Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder zit zich te verbijten: ‘Waarom speelt hij niet bij Ajax?’

Laatste update:

Wesley Sneijder snapt niet waarom Julian Rijkhoff geen speeltijd krijgt in de hoofdmacht van Ajax. Volgens de oud-middenvelder is de jonge aanvaller (19) uitermate geschikt om de spitspositie in te vullen bij absentie van Brian Brobbey. Rijkhoff speelt maandagavond overigens met Jong Ajax tegen De Graafschap.

"Waarom speelt Rijkhoff niet?", vraagt Sneijder zich maandagavond af in Veronica Offside. "Wat ik in een paar minuten van die jongen heb gezien, is meer dan Akpom bijvoorbeeld."

"Als Brobbey niet kan spelen... Dit is een jongen die een bal kan vasthouden en hij heeft de intelligentie om de bal weg te leggen. En hij is altijd aanwezig voor de goal", somt de analist de kwaliteiten van de bij Ajax teruggekeerde Rijkhoff op.

"Of Van 't Schip wil hem niet vanaf het begin laten spelen... Maar hij had toch al warm moeten lopen bij een noodscenario, dat er uiteindelijk ook kwam", verwijst Sneijder naar de slotfase tegen Fortuna Sittard, toen Ajax met 1-2 achterstond.

"Dan moet je een stormram hebben en er vol voor gaan. Dan maar die derde goal tegen en verliezen", aldus Sneijder, die Brobbey kort voor het einde de 2-2 zag maken voor het ploeterende Ajax.

Kieft


Tafelgenoot Wim Kieft snapt wel waarom Brobbey tegen Fortuna op de bank begon. "Die staat op instorten. Dan moet je toch gaan denken: die hebben we van de week weer nodig, hoe gaan we dat doen?"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rijkhoff is gewoon gehaald om zich te ontwikkelen achter de eerste twee spitsen. Af en toe een paar minuten geven, wanneer de wedstrijd gespeeld is.

11 maart 2024 om 21:33

We moeten eens af van rustig brengen bij Jong, gewoon in Ajax 1 hij is 10 x beter dan Akpom of Forbs.

11 maart 2024 om 22:03

Precies koningmeester. Jij bent dus iemand, die het wel snapt! Vannder Sar en consorten hebben deze club al genoeg gekost met dat "rustig aan, even over nadenken" gedoe van ze. Het is tijd voor actie en daadkracht. Gewoon voor de leeuwen gooien zo'n jongen. Akpom doet het echt niet beter hoor.

11 maart 2024 om 22:17

@Shoozz, net zo rustig als Kaplan zeker. John van het Schip heeft 0 oog voor talent. Martha en Banel lekker kansen geven. Gooijer wekelijks fouten laten maken, maar Kaplan moest wachten op een blessure bij een 5 mans verdediging tot hij een kans kreeg. Rijkhoff nu ook, past veel beter als eenzame diepe spits, laat ook in jong zien dat hij heel goed functioneert als aanspeelpunt. Weet je wat, Akpom is de beste optie. Zou me niets verbazen als ze ook nog Tahirovic eerst uitproberen, want ja die is in het verleden spits geweest.....

Deze beste man komt naar Ajax toe om hier zich verder te ontwikkelen. Dortmund is gewoon te hoog gegrepen op het moment en de trainer kiest vaak akpom boven hem dus al met al hij is nog 19 jaar jong dus kan alle kanten opgaan. Hij speelt wel erg goed in Jong Ajax maar ook Ajax 1 is blijkbaar te hoog gegrepen want anders had van ‘t Schip hem wel opgesteld.

12 maart 2024 om 08:58

Van het Schip blijft ook Gooijer opstellen en daar is Ajax 1 ook te hoog voor gegrepen. Neemt niet weg dat je Rijkhof prima had kunnen inbrengen afgelopen zondag omdat je nog moest scoren. Die Akpom lijkt ook continue door het ijs te zakken als hij basis staat.

Staat Brobbey op instorten ja? Hoe dan?

De wegen van van 't Schip zijn ondoorgrondelijk....

Rijkhof vandaag tegen de graafschap onzichtbaar. In een 541 systeem heb je niets aan hem. Hij zal zeker kunnen voetballen, maar heeft nauwelijks fysiek

Denk echt dat dit een geld kwestie is. Akpom laten spelen en af en toe een goaltje dan kan hij nog voor 10 miljoen weg. Rijkhoff kan je volgend jaar mee verder.

Laten we achteraf allemaal open deuren intrappen. Driessen snapt ook al niet dat je niet dat je de eerste 30 minuten niet start met Brobbey ipv eindigt.
Die Akpom heeft in een paar wedstrijden ook laten zien wel makkelijk te scoren. En met alle respect, maar met Akpom zou je ook van Fortuna moeten winnen. En dan houd je er misschien nog een bedrag aan over in de verkoop. Die Rijkhoff komt wel. Als hij niet zou scoren zondag. was Rijkhof ook gelijk door iedereen afgeschreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren