Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Yolanthe definitief verleden tijd? Sneijder stelt nieuwe dame voor aan de wereld

Laatste update:

Hate it or love it, maar het privéleven van de voetballers en hun WAGs is de guilty pleasure van menig liefhebber van het spelletje. Voetbalzone staat uiteraard in het teken van het voetbalnieuws, maar heeft in Goals & Gossip speciale aandacht voor de handel en wandel van de sterren ver buiten de krijtlijnen.

Wesley Sneijder heeft het gezellig op Kreta. De oud-middenvelder, die in 2019 zijn relatie met Yolanthe Cabau zag klappen, deelt op Instagram een foto met een nieuwe dame. Het is voor het eerst dat Sneijder foto's deelt van zijn nieuwe privésituatie. Op het Instagram-account van de dame in kwestie, die Romy Lukassen heet, is te zien dat de twee inderdaad op het Griekse eiland zijn.

Wesley Sneijder met Romy Lukassen op Kreta.

Sneijder trouwde op 18 juni 2005 met zijn jeugdliefde, met wie hij een jaar later een zoon kreeg. In 2009 scheidden de twee van elkaar. Daarop stapte hij in april 2010 in Amsterdam opnieuw in het huwelijksbootje, ditmaal met Yolanthe. In 2010 gaf het stel elkaar het ja-woord voor de kerk in Italië. Negen jaar later werd bekend dat hun relatie niet langer stand hield.

Toch bleef Sneijder lang warme gevoelens houden voor Yolanthe. Eind maart werd bekend dat de twee weer contact hadden. "Maar niet in de zin van dat we toekomstplannen hebben. Misschien kan dat eruit ontstaan, misschien ook niet. Het is niet zo dat het aan me vreet, van: ik moet iets forceren. Ik ben lekker aan het leven; gebeurt dat, dan gebeurt dat. Krijg ik met iemand anders een relatie, is dat ook mooi.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren