Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham United verrast en breekt per direct met aanvoerder

Laatste update:

West Ham United en Kevin Nolan hebben na vier jaar besloten per direct uiteen te gaan. De 33-jarige aanvallende middenvelder en aanvoerder van the Hammers deed in twee van de drie competitieduels tot nu toe mee, maar gaat toch weg. Wat de precieze oorzaak is voor het vrij abrupte vertrek van de Engelsman uit Londen is nog niet bekend.

/

Nolan speelde sinds de zomer van 2011 voor West Ham en kwam voor die periode uit voor Newcastle United (tweeënhalf jaar) en Bolton Wanderers (ruim tien seizoenen). Zaterdag droeg hij nog de aanvoerdersband in de wedstrijd tegen Bournemouth, maar donderdag heeft hij zijn spullen gepakt en is hij met wederzijds goedvinden weggegaan uit Londen.

In zijn eerste twee seizoenen bij West Ham was Nolan van grote waarde voor de club. Hij maakte toen achtereenvolgens twaalf en tien treffers en werd daarmee topscorer van zijn team. West Ham staat op dit moment elfde in de competitie en speelt zaterdag uit tegen Liverpool. Nolan is er dan niet bij: hij is de zoektocht naar een nieuwe club begonnen. Op de clubwebsite van West Ham zegt hij dat hij iedereen dankbaar is voor de mooie tijd op Upton Park.

Denk jij dat Kevin Nolan bij een andere Premier League-club tekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even wachten tot Big Sam weer een nieuwe club heeft en dan duikt Nolan daar vanzelf weer op. Volgens mij was hij ondanks dat hij op papier nog aanvoerder was, sowieso al geen onomstreden basisspeler meer en heeft hij de afgelopen tijd vrij vaak op de bank gezeten. Ondanks dat is het mits fit en een beetje wedstrijdritme wel een aardige premier league speler, die altijd wel zijn doelpunten meepakt.

27 augustus 2015 om 12:18

Als je de tekst nou ook even leest. Dan zie je dat hij dit seizoen al in 2 van de 3 wedstrijden mee heeft gedaan. Daarnaast vorig seizoen 34, daarvoor 35, daarvoor 38 en daarvoor 46. Dus wat jij hier nu verklaart is onzin.

27 augustus 2015 om 12:20

11 minuten tegen Arsenal, op de bank tegen Leicester en een helft tegen Bournemouth.

27 augustus 2015 om 12:27

Als ze even zijn statistieken nakijkt, zie je dat hij in het seizoen 2013/2014 33 wedstrijden in de basis begon, vorig seizoen waren dat er slechts 19 en kwam hij vaker als invaller binnen de lijnen. De eerste wedstrijden van het nieuwe stond hij ook niet in de basis.
Zijn rol als basisspeler wordt wel degelijk minder.

27 augustus 2015 om 13:46

Hij mocht al langer weg bij West Ham. Eerst zou hij naar Bolton gaan, alleen zou West Ham minimaal 50 procent van zijn salaris moeten overnemen. Nu hebben ze dus volledig gebroken. Dit komt echt niet uit het niets. Op West Ham sites was allang duidelijk dat ze naar een oplossing zochten voor z'n vertrek

Welke positie speelt die nolan ook alweer

27 augustus 2015 om 12:22

Aanvallende middenvelder, soms zelfs spits. Werkt keihard. Staat vooral bekend om zijn neusje voor de goal in een druk penaltygebied, zoals bij corners.

27 augustus 2015 om 12:39

Staat vooral bekend om het mooiste dansje als ie scoort, met ze kippendansje

27 augustus 2015 om 13:05

Haha ja klopt

Zou geen verkeerde zijn voor een club als Bournemouth man met ervaring kunnen ze goed gebruiken iedere geval een speler voor clubs die tussen 10 en 20 eindigen een aanwinst anders gewoon naar Amerika gaan om nog even te cashen.

27 augustus 2015 om 13:06

Denk dat het beste voor hem is om naar de VS te gaan. Is voor iedere MLS club een degelijke versterking.

gwn ff vraagje zijn moeder is Nederlandse toch.
.

27 augustus 2015 om 12:55

Dacht zijn grootvader of over of overgrootvader.

28 augustus 2015 om 01:58

Zijn opa was Nederlands. Stond in zijn tijd bij Bolton Wanderes nog open voor een uitnodiging van het Nederlands elftal, was zeker een goede speler geweest voor Oranje jammer dat het er nooit van gekomen is. Het is een goede speler, maar kan het niveau van West Ham niet meer aan denk dat hij bij een club als Qpr, Norwich, Bournemouth zeker nog uit de voeten kan anders kan die altijd naar de Eredivisie als die salaris wil inleveren.

Aparte beslissing van the Hammers. zou me niks verbazen als er iets in de relationele sfeer is gebeurd. wellicht een gevalletje Terry Bridge ofzo. Erg apart. Ookal was ie niet altijd verzekerd van een basisplaats, toch een icoon van de club. zoals bijvoorbeeld Gerrard, Lampard en Tanghe dat ook waren.

27 augustus 2015 om 14:29

Ik denk dat Mark Noble en James Tomkins de echte iconen zijn bij West Ham.
Al vond ik Nolan ook altijd een heerlijke speler.

27 augustus 2015 om 14:33

dat is ook waar. Nolan speelde er 4 jaar als ik het goed heb. Maar in die tijd toch erg populair geworden en het geschopt tot captain. Dan kan je meestal bij zo een volksclub met fanatieke achterban niet meer stuk

Dit is voor een hoop ploegen een buitenkansje; scoort makkelijk als middenvelder en is een echte leider.
Ik hoop persoonlijk dat Leeds hem aan kan trekken. Leeds heeft veel jonge jongens in de selectie en Nolan kan met zijn ervaring veel voor deze gasten betekenen. Tevens zou het een echte kwaliteitsinjectie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren