Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waterreus wijst mogelijke opvolger Benítez bij PSV aan: ‘Doet het heel erg goed’

Laatste update:

Het zou Ronald Waterreus niet verbazen als PSV deze zomer afscheid neemt van Walter Benítez. De doelman beschikt in Eindhoven namelijk over een contract tot medio 2025 en levert de club bij een tussentijds vertrek nog een transferbedrag op. Waterreus denkt hardop na over adequate opvolgers van de Argentijnse keeper.

"Earnest Stewart heeft natuurlijk ook weer een band met Amerika", opent Waterreus de keepersdiscussie bij PSV in de podcast Skiete Willy van Voetbal International. "En als ik me niet heel erg vergis, is Matt Turner op dit moment de keeper van Amerika."

"Die zit in Engeland ergens op de bank. Daar gaan we al. Dat zou zomaar kunnen." Turner speelde dit seizoen twintig wedstrijden voor Nottingham Forest in alle competities. Hij ondervindt echter stevige concurrentie van de onlangs aangetrokken Matz Sels, die zaterdag tegen Newcastle United (2-3 nederlaag) onder de lat stond.

"Ik noemde net ook een andere suggestie, Nubel", verlegt Waterreus de aandacht naar Alexander Nübel, door Bayern München dit seizoen verhuurd aan VfB Stuttgart. "Die keepte vorig jaar bij AS Monaco. Daar heeft PSV twee keer tegen gespeeld. Een keer in de voorronde Champions League en een keer in de Europa League."

"Hij doet het op dit moment heel erg goed bij Stuttgart en gaat natuurlijk nooit terug naar Bayern zolang Neuer daar speelt. Ja, dat zijn ook opties", aldus de voormalig PSV-doelman, die ook in de Eredivisie rondkijkt naar eventuele opvolgers van Benítez.

"Ik denk inderdaad dat Lars Unnerstall in de Nederlandse competitie de beste keeper zou zijn. Maar ook Nick Olij zou een suggestie zijn. Maar hij is dan niet een onbetwiste nummer één in mijn optiek. En als je zo iemand haalt, dan zou je weer aan Jeroen Zoet kunnen denken als back-up", zo besluit Waterreus.

Benítez is onder trainer Peter Bosz de vaste eerste keus onder de lat bij PSV. Tweede keus Joël Drommel hoefde alleen te rekenen op speeltijd in de TOTO KNVB Beker. Het Eindhovense keepersgilde wordt compleet gemaakt door Boy Waterman en Kjell Peersman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, een reserve doelman uit de Premier League halen... Doet me denken aan Isaksson die Gomes moest opvolgen. Hij heeft welliswaar veel wedstrijden gespeeld dit seizoen maar is niet voor niets inmiddels tweede doelman, neem ik aan?

Nubel is een goede keeper, maar die gaat echt niet naar PSV. Turner? Aub zeg, wat een slapjanus is dat. Isaksson 2.0. Ik ben heel tevreden over Benitez. Wat mij betreft blijft hij nog een seizoen.

Waterreus die voor psv een keeper alvast zoekt?
Daar hebben ze bij psv betere scouts voor dan Ronald. Van mijn mag Benitez nog een jaartje blijven niks mis mee.

Of je probeert gewoon te verlengen met Benitez?

13 februari 2024 om 21:02

Verlengen met Benitez lijkt mij ook gewoon de beste optie, is een stuk stabieler dan wat er afgelopen jaren stond bij PSV.

Waterreus is duidelijk de weg kwijt als ik dit artikel lees.

Nubel niet terug naar Bayern Munchen zolang Neuer daar zit? Nubel speelt een topseizoen bij Stuttgart. Neuer is bijna 38 en allang niet meer op zijn topniveau. Nubel krijgt gewoon een serieuze kans volgend seizoen.

Op basis waarvan is Jeroen Zoet nog goed genoeg om back-up bij PSV te zijn?

13 februari 2024 om 20:08

"op basis waarvan is Jeroen Zoet nog goed genoeg om back-up bij PSV te zijn?"

Dat moet je inderdaad niet meer willen. Die zit bij de nummer 18 van de Serie B en heeft daar de afgelopen jaren vooraf op de bank gezeten (maar 30 competitiewedstrijden gespeeld in 3,5 jaar).

Turner heeft best veel gespeeld en is echt een drama bij Nottingham, zit eigenlijk pas sinds 2 potten op de bank. Dus zou een hele rare transfer zijn. Waterreus heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gekeken van Nottingham waarschijnlijk, roept maar wat…

13 februari 2024 om 20:12

Je kunt natuurlijk niet zeggen dat Waterreus maar wat roept, terwijl je zelf ook maar wat roept over hoeveel wedstrijden hij van Nottingham heeft gekeken.

13 februari 2024 om 20:32

Hij beveelt hem volgens mij ook niet echt aan als keeper die PSV moet halen. Hij legt de link tussen Stewart en het feit dat Turner de keeper van het Amerikaans elftal is en nou op de bank is beland en denkt dat het daarom een mogelijkheid is dat PSV hem haalt.

Die Turner kan er helemaal niets van, dit is een keepers kenner?

13 februari 2024 om 20:29

Waterreus geeft volgens mij geen waarde oordeel over Turner. Legt alleen een niet geheel gek verband met Stewart

Zit Odyseus Vlachodimos niet op de bank bij Forrest? Vind dat echt een hele spectaculaire keeper. Die zou meteen de beste in de eredivisie zijn, ik zou hem proberen te halen. Alleen al om die prachtige naam😉.

Schiks gewoon op doel als Benitez weggaat, groot talent!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren