Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Zidane kan snel terugkeren als hoofdtrainer na interesse van Europese topclub’

Laatste update:

Zinédine Zidane keert na dit seizoen mogelijk terug in de voetballerij. De Fransman heeft sinds zijn succesvolle dienstverband bij Real Madrid geen enkele club of land meer gecoacht, maar wat Manchester United betreft komt daar snel verandering in. Volgens onder meer Foot Mercato hoopt Sir Jim Ratcliffe Zidane naar Old Trafford te halen.

De trainer liet onlangs weten 'nu met andere dingen bezig te zijn dan voetbal, maar graag terug te willen keren op de bank'. Zijn eerstvolgende klus is wellicht in Engeland.

Ratcliffe is bij Manchester United naar verluidt niet volledig overtuigd geraakt van de huidige manager, Erik ten Hag. De voormalig Ajax-trainer kende een aardig debuutseizoen met onder meer een derde plek in de Premier League, maar in de huidige jaargang loopt het stroef voor the Red Devils. Manchester United heeft een achterstand van acht punten op de Champions League-plekken.

Ratcliffe kijkt daarom verder en overweegt andere trainers. Onder meer Roberto De Zerbi werd al aan een overstap naar Manchester United gelinkt en daar komt nu dus de naam van Zidane bij.

De 51-jarige oud-middenvelder stond eerder in twee periodes voor de groep bij Real Madrid. En met succes, want met de Spaanse grootmacht won hij onder meer driemaal de Champions League en twee landstitels.

Het is niet voor het eerst dat Zidane wordt gelinkt aan een dienstverband bij Manchester United. In 2021 was hij naar verluidt een van de kandidaten om Ole Gunnar Solskjaer op te volgen als oefenmeester en ook in 2019 was Zidane in beeld in Manchester.

Manchester United is volgens Duitse media niet de enige topclub die Zidane hoopt te strikken. Volgens Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland denkt ook Bayern München aan de Fransman, al geeft der Rekordmeister de voorkeur aan Xabi Alonso.

Wat zou komende zomer een goede club zijn voor Zidane?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als of Zidane zijn legacy op het spel gaat zetten door te tekenen bij het trainers kerkhof Man United. Zie dat niet gebeuren.

28 februari 2024 om 17:46

Snap wat je zegt alleen blijft het wel United natuurlijk. Weet ook niet zeker of Zidane zou instappen. Ben groot fan van zowel de speler als trainer Zizou, alleen zijn alle berichten nu wel heel erg overdreven. Ten Hag zit veel steviger in zijn stoel dan de kranten doen geloven. Het is schrijven over United om te verkopen.

28 februari 2024 om 17:54

alleen blijft het wel United natuurlijk.

Ach wat wil dat tegenwoordig nog zeggen? Dat de club nog steeds enorm veel volgers, fans en exposure heeft? Uiteraard, maar wat maalt een coach als Zidane daar om? We hebben het hier niet over een talent dat wellicht bezwijkt voor de nog steeds aanwezige aantrekkingskracht van de club maar over een ervaren man die alles in het voetbal al heeft gezien en meegemaakt. Die bekijkt dat heus wel iets rationeler en kijkt naar de aspecten die invloed hebben op zijn prestaties, dan valt United volgens mij snel af momenteel.

28 februari 2024 om 18:04

Daarnaast kan Zidane naar zo'n beetje elke club of landenteam, dan gaat hij niet naar United omdat het een grote club is.

28 februari 2024 om 19:17

Nou nou United is wel iets meer dan dat. Heel veel aantrekkingskracht op toppers in de voetbalwereld. Dat het nu 10 jaar minder gaat wil niet zeggen dat er niemand naartoe wil, maar blijkbaar wil je dat niet inzien. Grootste club in de grootste competitie. Real is ook grandioos, maar het blijft maar LaLiga.

28 februari 2024 om 19:34

Ik denk dat voor de echte toppers United momenteel juist geen aantrekkingskracht heeft. Waarom zou een trainer als Zidane -die echt alles gewonnen heeft- in hemelsnaam naar United gaan? Daar is echt geen eer te behalen. Want hoe goed je het ook op de rit krijgt, het gat met een Liverpool, Arsenal en City is te groot.

28 februari 2024 om 20:03

Dat is dus niet de reactie van een topper. De 3 clubs zijn alle 3 kleinere clubs dan United en daarnaast valt er heel veel eer juist te behalen nu. Maar goed voor mij is het prima als hij niet wil, we zitten goed met Ten Hag.

28 februari 2024 om 20:12

Ben wel benieuwd wat voor maatstaf jij gebruikt om Man United een grotere club te noemen dan Liverpool. Vertel me aub meer

28 februari 2024 om 20:20

Historie, prijzen, dominantie in de PL, omzet, exposure, legends, fanbase. United is in alles groter dan LFC. Iedereen die het engels voetbal volgt weet dit. Maar LiVARpool is wel groter dan City en Arsenal.

28 februari 2024 om 20:26

Je weet dat sinds afgelopen week Liverpool meer prijzen heeft gewonnen dan United?

28 februari 2024 om 20:39

Noem niet alleen prijzen. Maar United heeft meer landstitels en meer FA cups. Een treble. Legends. United is in Engeland echt groter dan LiVARpool, maar LiVARpool is een goede runner up.

28 februari 2024 om 20:46

LiVARpool, dieptriest niveau. Ook beetje vreemd na die pot tegen Tottenham en die actie van Ödegaard in zijn 16.

Verder gaan echte toppers momenteel niet naar Man U. Dat zijn oudere toppers die weg mogen bij hun clubs. Dat mag je perfect erkennen hoor.

28 februari 2024 om 20:56

Gaat het lekker Mancunianb? Het is in ieder geval wel duidelijk op wat voor niveau we jouw reacties moeten schalen, met je 'livarpool'.

28 februari 2024 om 20:56

Onana geen topper? Casemiro oudere topper? Mount geen Engelse topper? Hou op joh. United is als Ajax in NL. Iedereen houd ervan als het slecht gaat, maar als ze de kans krijgen komen ze op de fiets.

28 februari 2024 om 21:04

Lekker aanslaan op LiVARpool. Is gewoon rivaliteit. Jullie weten dat ik inhoudelijk gelijk heb.

28 februari 2024 om 21:05

Nee, Onana is geen topper. Casimiro is ook geen topper meer. Mount is ook geen Engelse topper. En, je hebt City verkeerd gespeld.

28 februari 2024 om 21:38

Natuurlijk Gilles, haha nu val je door de mand. Jij bent geen topper. Slaap lekker pik

28 februari 2024 om 23:07

Casemiro is een oudere topper die weg mocht van Real ja. Onana is geen topper, dat is dit jaar duidelijk. En Mount hahahaha.

Wie valt er door de mand?

29 februari 2024 om 21:33

Onana is geen topper neen. Zeer goede doelman maar nooit het niveau gehaald van Courtois, neuer, oblak, mats etc. Casemiro is een oudere topper. Had 10-12 jaar alles gegeven in de absolute top en wou nog eens wat anders ervaren zoals de PL. mount is zelfs geen Londense topper, laat staan Engelse. De laatste echte topper die United heeft gehaald was Pogba, liep niet als gewenst maar goed.

1 maart 2024 om 08:42

Pogba kan je met jouw strenge maatstaf toch geen topper noemen. 2 leuke seizoenen bij Juve. Verder een carriere lang wachten tot ie een keer een goede wedstrijd speelt. Met die definitie is Onana ook een topper.

1 maart 2024 om 15:08

@lierse Casemiro was net 30 toen hij van Real naar ons kwam. Sorry, maar dat is niet oud. Voetballers zitten fysiek op hun top tussen 28-31. Speler van zijn niveau kun je dan simpelweg niet oud noemen. Heeft een eerste topjaar gehad bij United en nu na zijn blessure pakt hij het weer goed op. Had bij real nog jaren in de basis gestaan.
Onana was na de CL finale een van de beste keepers van de wererld volgens velen, dus gewoon een topper. Ben er zelf geen fan van, maar niemand kan ontkennen dat hij in zijn laatste maanden bij Inter tot de internationale top gerekend werd.
Mount is gewoon voor Engelse begrippen een topper en betreft homegrown spelers een van de beste op de markt.

28 februari 2024 om 17:57

@ei_guaje7

ja ik zie Zidane ook niet naar United trainen eerlijk gezegd.

het wordt of Real Madrid weer of Frankrijk als Deschamps weggaat.

28 februari 2024 om 22:17

Ik vind dat hij zich moet bewijzen bij een andere club als Madrid. Hij had een briljante team om hem heen zowel spelers als staf. Ik zou absoluut niet na Manu gaan waarom het is een doodlopende weg. En ten Hag moet echt iets meer tijd krijgen dan hij nu verdient. Zo is gebeurd met Klopp en met guardiola. Ik weet dat je dat niet met ten Hag moet vergelijken maar ik weet zeker dat een ten Hag met zijn ervaring en lef het zeker nog ver kan gaan schoppen in Manu

Denk dat ie nog liever met pensioen gaat. Die wacht lekker op een job die hem aanspreekt. Juve of Frankrijk wellicht. Marseille maakt misschien kans als het bestuur daar verandert, en anders misschien weer Madrid over 2 of 3 seizoenen.

28 februari 2024 om 17:54

@real8madrid

Zidane terug naar Real zal fantastisch zijn voor zowel Real als Zidane.

hij zei geloof ik ook ooit dat die heel graag met Mbappe wilt samenwerken.

en als ik me niet vergis is Zidane een van Mbappe idolen met CR7 etc.

28 februari 2024 om 18:01

Als dit team nog enkele jaren naar zijn piek toe kan groeien wordt Zidane imo weer de beste coach die je je kan inbeelden om er daarna het maximale uit te halen. We zullen zien of het er van komt of niet.

Als ik Juventus was zou ik een poging wagen. Zidane kent de club door en door en zou de club weer een stap vooruit kunnen laten zetten met een paar gerichte aankopen. Zodra Ancelotti dan over een jaar of 2 weg is bij Real is het ideale moment om daar in te stappen. Ik zie Juventus eerder een comeback maken dan Man Utd omdat de club veel stabieler is. Bayern München is mooi maar met alle respect Zidane is teveel grootheid om tweede keus te zijn plus Alonso is natuurlijk een topkandidaat.

Er is een groot verschil tussen kunnen en willen. Zidane kan, maar hij wil niet.

Er zijn maar twee clubs die interessant zijn voor Zidane en dat zijn PSG en Juventus. Beiden vanwege de taal.

28 februari 2024 om 20:06

@niels Dat klopt niet. Psg heeft hij tot 2x afgewezen. Hij heeft juist helemaal niks met psg. Hij werd gevraagd voor L Enrique maar heeft tot 2x nee gezegd. Voor de keuze op pochetino viel werd zidane ook gevraagd en ook toen wees hij psg af .. Zizou heeft alleen wat met real Madrid en Juventus. Daarnaast komt hij uit Marseille al heeft hij daar niet gespeeld. Speelde bij bordeaux voor hij naar juve ging. Mocht Deschamps na het ek stoppen dan zie ik hem bondscoach worden. Want dat was nog wel zijn droom

VZ hier heb je het wandelgangen segment voor. Slecht teken dat dit gewoon zo als artikel wordt geplaatst. Dit is rommel content.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren