Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We willen de mensen vermaken, een beetje zoals ik vroeger zelf voetbalde’

Laatste update:

Als speler kwam Peter van Vossen tot 31 wedstrijden in het Nederlands elftal en met Ajax won hij in 1995 de Champions League, maar de carrière van de Zeeuw begon bij VC Vlissingen, waarna hij in België voor SK Beveren ging voetballen. Als trainer begint de oud-aanvaller naar eigen zeggen ook onderaan, want Van Vossen staat met ingang van komend seizoen voor de groep bij Fortuna Sittard.

/

Na periodes bij AGOVV Apeldoorn, RBC Roosendaal en Almere City FC gaat Van Vossen in Limburg voor het eerst als hoofdcoach aan de slag. De voormalig aanvaller, tijdens zijn loopbaan als speler vaak geliefd bij het publiek, wil in eerste instantie vooral de supporters weer naar de Trendwork Arena zien te lokken. “We willen de mensen gaan vermaken”, vertelt Van Vossen aan het Algemeen Dagblad.

“Een beetje zoals ik vroeger zelf voetbalde. Fortuna moet druk zetten op de tegenstander, op hun helft gaan spelen. Als we het goed aanpakken, komen de mensen terug naar het stadion. Dat is zoals ik het voor ogen heb.” In de zoektocht naar aanwinsten denkt de oud-international van zijn verleden te kunnen profiteren. “Ik heb een breed netwerk in de voetbalwereld en ik heb gemerkt dat zoiets niet onbelangrijk is.”

Denk je dat Peter van Vossen het goed gaat doen bij Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

haha, 1e keer bij een VZ-titel dat ik goed gok over wie het gaat.

Ben blij met Van Vossen, straalt wat uit, groot netwerk, goede instelling. Ben benieuwd .

Leuk dat een grote naam aan de slag gaat bij Fortuna. Houdt de verwachtingen klein, en is gewoon realistisch. Het is hem gegund, dat er prestaties gaan komen, en dat Fortuna weer een rol van betekenis gaat krijgen. Het zal zwaar worden als ik lees dat er van de huidige selectie vier spelers over blijven. Ik hoop dat Fortuna en Mvv hun draai weten te vinden, want dat zijn toch echt clubs die beter moeten kunnen doen dan de laatste jaren.

Van Vossen was toch wel een van mij favoriete voetballers vroeger. Altijd explosief en een mooie actie in huis. Dat wilde je zien in het stadion. Gun hem het beste bij Fortuna, hoop dat het wat gaat worden.

Hopelijk gaan we eens mee doen om de play offs!

Wat ik zo hoor van Van Vossen heeft de beste man er een goede kijk op. Hij ziet natuurlijk dat ploegen als Cambuur, Zwolle en Go Ahead het erg goed doen in de Eredivisie met aanvallend voetbal. In tegenstelling tot ploegen die zich helemaal ingraven. Dus ik snap zijn standpunt, nu nog de uitvoering.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren