Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen met 739 wedstrijden heeft eerste trainersklus te pakken

Laatste update:

Cesc Fàbregas gaat als interim-trainer aan de slag bij Como. De club uit de Serie B stelt hem tijdelijk aan als opvolger van de ontslagen Moreno Longo. Voor Fabregas wordt het zijn eerste klus als hoofdcoach.

Fabregas was in een andere hoedanigheid al in functie bij de huidige nummer zes van het tweede Italiaanse niveau. Hij was bij Como namelijk al actief als jeugdtrainer.

Hij zit na de interlandperiode voor het eerst als trainer op de bank. Op 25 november komt hekkensluiter Feralpisalo op bezoek.

In Como gaat men wel op zoek naar een definitieve opvolger voor Longo. Het is daarom onbekend hoe lang Fàbregas de scepter zal zwaaien in de Italiaanse stad. De Spanjaard beschikt nog niet over de benodigde trainerspapieren, waardoor hij zal worden bijgestaan door iemand die wel gelicentieerd is.

Afgelopen zomer sloot hij aldaar zijn boek als speler. Na zeventien duels in het shirt van Como beëindigde hij zijn actieve carrière. Hij ging als jeugdtrainer aan de slag en werd bovendien aandeelhouder.

Daarvoor won Fàbregas in zijn gedecoreerde carrière vele prijzen. Hij won in 2010 het WK door in de finale het Nederlands elftal te verslaan en legde tweemaal beslag op het EK.

Naast zijn aandeel in de gouden Spaanse generatie was de 110-voudig international ook in clubverband erg succesvol. In totaal speelde hij 739 carrièrewedstrijden, de meesten waarvan voor Arsenal, Chelsea en FC Barcelona. Hij werd Engels- én Spaans kampioen en won onder meer de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik gun Cesc de wereld, hopelijk kan hij het net zo goed gaan doen met Como als zijn Spaanse kompanen het doen met hun clubs. Fabregas heeft al langer een jeugdelftal onder zijn hoede en is al sinds zijn tijd bij Chelsea bezig met allerlei diploma's en cursussen halen om een goede trainer te worden. Ik zie hem dat zeker doen.

Ik hoop hem snel in de Europese top te mogen zien! Lekker doorontwikkelen bij Como en dan kijken naar het echte grote werk!

Wereldkampioen met 739 wedstrijden heeft eerste trainersklus te pakken.

Cesc Fàbregas gaat als interim-trainer aan de slag bij Como. Dat is een betere titel. Waarom altijd zo geheimzinnig doen in een titel?

Wat een geweldenaar was hij bij vlagen toch ook..schoot met een gebroken been een penalty binnen tegen Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren