Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham meldt zich met Rice-miljoenen voor tweetal van Manchester United

Laatste update:

West Ham United wil een groot deel van zijn Declan Rice-miljoenen besteden bij Manchester United. Sky Sports schrijft dinsdag namelijk dat the Hammers met the Red Devils in gesprek zijn over zowel Scott McTominay als Harry Maguire. Voorlopig bestaat er nog een gat tussen vraag en aanbod.

West Ham verkocht Declan Rice eerder deze zomer voor maximaal 122 miljoen euro: een Brits transferrecord. In de zoektocht naar een of meerdere defensieve middenvelder was al bekend dat West Ham interesse had getoond in Ajacied Edson Álvarez. Het is de laatste tijd echter vrij stil rondom de Mexicaan en bovendien wordt West Ham in verband gebracht met meerdere (defensieve) middenvelders. Zo meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdag nog dat een bod van 46 miljoen euro op Conor Gallagher werd afgewezen door Chelsea, dat 58 miljoen vraagt.

Daarnaast wisten Engelse media in de voorbije weken te melden dat Denis Zakaria, James Ward-Prowse, João Palhinha en ook McTominay op het verlanglijstje bij de Conference League-houder staan. Laatstgenoemde lijkt komend seizoen niet te hoeven rekenen op een basisplaats onder Erik ten Hag, die centraal op het middenveld ook de beschikking heeft over onder meer Casemiro, Fred en Christian Eriksen. McTominay ligt nog tot medio 2025 vast op Old Trafford, al heeft Man United de optie om zijn contract met een jaar te verlengen.

Het is echter nog maar de vraag of Man United McTominay en Maguire laat gaan, daar zij worden beschouwd als 'hele belangrijke leden van de selectie'. De nummer drie van afgelopen Premier League-seizoen zou dan ook alleen willen nadenken over transfers wanneer er 'hele hoge aanbiedingen' binnenkomen, schrijft Sky Sports. Maguire kreeg onlangs nog relatief zwaar nieuws te verwerken, toen hij hoorde dat de aanvoerdersband van hem werd afgenomen en overgedragen aan Bruno Fernandes. Net als McTominay ligt Maguire tot medio 2025 vast, met een optie op een extra seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom laat Man Utd deze spelers niet vertrekken? Utd kan prima zonder? En wanneer gaat United een topspits halen? Of wordt er in de laatste week nog ff 100 miljoen betaald voor Hojland?

25 juli 2023 om 22:48

Hahaha waarom liet Chelsea Pulisic, Mount en anderen niet direct gaan en deed het moeilijk? Misschien om er zoveel mogelijk geld uit te halen?

26 juli 2023 om 09:27

Rare vergelijking. Zijn allemaal spelers die goed in de markt lagen en voor grote bedragen zijn verkocht zoals Havertz en Mount. Maguire en McTominay gaan gewoon een dikke stap omlaag maken en liggen helemaal niet goed in de markt. Spelers die jij noemt hebben allemaal een stap omhoog gemaakt tov afgelopen seizoen..

25 juli 2023 om 23:07

Zou het wellicht met de homegrown regels te maken kunnen hebben?Als ik kijk naar de MU selectie, dan denk ik dat er een homegrown speler bij de twee vervangers moet zitten (als ze beide vertrekken)

26 juli 2023 om 09:18

Of ze schrijven minder spelers in en die Homegrown plekken blijven leeg. Niet ideaal, maar je komt ermee weg.

26 juli 2023 om 07:53

Maguire moet je zeker verkopen bij elk normaal goed bod. Mctominay snap ik dat je hem niet wilt laten gaan ivm homegrown regels en door hoeveelheid wedstrijden is het goed om hem bij te houden.

Laatste zin is echt waar United altijd hetzelfde fout maakt. United komt altijd te laat in actie en dan gaan ze op allerlaatste moment een paniek bod indienen. Veels te hoog, ipv dat ze het nu gaan afronden en wat extra betalen.

Uiteraard zijn deze twee te koop ongeacht wat United in de media probeert te verkopen. Denk dat beide wel passen in een Moyes team al zal het ze niet echt verder brengen.
Lijkt erop dat er met Amrabat al een opvolger voor McTominay klaar staat en er zal dan ook nog wel een vervanger voor Maguire gevonden moeten worden maar ook daar moet natuurlijk een upgrade voor te vinden zijn.

25 juli 2023 om 22:56

Dat zou echt slecht gehandeld zijn van United, als je McTominay laat gaan en dan Amrabat als vervanger haalt. Lood om oud ijzer, waar McTominay nog als voordeel heeft dat hij al bekend is met de club en competitie en home grown is.

25 juli 2023 om 23:05

Amrabat is toch een betere en vooral veel fellere voetballer dan mctominay? Brengt wat meer agressiviteit wanneer nodig, en dat vindt ten hag vaak behoorlijk belangrijk is bepaalde gevallen. Dat heeft hij ook binnengehaald met martinez en heeft hij bij ajax ook gedaan met bv tagliafico en alvarez

25 juli 2023 om 23:18

Achterman amrabat is een backup voor casemiro. Mctominay is dat niet, maar wordt daar wel voor gebruikt (of misbruikt). Het is dus zeker geen lood om oud ijzer, maar puur omdat hij ook een cdm is juist een enorme vooruitgang.

25 juli 2023 om 23:19

McTominay komt niet als 6 spelen, Amrabat wel. We hebben een backup voor Casemiro nodig.

25 juli 2023 om 23:25

Real_Amsterdam fel is mctominay wel. Dat is alleen wel het enige dat hij is.

26 juli 2023 om 05:29

Mijn excuses, jij zal hem vast vaker hebben zien spelen dan ik. Maar ik vind het toch een ander soort felheid dat amrabat brengt tov mctominay, hoewel het misschien ook wat anders lijkt omdat amrabat er vervolgens meer uithaalt. Aan agressiviteiheb je niks als je het niet in je voordeel laat werken.

26 juli 2023 om 08:52

Real_amsterdam inderdaad dat is bij hem dus het geval.

26 juli 2023 om 09:14

Helemaal mee eens. Daarnaast is SMT de veel betere voetballer. Sowieso kan die niet weg voordat er een vervanger zou zijn, anders wordt de spoeling wel heel dun. Maar een spits is wat er nu eerst eens moet komen.

26 juli 2023 om 10:30

Panfc de vervanger van mctominay is er al, mason mount (aanvallende middenvelders)

26 juli 2023 om 17:02

Snap eerlijk gezegd totaal niet waarom Westham deze spelers zou overnemen. Ze zijn niet eens 2e/3e keus en dan ook nog veel geld betalen. United lacht zich suf. Zou wat beter scouten als ik Westham was.

Verlost worden van Maguire zou zo mooi zijn, past totaal niet in het systeem dat United speelt. In een verdedigend team komt hij prima in zijn recht met weinig ruimte achter zich. In de lucht is hij ook aardig sterk.

26 juli 2023 om 00:16

80 miljoen totaal voor beide ontvangen, dan zou ik er direct een strikkie omleggen en wegbrengen.

26 juli 2023 om 09:29

Dan zou West Ham echt idioot zijn als ze dat. doen..

26 juli 2023 om 12:22

Ik zie het nog gebeuren ook, alleen al om de home grown regel. United mag echter tevreden zijn met minder. Daarmee zouden we een echte spits voor kunnen halen en dan kijken of er nog een backup cv beschikbaar is om op te halen. Zullen vast nog wel een aantal spelers verkocht worden.

26 juli 2023 om 10:08

Maguire past goed bij West Ham en zou daar gewoon gelijk de beste verdediger zijn. Past inderdaad totaal niet bij een aanvallende speelstijl, maar als ik West Hem in Europa zag hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken.

Zou voor beide partijen een goede oplossing zijn. Enige probleem is denk ik zijn enorme salaris..

McTominay zou ik niet zomaar laten gaan. Die groeide redelijk goed in het seizoen/onder Ten Hag. Denk dat dat precies een type speler is waar Ten Hag veel uit kan halen. En dan bedoel ik niet dat hij een beslissende voetballer gaat worden, maar een hele nuttige, stabiele kracht die wat meer op de achtergrond blijft.

25 juli 2023 om 22:50

Hoe kom je hier nou bij? Ten Hag heeft hem zo min mogelijk gebruikt in de pl, en als hij dat wel deed speelde mctominay nooit goed, en meestal zelfs het hele team niet meer.

25 juli 2023 om 22:57

Wil net zeggen ja. Technisch beperkte speler net zoals Maguire die het beide beter zouden doen in fysiek, verdedigend team. Zodra Casemiro uitviel en iemand van McFred moest komen ging het altijd rap achteruit.

25 juli 2023 om 23:15

Fred heeft dit seizoen, en wel vaker, goed gespeeld. Maar hij is geen vervanger voor casemiro. En dat is mctominay trouwens ook niet, maar die speelt ook slechts als het iets aanvallender mag.

26 juli 2023 om 05:35

Fred is echt een geweldige back up, en zou ik oprecht ten alle tijden willen behouden, maar ik snap het wel als hij zijn heil ergens anders zou willen zoeken. Mctominay daarentegen heeft imo geen plaats meer in het utd van komend seizoen. Niet veelzijdig genoeg om erbij te houden en als 1 op 1 vervanger van casemiro is hij niet specialistisch genoeg. De speldynamiek verandert te veel. Amrabat is veel meer geschikt om casemiro (en daarbij 1 van de meest cruciale posities binnen het spel van ten hag) 1 op 1 te vervangen zonder dat er qua tactiek en tactische veldbezetting veel verandert. Hoewel amrabat in mijn ogen misschien wel een tikkie aanvallender ingesteld is. Maar ik baseer dit vooral op wedstrijden bij Marokko en ED wedstrijden van vroeger, aangezien ik hem in Italië nauwelijks gevolgd heb, alleen de sporadische Europese wedstrijden van fiorentina

26 juli 2023 om 08:57

Real_amsterdam ja vooral je punt over tactiek en veldbezetting is heel belangrijk. Zodra mctominay casemiro moet opvangen, moet hij dat samen doen met fred omdat hij niet goed genoeg is. Ook niet hun schuld hoor, want ze zijn beide geen cdm, maar dat terzijde. Dan verliezen ze het middenveld en loopt de aanval ook niet meer.
En dit is echt al jaren het geval. Voor casemiro speelden ze zelfs constant zo. Een cdm backup is echt heel hoge prioriteit.
En ik hoop inderdaad zo erg dat fred blijft en mctominay weg gaat. Andersom zou echt heel zonde zijn.

Ward-Prowse, McTominay en Maguire zouden fantastische aankopen zijn voor West Ham. Ward-Prowse is misschien wel de meest underrated middenvelder van de laatste 7, 8 jaar. Is bijzonder loyaal geweest richting Soton maar moet echt behouden blijven voor de PL. Denk ook dat ie wat hoger zou mogen mikken dan West Ham zelfs, maar zie het niet gebeuren dat ie in de top 6 beland.

Het is echter nog maar de vraag of Man United McTominay en Maguire laat gaan, daar zij worden beschouwd als 'hele belangrijke leden van de selectie'

Dit moet toch een grap zijn? Als iemand deze gasten van je loonlijst wil halen moet je dankbaar zijn. Hebben in jaren nog nog nooit het niveau gehaald.

26 juli 2023 om 08:26

United heeft eindelijk geleerd om zijn spelers niet bijna gratis te verkopen.
Elke speler is belangrijk volgens Ten Hag, zoals Ronaldo en De Gea dat ook waren.

26 juli 2023 om 08:51

Busby dat kunnen ze pas leren als ze ook afleren mega salarissen aan te bieden aan elke speler die door de deur loopt. Al moet ik eerlijk toegeven dat dat van mctominay nog wel meevalt.

Hoe dan ook. je kunt niet zeggen dat spelers belangrijk zijn als ze je overduidelijk slechter maken elke keer dat ze binnen de lijnen komen. Ja, ze zijn belangrijk zolang ze er zijn en het transferwindow dicht is. Maar nu is het belangrijk ervoor te zorgen dat je die zwakke schakels verwijdert.

26 juli 2023 om 11:54

Ik bedoel iets anders. Ten Hag wil duidelijk af van Maguire en misschien Mctominay maar hij gaat dat nooit in de pers zeggen en dat is goed.
Over De Gea zei hij dat hij in hem vertouwen heeft etc maar bij de eerste mogelijkheid heeft hij hem wel vervangen.
Zolang geen biedingen zijn zal hij dit dus gewoon zeggen en zo marktwaarde niet laten kelderen.
Kortom, wat United hier zegt is gewoon om een goede positie te hebben bij de start van de onderhandelingen maar is absoluut niet dat zij hun echt willen houden.

26 juli 2023 om 13:35

In dit artikel wordt niet gezegd dat ze dit in de media zeggen om de spelers niet af te vallen of zo. Er word echt gezegd dat dit het standpunt van de club is. Hopelijk is dat niet waar.

McTominay mag zeker weg, Amrabat gaat waarschijnlijk komen en alles boven de 30 miljoen euro zou goed gehandeld zijn naar mijn mening. Maguire zou ik wel binnenboord houden, aangezien bij vertrek de spoeling wel dun wordt achterin, met Varane en Martinez die niet altijd blessurevrij zijn gebleken.

25 juli 2023 om 22:57

Lindelof is een heel goede backup en maguire helemaal niet. Hij speelt doorgaans slecht en verdient belachelijk veel. Als hij weg gaat is er ruimte voor een sterke vervanger.

25 juli 2023 om 23:21

Als je een goeie vervanger haalt is er geen probleem nee. Het lijkt mij alleen niet de prioriteit.

25 juli 2023 om 23:24

unitedtoglory dus moet je je team niet proberen te versterken, omdat er nog iets anders harder verbeterd moet worden? Bijna elke keer dat Maguire speelt zijn we duidelijk kwetsbaarder. Dat moet je toch niet willen.

Eerlijk gezegd denk ik dat een Maguire goed tot zijn recht zou komen bij West Ham. Het is duidelijk dat hij bezwijkt onder de druk bij Man U, zou als United zijnde verlies accepteren en wegdoen. Hij zit onder een vergrootglas en wordt bij elk klein fout onderuit gehaald op social media. Bij West Ham zal dat veel minder zijn. McTominay daarentegen is een goede 12e man. Alleen wegdoen bij een goed bod.

25 juli 2023 om 23:20

Sergio4Ramos waarom blijven mensen dit zeggen? Hij is niet eens een goede 20e man! Speelt echt bijna nooit een goede wedstrijd.

26 juli 2023 om 00:44

Jawel, bij Engeland zo nu en dan.

26 juli 2023 om 01:06

Het ging over mctominay john.

Ik denk niet dat dit perse versterkingen zijn voor West Ham. Verdedigend hebben ze een Aguerd Kehrer Zouma en Ogbonna centraal. Een dure Maguire zou in mijn ogen onnodig zijn voor nu.
Mctominay op het middenveld als vervanger van Rice past in mijn ogen ook niet. Soucek speelt daar op de positie waar Mctominay het best tot zijn recht komt. Daarom lijken mij beide aankopen niet helemaal passend voorde selectie van West Ham nu. Aan de andere kant zijn dit wel typische Moyes aankopen.

Denk dat West Ham veel meer heeft aan een Box to Box middenvelder nodig heeft die meer voetballend vermogen heeft dan Mctominay.

Overigens vind ik Alvarez als vervanger van Rice ook niet helemaal passen. Ben wel benieuwd of Westham door pakt met deze twee spelers en of dit gevolgen gaat hebben voor Alvarez. Ik vrees voor hem dat hij ook deze zomer niet wegkomt. En dan is er weer een mooie transfer door Ajax ontnomen, vorig jaar Chelsea en deze zomer Dortmund wat concreet was. Ben benieuwd hoe hij dit oppakt. Ook nadat sterkhouders als Timber Tadic weg zijn en je meest creatieve speler Kudus ook lijkt te vertrekken.

Dit zou nou een goeie stap zijn voor een speler zoals Mctominay. Een stap lager dan United maar toch wel in de PL. Hij kan een prima duo vormen met Soucek zoals Rice dat ook heeft gedaan. En daar gaat hij zeker wel meer spelen dan bij United.

MC tominay en maguire weg dikke prima

Amrabat in.
En wellicht wil ten hag bassey nog wel hahaha

Prima aanwinsten voor een club als West Ham, zeker McTominay is goed.

McTominay zou ik altijd halen, hij is 3 klasses beter dan Alvarez. Maguire moet gewoon minuten maken om als international z’n basisplaats te kunnen behouden hij zou wel graag weg willen. Maguire is een prima verdediger, zeker voor het spel van Westham, hij moet alleen niet te vaak aan de bal komen.

Dan geven we je 120 miljoen en dan ga je het uitgeven aan Harry Maguire en Scott McTominay.

West Ham gaat degraderen dit seizoen, ik heb het al gezien.

26 juli 2023 om 10:06

West Ham heeft echter ook Palhinha, Ward-Prowse en Zakaria op de lijst. Als ze Zakaria of Palhinha halen als CVM en Ward-Prowse als 8 en nog een goede spits, ziet de wereld er totaal anders uit. Dan hebben ze gewoon linkerrijtje materiaal.

27 juli 2023 om 12:22

Ze hebben wel veel moeite met het halen van Palhinha in ieder geval tot nu toe. Niemand wilt verkopen omdat ze precies weten hoeveel West Ham nu heeft na de verkoop van Rice. Dus ik moet het nog maar zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren