan, volkomen logisch.

30 maart 2024 om 00:08

Ik vind dat er een verschil zit tussen geen Engels spreken als speler of als trainer. Of moeten we verwachten dat iedere speler van een club Spaans, Italiaans of Frans praat? Vaak zijn club besprekingen in het Engels, maar bij Zidane zijn club zal er dan een tolk tussen zitten. Ik blijf vinden dat het niet kan in het internationale topvoetbal

30 maart 2024 om 00:33

Zo goed is hun Engels overigens ook niet hoor. Dat vinden ze vooral zelf. Net als met hun voetballers.

30 maart 2024 om 04:01

In Spanje wordt er gewoon verwacht dat je Spaans spreekt. Dus heeft Zidane Spaans geleerd als speler... Je krijgt bij de grote clubs gewoon een leraar Spaans toegewezen als je als buitenlander de transfer maakt.

30 maart 2024 om 10:23

Kan me ook niet voorstellen dat de teambesprekingen bij Real Madrid in het Engels gaan. Net als dat die bij Barcelona en Atletico ongetwijfeld in het Spaans gaan.

Nu ik er over nadenk, kan ik me geen één Spaanse club voorstellen die het wel in het engels doet.

Zou het ook raar vinden als Zidane aan de slag zou gaan bij Bayern. Want hij gaat het liefst een club trainen uit een land waar die ook de taal spreekt zoals Italië, Frankrijk of Spanje. Zou hem wel is bij Juventus willen zien. Ook omdat het zijn oude club is natuurlijk. Allegri is het toch niet helemaal daar. En speelt ook verschrikkelijk saai voetbal. Dus als Juventus slim is gaan ze vol voor Zidane.

Ben ik de enigste die de link met nagelsmann niet snapt na zijn ontslag vorig seizoen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren