Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II krijgt voormalig jeugdspeler van Ajax op proef

Laatste update:

Ferdi Elmas krijgt de kans een contract te verdienen bij Willem II. De dertigjarige aanvaller zit zonder club en is op proef bij De Tricolores, zo meldt het Brabants Dagblad woensdagavond.

De in Amsterdam geboren Elmas speelde voor Jong Turkije en begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Ajax, maar maakte zijn officiële debuut in het eerste elftal niet. Hij kwam later uit voor onder meer RKC Waalwijk, Galatasaray, FK Baku en Gaziantep BB.

De bovengenoemde krant meldt tevens dat de achttienjarige Asumah Abubakar zijn Europees paspoort in orde gaat maken en dat hij daarna uit mag komen voor Willem II. De Ghanese aanvaller werd begin september voor één seizoen met een optie op een tweede jaar vastgelegd.

Denk jij dat Ferdi Elmas een contract krijgt bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moeten ze hiermee in Tilburg? Nog nooit van deze man gehoord en heeft blijkbaar nergens gepresteerd.

30 september 2015 om 20:12

Ze hebben een tekort aan aanvallers en deze man kan daar (linksbuiten) uit de voeten. Heeft nooit in de top gespeeld, maar als je al die tijd in de Turkse competitie hebt gespeeld, dan is het niet zo dat je niets kunt.

Was vroeger een leukt talent bij Ajax, maar meer ook niet. En ik kende hem al langer (sinds zijn Ajax-tijd), maar heb hem niet echt gevolgd, als je dat bedoelt.

30 september 2015 om 20:45

Nou, Elmas was bij rkc heel matig maar, heeft in Turkije volgens mij een hele behoorlijke periode gekend

30 september 2015 om 22:37

Mja zoals ik al zei, ik ken hem niet. Echt letterlijk nog nooit van gehoord. Maar ik klik op zijn spelersprofiel en het resultaat is ook niet bepaald indrukwekkend. Scoort blijkbaar zo goed als nooit, maar dan zal hij vast en zeker heel veel assists hebben gegeven als jullie zo lyrisch zijn. En vast ook vaak geblesseerd, aangezien hij de afgelopen jaren nog geen 15 wedstrijden per seizoen speelde(inclusief invalbeurten).

Ik volg de Turkse competitie inderdaad niet op de voet. Ik ken Karabukspor van naam, maar ik ben het er niet mee eens dat dat echt een niveau hoger ligt dan Willem 2.

Nederlandse clubs nemen ook elke afdankertje aan

30 september 2015 om 22:40

Dit lijkt me op eerste gezicht inderdaad een afdankertje. Met name omdat die man al 30 is. Maar wie weet, we kennen in de Eredivisie wel vaker een verrassing. Ik zou persoonlijk eerder een aanvaller uit de Jupiler halen dan dat ik deze man zou aantrekken. Maarja eind September he, dan moet je kiezen uit clubloze spelers.

Geloof me nou deze jongen Ferdi Elmas kan echt serieus goed voetballen !! Hier gaat Willem II heel veel plezier aan hebben !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren