Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zes magische minuten van VVV maken einde aan dramatische uitreeks

Laatste update:

VVV-Venlo heeft belangrijke punten in de Eredivisie gepakt. Een week na de remise tegen PSV (1-1) was de ploeg van Hans de Koning met 1-2 te sterk voor hekkensluiter RKC Waalwijk, dat in de 76e minuut een 1-0 voorsprong uit handen gaf. Het is voor VVV pas de eerste uitzege in de Eredivisie na zeven uitnederlagen op rij. Door de zege staat de Venlose club voorlopig boven de rode streep, met een punt én een duel meer dan nummer zestien PEC Zwolle.

Het spel in de eerste helft was tekenend voor de situatie waarin beide teams zich dit seizoen bevinden. RKC was hoe dan ook iets beter dan de bezoekers, waar maar weinig ook daadwerkelijk lukte. Na vijf minuten spelen stuitte Sylla Sow nog op Thorsten Kirschbaum, maar tien minuten later belandde de bal alsnog in het Venlose doel. Emil Hansson werkte het leer van dichtbij tegen de touwen en de huurling van Hannover 96 luisterde zijn rentree bij RKC zodoende op met een doelpunt: 1-0.

Na nog geen uur spelen liet Oussama Darfalou een dot van een kans liggen. Na een goede voorzet van Tobias Pachonik schoot de huurling van Vitesse de bal van dichtbij over het doel. VVV drong aan naarmate de tweede helft vorderde en een goede pegel van invaller John Yeboah in de 74e minuut langs de verkeerde kant van de paal was al een serieuze waarschuwing voor RKC.

VVV trok het duel in het slotkwartier naar zich toe. Jonathan Opoku kreeg de bal met wat geluk mee in het strafschopgebied en tekende voor de niet onverdiende gelijkmaker: 1-1. Het team van Fred Grim gaf het duel in de 82e minuut vervolgens volledig uit handen. Na een snelle counter bleef Darfalou op de been jegens Etienne Vaessen en tikte hij de bal in het lege doel: 1-2. Dat was tevens de eindstand en zodoende bleef RKC opnieuw met lege handen achter.

Denk jij dat VVV-Venlo dit seizoen degradatie weet af te wenden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ohoh wat zonde dat de verdediging van RKC zo'n enorme gatenkaas is. De tegengoals werden echt kinderlijk eenvoudig weggegeven, echt amateuristisch. Nu de twee wedstrijden tegen de meest directe concurrenten verloren zijn gegaan, gaat het heel lastig worden. Jammer, want ik gun het RKC wel door het leuke voetbal dat ze op de mat leggen.

Het is voor RKC echt einde oefening. Ik heb in jaren niet zo een leuke voetballende ploeg gezien als RKC. toch hoop ik dat we volgend jaar NAC Breda weer van de partij is.dat is een eredivisie waardige club.

25 januari 2020 om 22:08

Echt leuk aanvallend voetbal,elke wedstrijd op de klote krijgen en stijf onderaan staan,Grim kan beter naar ze mogelijkheden gaan voetballen dan denken aan aanvallend voetbal

26 januari 2020 om 09:51

@frankly87 beter naar mogelijkheden gaan voetballen? En wat is dat voor dit team? Heel behoudend spelen en alle ballen wegrossen? Uiteindelijk ook bijna alles verliezen maar niemand gunt het je, spelers geen (voetbal)plezier, geen toekomst. FdG doet het juist heel goed. Dit spel is er ingesijpeld. Als ze volgend seizoen kkd spelen en ze horen dan bij de favorieten dan kunnen ze nakkelijk spel maken. Als nu heel verdedigend spelen en volgend seizoen moeten ze spel maken, hoe moet hij dat doen?

26 januari 2020 om 09:47

@quilinho waarom zie je liever NAC dan RKC? Stadion, achterban? RKC speelt bijna iedere wedstrijd leuk voetbal. Nac was op eredivisie niet om aan te zien. RKC heeft bij mij juist gunfactor.

Gefeliciteerd VVV, hele matige pot die geen winnaar verdiende. Tot de 1-1 beide ploegen letterlijk 1 kans gehad. RKC voetbalde iets meer met een idee dan VVV maar bracht ook veel te weinig. Tweede goal had helaas niet mogen tellen, is de zoveelste keer dit seizoen dat je thuis een cruciale goal tegen krijgt die niet had mogen tellen volgens de regels. De KNVB komt dan met een slap lulverhaal dat de var onvoldoende beelden heeft omdat fox weigert meert camera’s op te hangen buiten de wedstrijden tegen topclubs om. Heel zuur dit, seizoen lekker uitspelen en lekker verder bouwen.

25 januari 2020 om 21:57

Waarom mocht die niet tellen?
Ga niet zeggen dat het een overtreding was.

25 januari 2020 om 22:12

In de aanloop van de goal neemt een speler van VVV hem met de hand mee. Regels zijn daar heel duidelijk in en laten geen ruimte voor interpretatie: als er en goal uit voortkomt moet deze afgekeurd worden.

25 januari 2020 om 22:15

Dat moment heb ik dan gemist.

27 januari 2020 om 16:33

Dan ken je de regels toch niet goed. Die handsbal geldt alleen als er direct voorafgaand aan het doelpunt hands wordt gemaakt. Niet als die mogelijke handsbal rond het eigen 16 (simon Janssen) plaatsvindt, en de bal vervolgens nog tientallen seconden in het spel is.

25 januari 2020 om 22:01

Had ook het vermoeden dat de bal tegen de hand van Darfalou kwam, maar daarnaast had VVV een penalty moeten krijgen voor hands van Mulder, en de commentator die aankomt met ''hij was er niet bewust van'' is alles behalve een geldige reden, buiten dat was het RKC in de 1e helft en VVV in de 2e. Een gelijkspel was verdiend geweest maar natuurlijk enorm blij met de 3 punten

27 januari 2020 om 16:34

Simon Janssen kreeg de bal tegen de hand, Darfalou niet. Maar tussen die handsbal en de goal zit te veel tijd, om die handsbal door de VAR terug te kunnen laten fluiten.

28 januari 2020 om 11:33

Onzin. de goal volgt uit een counter die begint bij de speler die hands maakt. Er is geen sprake van een nieuwe situatie (balbezit RKC bijvoorbeeld) waardoor de aanval nog steeds loopt. De tijd in absolute zin speelt geen enkele rol in de bepaling of het eenzelfde aanval is. De goal had simpelweg afgekeurd moeten worden.

Grim out! Het is genoeg geweest. Wisselbeleid is tien keer niks, geen strijd, geen idee zit er meer achter

25 januari 2020 om 22:03

Het is heel normaal dat de nummer 8 van de Keuken kampioen divisie het in de Eredivisie slecht doet. Spelen verder gewoon leuk voetbal. Grim out slaat nergens op

25 januari 2020 om 22:14

Met 1-0 voor je aanspeelpunt wisselen voor de meest dramatische spits ooit is wel een groffe fout.

25 januari 2020 om 22:31

zo is het.die Vente had al ver voor de winterstop terug moeten worden getrapt richting dat Rotterdam zuid.

Twee cruciale wedstrijden achter de rug en beide verloren. Zo zonde. Dat RKC geen topper is in de eredivisie begrijp ik maar zijn een ADO of VVV dat wel. Ik lees hierboven een reactie ‘Grim out’ maar dat gaat nergens over. Prima trainert voor RKC..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren