Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zevenvoudig kampioen van Italië keert terug op hoogste niveau

Laatste update:

Bologna keert terug in de Serie A. De zevenvoudig landskampioen speelde dinsdagavond in de allesbeslissende play-offwedstrijd met 1-1 gelijk tegen Pescara en dat was na het doelpuntloze gelijkspel in de heenwedstrijd (0-0) genoeg om promotie veilig te stellen.

/

Op basis van het uitdoelpunt had Pescara normaliter mogen promoveren, maar die regel geldt niet in de Serie B. Omdat Bologna in de eindklassering als vierde en Pescara slechts als zevende eindigde, mogen i Rossoblu zich daarom volgend seizoen melden op het hoogste niveau. Carpi en Frosinone verzekerden zich eerder al van promotie.

Het Bologna van de 55-jarige trainer Delio Rossi kwam dinsdag in het eigen Sadio Renato Dall’Ara na 37 minuten op voorsprong door een hard schot van Gianluca Sansone. Na een klein uur maakte Cristian Pasquato gelijk, maar verder kwam Pescara niet meer.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is nou een goede regel, moeten ze overal invoeren. Hoger geëindigde teams horen voordeel te hebben.

9 juni 2015 om 23:09

Inderdaad! Het hele play off gebeuren is mij dit jaar echt goed bevallen moet ik zeggen. Qua spanning hadden we hier in Nederland niet te klagen. Maar teams die langer in een seizoen bovenin hebben meegedraaid, mogen van mij absoluut een stapje voor hebben. Ik heb eerlijk gezegd niet opgezocht hoeveel punten verschil deze twee teams hadden, maar ik denk dat de klassering genoeg zegt.

9 juni 2015 om 23:30

Ik vind alleen dat niet moet tellen voor promotie/degradatie hierdoor hebben de eredivisie teams een voordeel en dat verslechterd de doorstroom

10 juni 2015 om 00:13

Eredivisie clubs hebben geen ranking in de JL dus hoe je hier bij komt is mij een raadsel

10 juni 2015 om 09:49

De eredivisie is een hogere divisie dan de jupiler league, dus die zijn altijd hoger geplaatst.

9 juni 2015 om 23:12

Vond het jammer dat ze degradeerde, vind het altijd een leuke club. Ben blij dat ze weer terug zijn. En die regel van de Serie B moeten ze overal instellen! Geweldige regel

Mooie club Bologna. Gewoon meer landstitels dan een Roma en Napoli. Deze club hoort in de seria a thuis.

Raar dat er nu nog steeds word wedstrijden zijn in de lagere competities zoals bijv ook in de Segunda Division .. dacht dat alles wel voorbij was ..
Di Vaio speelde toch ook nog voor deze club ?

9 juni 2015 om 23:47

Lagere divisies hebben vaak ook meer dan 20 clubs, dus die competities duren ook een maand langer. Bologna is inderdaad de club waar Di Vaio speelde en ook Diamanti

10 juni 2015 om 00:07

ooh okee dankjewel voor de informatie.

bologna weer terug. een promovendus die iig waarde toevoegt aan de serie a. frosinone en carpi zullen dat denk ik weinig doen. jammer dat catania niet zo goed was dit seizoen

Mooie club die ook hoort in de Serie A

Jammer dat Pescara de dupe is geworden van de uitdoelpunten regel. Ik vind het uitdoelpunten systeem beter en bovendien vind ik Pescara een mooiere club dan Bologna. Hopelijk promoveert Pescara volgend seizoen wel.

10 juni 2015 om 00:47

Pescara is niet de dupe van de uitdoelpunt regel, die regel is er namelijk niet in de Serie B. Het uitdoelpunten systeem is een slecht systeem, is het al jaren.

10 juni 2015 om 09:46

0-0 en 1-1 is hetzelfde. Dan moet er verlengt worden vind ik. Of doe het in 1 wedstrijd op neutraal terrein. Zoals ze her eerlijk houden in Engeland oo Wembley

10 juni 2015 om 18:29

Ja, dan hebben ze beide 1 punt. Vrij normaal dat dan de hoogst geklasseerde door gaat. Beter systeem dan dit uitdoelpunten systeem.
Bij een uitdoelpunten systeem heeft het uitspelende team 30 minuten de tijd om een extra doelpunt te maken, waar het andere team dit niet had. Is dus een oneerlijk voordeel.

Gelukkig dat Bologna terug is in de serie A. Mooie club met een mooie stadion.

Je speelt thuis 0-0 maar uit haal je een beter resultaat, toch promoveer je niet... leg me dat eens uit want dit is belachelijk.. speel dan één alles of niets wedstrijd als deze uitslag er toch niet om doet.

10 juni 2015 om 01:47

Dat is toch al jaren zo? Als je 2x gelijk speelt win je op basis van uit doelpunten

10 juni 2015 om 01:54

Bij ons ja, ita hanteert andere regels.

10 juni 2015 om 02:09

Uit haal je een beter resultaat? Nou nee, het is toch net als de eerste gelijk geeindigd?

10 juni 2015 om 03:42

Ik vind het ook belachelijk. In de halve finale wonnen ze uit met 0-1 en verloren ze thuis met 2-3. Toen waren ze ook door. Schaf die playoffs dan af want zo begint niet iedereen op 0.

10 juni 2015 om 11:16

Over 46 wedstrijden in de serie B gezien was Bologna beter, dat je daarmee een voordeeltje geniet in de play offs is in mijn ogen dan ook eerlijk.

Dit systeem slaat eigenlijk nergens op. Bologna zou 2 keer op uitdoelpunten uitgeschakeld zijn want ze hebben thuis niets gewonnen. Ik has het Pescara wel gegund maar dan hadden ze gewoon moeten scoren in die 25 minuten tegen 10 man. Daar gaat dit artikeltje nog even aan voorbij.

10 juni 2015 om 07:18

Ik weet het niet. Vind dit wel eerlijker. Want anders slaat de positie waar je eindigd nergens op. Ze hebben het hele seizoen net iets beter gedaan dan Pescara. Maar omdat Pescara een uitdoelpunt maakt mogen zij door.

Hopelijk halen ze wat versterkingen of lenen ze spelers want dit team is een echte serie A team ook met de sfeer Ze kunnen Mbakogu kopen en mastour lenen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren