Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II gunt ‘verbolgen’ Denny Landzaat alsnog buitenlands avontuur

Laatste update:

Denny Landzaat mag alsnog vertrekken bij Willem II, zo maakt de club via de officiële kanalen bekend. De assistent-trainer mocht eerst niet tussentijds weg uit Tilburg, maar krijgt nu wel toestemming om samen met hoofdtrainer John van den Brom naar Al-Taawon uit Saudi-Arabië te verkassen. De club had de komst van Landzaat zaterdag al aangekondigd, tot grote verbazing van het bestuur van Willem II. Reinier Robbemond is door de Tilburgers binnengehaald als de opvolger van Landzaat.

Landzaat had algemeen directeur Martin van Geel op de hoogte gebracht van de interesse van Al-Taawon, maar de club zelf had nog geen contact opgenomen met de leiding van de Tricolores. Daarnaast voelde Willem II er weinig voor om Landzaat ruim een jaar voor het aflopen van zijn contract te laten gaan. De assistent-coach, die als tussenpaus fungeerde voordat Kevin Hofland werd benoemd als nieuwe hoofdtrainer, was naar verluidt verbolgen over de houding van zijn werkgever. Hij kwam gelijk met het verzoek om mee te werken aan de transfer richting Saudi-Arabië.

Volgens het Brabants Dagblad werkt Willem II mee aan het verzoek van Landzaat omdat men door de aankondiging van Al-Taawon voor een voldongen feit was komen te staan. Er ligt nu een akkoord tussen alle betrokken partijen. Als vervanger van Landzaat heeft Willem II inmiddels Robbemond aangetrokken. Hij werd vorige maand nog ontslagen bij De Graafschap vanwege de tegenvallende prestaties en was daardoor op korte termijn beschikbaar.

Robbemond was al in een eerder stadium als assistent-coach verbonden aan Willem II, met Erwin van de Looi als zijn toenmalige baas. Na het ontslag van laatstgenoemde nam Robbemond het roer tijdelijk over. De teruggekeerde coach begon in maart 2018 met een sensationele 5-0 overwinning op PSV. Hij werkte in het verleden ook onder meer bij PSV, AZ en TOP Oss. De nieuwe assistent-trainer heeft tot het einde van het seizoen getekend in Tilburg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Robbenmond.. Willem2 lijkt voor te sorteren op de kkd. Je kan toch wel iets beters vinden dan een ontslagen coach van de Graafschap met alle respect?

3 april 2022 om 17:58

Hij wordt hier assistent trainer he geen hoofdtrainer. Met alle respect maar iemand die de pionnetjes neerzet op het trainingsveld. Overigens hij tekent tot eind seizoen dus wat kan hij nog kapot maken wat al niet kapot is, degraderen doen we toch wel.

3 april 2022 om 21:16

Dat krijg je met Van Geel aan het roer. Lijkt wel of het sinds zijn komst totaal bergafwaarts gaat.

4 april 2022 om 17:05

Je bedoelt bergafwaarts sinds van Geel verantwoordelijk is voor het technisch beleid?

Dat is ie pas een paar weken, en dit is letterlijk zijn eerste beslissing...

Van geel was de laatste 2,5 jaar Algemeen Directeur. Technisch beleid lag bij Mathijsen, en dat kan toch onmogelijk slechter.

Wat is dit ook een knappe man hè, ziet er onwijs goed uit en jammer dat we hem kwijtraken aan zo'n oliestaat clubje. Uiteraard zijn zulke vertrekken nooit van lange duur en is het enkel bedoelt om in een korte tijd nog een flinke som op je rekening te krijgen, hopelijk binnen het jaar weer terug met een prominente rol bij een mooie club!

3 april 2022 om 18:07

Waarom is zijn uiterlijk ook maar enigszins belangrijk in deze?

3 april 2022 om 20:48

Ik stel nergens dat zijn uiterlijk belangrijk is, ik weet ook niet precies waar je op doelt met 'in deze', ik constateer enkel een mening van mijzelf en geef hem dus een compliment voor zijn uiterlijk. Kijk je graag naar knappe mensen of mensen die charisma uitstralen, zoals ik, dan is de hele kwestie van uiterlijk wel degelijk van belang aangezien hij naar een ander land verhuist om daar werkzaam te zijn, dus zullen we hem waarschijnlijk minder op tv zien, en dat is natuurlijk zonde.

Nu ben ik benieuwd, vanwaar deze specifieke vraagstelling? Hier is toch geen sprake van lichtelijk homofoob gedrag, mag ik hopen?

4 april 2022 om 10:21

Nou nou.. om nu gelijk met homofoob te komen. Hij stelt je toch gewoon een normale vraag? Je reactie verbaast mij ook enigszins - en dat hoeft niet gelijk negatief te zijn.

4 april 2022 om 10:29

Misschien is er bij jou sprake van lichtelijk seksistisch gedrag IKEA? Als we toch op die tour gaan.. Ik zal er even bij zeggen dat ik niks tegen homoseksualiteit heb. Iedereen 'rommelt ' maar lekker aan ,als t maar binnen de kaders vd wet is.

4 april 2022 om 10:56

Ikea ik heb geen homofoob gedrag gezien hoor, Jaakke heeft gewoon een vraag gesteld niets meer en niets minder! Als jij door het leven gaat als Homofiel moet je dat zelf weten, denk dat niemand daar problemen mee heeft op voetbalzone.

4 april 2022 om 12:13

We zullen inderdaad al die TV optredens missen van deze man . Ik keek er altijd naar uit als deze man een keertje op tv kwam 😃

4 april 2022 om 13:02

@ikea - Hij stelt gewoon een legitieme vraag. Een opmerking over iemand z'n uiterlijk komt nogal onverwachts als het nergens ook maar enigszins over iemand z'n uiterlijk gaat. Ik vind het eerder ernstig dat je zijn vraag direct associeert met 'lichtelijk homofoob gedrag', terwijl je zelf iets totaal irrelevants stelt.

4 april 2022 om 13:29

Netjes, gelijk homofoob gedrag erbij halen op basis van niks. Mensen hier hebben geen probleem met homo’s. Waar mensen wel problemen mee hebben is om het minste of geringste dit soort dingen te gaan lopen roepen.

4 april 2022 om 14:33

Bij deze namens alle mensen die hun reactie op mij hebben klaarstaan dat ik iets belachelijks beweer, mijn welgemeend excuus. Zelf vond ik de vraagstelling alleszins bijzonder en typerend en ondanks dat ik er naar heb gehint heb ik net zo goed mijn hoop uitgesproken. Kleinzielig van mij en ik baal er dan ook van dat jullie het ernstig vinden, mijn respons seksistisch vonden, gezien ik juist hoopte met deze reactie een normaal neer te zetten over mannen die andere mannen becomplimenteren of graag zien vanwege hun prachtige uiterlijk.

4 april 2022 om 14:35

@ikea

Iemand betichten van homofobie, klasse hoor. Zwakzinnige reactie zeg.

4 april 2022 om 14:46

Ikea,

Fout inzien, erop terugkomen en excuus maken altijd +1.

Er is niks mis met een andere man complimenteren om zijn uiterlijk, de vraag is alleen of dit de aangewezen plek is om dat te doen. Als er een artikel is waar Helene Hendriks in voorkomt voel ik mij ook niet geroepen om te benoemen dat ik haar een knappe vrouw vind bijvoorbeeld.

Dit scheelt wel een afkoopsom van de zomer die we moeten betalen als de nieuwe trainer zn eigen assistent wil meenemen.

Verbolgen? Ik weet natuurlijk helemaal niet of dit echt zo is, maar waarom zou hij verbolgen moeten zijn. Waarom moet een club meewerken?
Ik ben benieuwd hoe het was gegaan als de club tegen landzaat had gezegd dat ze van hem af wilden en Landzaat niet mee had willen werken. Had de club dan ook verbolgen moeten zijn.
Of zijn contracten gewoon contracten. Dat is de basis en als je er niet samen uit komt, dan blijft het contract leidend.
Enorm vervelend als die stampvoetende voetballers en trainers als ze hun zin niet krijgen.

Verbolgen houdinkjes gebruiken om ergens weg te komen is een handelsmerk van deze man..vraag maar aan AZ

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren