Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wout Weghorst bereid om ‘heel veel in te leveren’ voor droomclub FC Twente

Laatste update:

De overstap van Wout Weghorst naar FC Twente komt steeds dichterbij. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde, journalist bij Tubantia, ligt de bal bij Burnley. Weghorst zelf wil héél graag naar Twente.

Weghorst wordt momenteel door Burnley verhuurd aan TSG Hoffenheim. De Engelse club staat echter op degraderen en zal Weghorst wel moeten verkopen na dit seizoen. De spits is namelijk een van de grootverdieners van de club.

Twente zit echter verwikkeld in een tweestrijd. De club stevent af op de derde plaats. Deze geeft recht op deelname aan de voorronde van de Champions League. Twente heeft er baat bij om Weghorst dus zo vroeg mogelijk in te lijven.

Het is echter wel zo dat hoe langer de transferwindow open is, hoe minder duur Weghorst wordt. Burnley gaat hem niet gratis van de hand doen, maar heel duur zal hij ook niet zijn, schat Ten Voorde in. Twente heeft nog geen indicatie van Burnley gehad.

Het salaris van de 31-jarige spits is echter geen probleem. Weghorst gaat veel minder verdienen dan hij gewend is, maar dat maakt hem niet zoveel uit. Hij wil heel graag naar Twente komende zomer.

“Je kan alles van hem zeggen, maar dit vind ik mooi. Hij wil gewoon dolgraag naar Twente, ondanks dat hij elders meer geld kan verdienen”, zegt Ten Voorde in de podcast van Tubantia.

“Alleen ja, we weten allemaal hoe hij is. Je haalt geen doorsnee mens in huis. Dat wordt wel een dingetje. Aan de andere kant brengt hij ook veel discipline met zich mee. Hij zal nooit na een nederlaag een biertje in de stad gaan drinken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een topspits voor de ED. Vind het een vreselijk overdreven figuur maar hij zal wel in 1 klap een enorme kwaliteitsinjectie zijn. Zeker als je er nog 2 goede vleugelspelers bijhaalt en de as kan behouden.

29 maart 2024 om 16:29

Weer een oude speler die in het buitenland is uitgescheten en ineens Twente zijn droomclub vind . 2 jaar terug had hij niet naar Twente gewild .

29 maart 2024 om 17:06

Altijd mooi, jouw posts als het Twente aangaat. Weghorst zat al in de Grolsch Veste toen jij nog niet geboren was (ik neem tenminste aan dat je nog niet volwassen bent). Pa Weghorst zat nog in de RvC en Wout heeft altijd te kennen gegeven er te willen spelen. Maar gek he? Dat je in de bloei van je carrière niet in de eredivisie speelt? Nam je het Van Persie ook zo kwalijk?

29 maart 2024 om 17:53

Hij wil tenminste weer echt terug naar zijn oude club op een leeftijd dat hij echt wat kan toevoegen. Niet a la een Wijnaldum met zijn mooie woorden. Twente blijkt vaak wel een warme club in dat opzicht.

29 maart 2024 om 18:22

Niet zo slap babbelen . Ik vind dat spelers op leeftijd niet moeten denken dat ze altijd wel weer terug kunnen keren bij een nederlandseclub dat geldt niet alleen voor Twente maar ook voor Feyenoord dat Kuyt v persie terughaalden. Ik loop al mee vanaf 1968 toen zat weghorst niet eens in de buik. Dus onthou dit zou hij naar Feyenoord gaan keur ik dat af

29 maart 2024 om 18:27

Ik zeg ook niet dat Twente geen mooie club is dat is elke club in Nederland . Ik ben tegen oudere spelers wat ik dus hierboven typ dat ze altijd denken ik keer terug wanneer ik niet meer aan de bak kom in het buitenland. Twente had hij geweigerd als hij in het buitenland nog iets kon betekenen. . Ik moet die Wijnaldum ook nooit terug te zien wilde hij graag had hij eerder moeten komen. Ook gaan blessures een rol bij oudere spelers spelen je heb er niks aan dat kost geld

29 maart 2024 om 19:18

Sorry hoor, sinds 1968 maar toch continu kinderachtig provoceren in Twente topics? Ik had je niet ouder dan 14 geschat, excuus.
Het is duidelijk dat alles met Twente als een rode lap werkt bij je. En vervolgens maar wat proberen recht te breien en Wijnaldum noemen als voorbeeld, haha. Lekker makkelijk, want die zou Kjolo nog niet eens uit de basis spelen.

29 maart 2024 om 19:40

Volgens mij zit jij effe verkeerd maar ik denk dat je mij met een ander vergelijk want ik ben zelden negatief over Twente het kan wel eens voorkomen maar dat doe ik ook bij Feyenoord psv en Ajax . Ik typ wat ik denk soms denk ik later ik had het anders kunnen typen maar ik weet waar ik vandaan kom en ben recht voor zijn raap. Elke speler al zou het Messi zijn of Ronaldo dan denk ik jullie voegen niks meer toe loop een jongere speler in de weg en jullie kosten geld die je nooit meer terug kan verdienen .ook word de competitie nooit beter door oudere spelers terug te halen en zo kan je zien hoe spelers over ons niveau in Nederland denken

29 maart 2024 om 19:43

Als je altijd negatief ben volgens jou is dat niet kinderachtig maar dat is wat iemand denk en gewoon je mening geven. Als ik hier moet lezen hoe er bv over Feyenoord Ajax en psv word gepraat kan je alles wel kinderachtig vinden maar is dus een mening van mensen

Die schiet ze er in de Eredivisie echt nog wel in. Beetje een aparte vogel, maar geeft het ook wel weer kleur.

29 maart 2024 om 14:06

Ik gok op minimaal 25 doelpunten. Voor Twente misschien wel het hoogst haalbare qua Nederlandse spitsen.

29 maart 2024 om 14:08

Ik heb altijd wel een zwak voor Weghorst. Als iedereen zijn passie voor Oranje zou hebben dan zouden we nu wereldkampioen zijn.

29 maart 2024 om 14:17

Ja ik vind het ook wel iets schattigs hebben. Eigenlijk vanaf die verloren bekerfinale met AZ, dat ie zo sip op z'n knieën zat na afloop is het me gaan opvallen. Niemand kan zo tragisch verliezen als Wout.

29 maart 2024 om 14:38

Het mooie is dat hij dit echt zo beleefd, al vanaf zijn jeugd. Geen theater, maar echt 110% belevenis en inzet. Heeft hij ook wel nodig, want voetballend is het geen top.

29 maart 2024 om 17:58

Precies... "you love him, ore hate him".
Ook wel grappig destijds dat hij in de catacomben na Nederland vs. Argentinië verhaal wou halen bij Messi.
Helemaal als je al die beelden gezien hebt is zijn gevoel wel te begrijpen.
(Aanrader voor iedereen om terug te zien, vooral ook de "discussies" met de andere Argentijnen. En dan doe blik achteraf van hem... goud.

Uitstekende spits, zeer voor eredivisie begrippen. Veel kwaliteit en nog meer inzet. Leuk voor hem en Twente dat ze samen zouden willen werken, zelf met dus relatief weinig salaris voor hem.
Ik wens Wout alle succes en geluk in de wedstrijd. Tenzij tegen mijn cluppie speelt

Dit zou ik echt geweldig vinden. Is soms onuitstaanbaar, maar kan er eigenlijk wel van genieten. Daarbuiten voor de ED een topspits!

29 maart 2024 om 14:32

Als je Wout (klein + puntje weer een Wout in de selectie) hoort praten over Twente en het Nederlands elftal dan weet je nu al dat hij net zoals in Oranje bij Twente ook voor 5 man de verdediging gaat afjagen, heb zo zin in zijn komst mocht dit door gaan!
In combinatie met Oosting kan dat best wel eens heel erg leuk gaan worden.

Dit zou voor Twente top zijn als het lukt. Ik ga er stiekem vanuit dat Twente de voorrondes CL haalt en als je hoop wilt houden op de groepsfase kan je weghorst enorm goed gebruiken. Kan zomaar het verschil zijn tussen wel of niet.

Is dit niet een gevoelige overstap voor hem? Oud speler van Heracles Almelo. Desondanks lijkt me dit een welkome en zeer goede versterking voor Twente. Hoop ervaring en iemand die nooit zal opgeven.

29 maart 2024 om 14:40

Nee hoor, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij een Twentefan is. Overigens is de stap van Heracles naar Twente nooit zo erg. Enkel Heraclessupporters kunnen er moeilijk over doen, zoals bij Pröpper. Andersom heeft een Breukers etc het nooit moeilijk gehad in Enschede.

29 maart 2024 om 16:05

Dat scheelt dan weer voor beide partijen. Als je zo kijkt naar volgend seizoen, waar kunnen jullie nog meer versterking gebruiken?

29 maart 2024 om 17:59

Vooral centraal achterin en het middenveld verwacht ik volgend jaar ook nog wel goed. Sowieso dus de spits, maar onze backs vertrekken natuurlijk ook. Linksback hebben we al Salah Edine en Mats Rots, maar op rechts alleen Sampsted. Daar kan nog wel wat bij. Linksbuiten is een bottleneck, waar we er m.i. 2 bij moeten. Linksbuiten zeker ook nog wel 1.

29 maart 2024 om 14:45

Bij Twente interesseert werkelijk niemand dat iets, enkel een gedeelte van de Heracles supporters hebben daar veel moeite mee zoals het schandelijke gedrag na de transfer van Propper. Bovendien is Weghorst al sinds jongs af aan een groot Twente fan dus is het voor hem een soort van thuis komen. Derby word flink opgeblazen, maar denk dat van beide kampen het grootste gedeelte het niet zo interessant vind. Clubs staan ook veel te ver van elkaar af om het überhaupt spannend te maken, en ze werken al jaren samen met de jeugd en verschillende regionale projecten. Niet veel spannends aan dus, alleen ligt het dicht bij elkaar maar daar houd het ook wel bij op.

29 maart 2024 om 16:08

Helemaal vergeten inderdaad dat hij er geen geheim van maakt. Die derby bij jullie in het oosten is volgens mij ook nooit zoveel gedoe om geweest. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Vitesse & NEC of bij ons Cambuur & Heerenveen.

En verder inderdaad waar dat ze als jeugd natuurlijk ook samenwerken. Nee, dan maakt het niet zoveel uit denk ik. Hoop je naast Weghorst nog op andere namen aanstaand seizoen?

29 maart 2024 om 16:22

Die derby's zijn inderdaad wel meer levendig dat de derby hier, geen supporters bij de trainingen en weinig 'hype' op sociale media. Stelt niet veel voor, alleen leuk voor de media en ESPN om te benadrukken, maar het is echt niet zo spannend.

Vind het kopen van Weghorst wel een teken van ambitie tonen, en hem moet je wel bedienen met betere spelers. Vooral de vleugels zijn echt ondermaats, daar moet een flinke upgrade gaan komen. Als psv en eventueel Feyenoord niet doorpakken, zou ik Driouech hier heel goed passen vinden. Twente laat weinig los en er zijn weinig geruchten, maar ik verwacht wel 2 linksbuitens, een linksback en eventueel nog een rechtsback en rechtsbuiten. Verwacht verder dat Hilgers zal vertrekken, is veel interesse voor. Steijn en Sadilek zijn denk ik ook onhoudbaar, Steijn vind ik niet zo erg maar Sadilek (contract tot 2025) moeten ze wel verkopen maar die ga je wel ontzettend missen. Verder blijft de as wel redelijk hetzelfde en komen er wat grote talenten aan, maar vooral op de vleugels gaat wel het nodige moeten gebeuren. 3de is prachtig maar wel vertekend, selectie is best in onbalans en zijn nog voldoende te stappen daar in. Ook logisch, het is al absurd dat Twente al 3 jaar op rij top 5 speelt zo kort na de degradatie en bijna faillissement.

Weghorst hierop an!!

Dit is een fantastische speler voor Twente natuurlijk mits hij aanvoer krijgt vanaf de flanken. En laat Twente nu net geen linksbuiten hebben en ik vind de rechtsbuiten ook niet goed bezet.

Ik heb altijd gezegd Weghorst komt nog wel een keer bij Feyenoord terecht. Vond het een typische Feyenoord spits. Altijd sleuren en keihard werken. Nu moeten we daar natuurlijk niet meer aan beginnen. Als Gimenez weggaat gaan we wat mij betreft vol voor Pavlidis

30 maart 2024 om 20:19

Totaal onrealistisch. 1. Hoezo zou je niet aan Weghorst beginnen? Zie ik echt als toevoeging voor elke ED club, beetje niveau Luuk de Jong. 2. Pavlidis is natuurlijk compleet onhaalbaar voor Feyenoord. Haalt vergelijkbare cijfers in een minder team. Die gaat minimaal 20-25 miljoen opbrengen, iets wat Feyenoord nooit kan betalen.

Heeft bij mij absoluut de gunfactor niet maar kan niet ontkennen dat het voor eredivisie begrippen een zeer goede spits is.
Vraag me alleen af wat veel inleveren betekend. Wil je dan ipv 4 miljoen er maar 2 of nog minder dat lijkt me voor Twente nog een hoop centjes.
We gaan het horen maar nogmaals prima spits voor eredivisie

Van harte welkom!! Eindelijk na Heubach en Brama weer een Twente supporter in de selectie, heeft toch wat moois echt.

Als we hier geen vleugelspelers bij halen kun je hem trouwens net zo goed in Engeland laten…

29 maart 2024 om 16:10

Rots, je vergeet Rots.

Is voor de ED een absolute topspits en een kwaliteitsinjectie voor Twente waar je u tegen zegt.
Spelers als Steijn, Propper, Unnerstaller en Sadilek behouden en Twente staat er weer prima voor.

Wel een aardige spits voor Twente, wel enigzins op zijn retour maar dat past natuurlijk bij de leeftijd. Ik vind het persoonlijk maar een rare hansworst met zijn overdreven gedoe maar ik vermoed dat hij voetballend in de eredivisie nog wel een jaartje of twee mee kan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren