Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Waar is Ayoub bij Excelsior? ‘Discussies met Dijkhuizen gingen áltijd daarover’

Laatste update:

Yassin Ayoub heeft in gesprek met Voetbalzone een update gegeven over zijn status bij Excelsior. De 29-jarige middenvelder van Excelsior krijgt vaak de vraag waarom hij nooit bij de selectie van de Rotterdamse club zit. In gesprek met presentator Justus Dingemanse doet hij zijn verhaal.

“Mensen vragen heel vaak aan mij hoe Marinus Dijkhuizen is. Ik zal nooit iets negatiefs zeggen”, steekt Ayoub van wal. “Ik kan zeggen: ‘Het is een klootzak’, maar wie zegt dat dat ook voor jou geldt? Mijn relatie met hem is niet hetzelfde als jouw relatie met hem.”

“Ik zit nu in een moeilijke situatie”, geeft Ayoub eerlijk toe. “Maar dat zal je bij mij nooit terugzien op de training. Ik train hard, praat veel, ben actief. Ik ben ook fit. De spelersgroep heeft ook aangegeven bij de trainer dat ze me er graag bij willen hebben. Dat is een groot compliment.”

Ayoub ziet gelijkenissen in zijn situatie met die van Jadon Sancho. Laatstgenoemde werd door Manchester United-manager Erik ten Hag verbannen nadat er te veel wrijving was ontstaan tussen beiden.

“Er was te veel discussie en te veel wrijving tussen mij en Dijkhuizen. Op een gegeven moment zei hij tegen mij: ‘Vriend. Ik heb jou niet meer nodig.’” Ayoub speelde zijn laatste duel namens Excelsior op 7 mei 2023. Toen werd er met 0-2 verloren van Feyenoord.

“De wrijving niet zozeer over mijzelf, of mijn eigen speeltijd. Het ging altijd over tactiek en fitheid. Daar hadden we dan een meningsverschil over. Door dit conflict heb ik wel geleerd dat ik niet altijd moet zeggen wat ik vind.”

“Ik heb mijn excuses aangeboden. Niet omdat ik per se terug wil keren in de selectie, al zou het wel mooi zijn. Maar gewoon om het voor mezelf af te sluiten”, besluit de spelverdeler.

Ayoub was samen met Jos Hooiveld te gast in VersuZ Showdown, een nieuwe voetbalquiz van Voetbalzone. De hele aflevering is te vinden op het YouTube-kanaal van Voetbalzone.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ayoub is toch wel van waarde voor dit Excelsior? Als dat zo zou zijn moet Dijkhuizen in het belang van de club denken en hem opstellen. Anders ben ik bang dat Excelsior er uit vliegt.

Jammer dat het er nooit uitgekomen is bij Ayoub na zijn periode bij Utrecht. Onder ten Hag vond ik hem echt goed. Misschien een leuke optie voor clubs als Almere , Rkc ofzo hij kan nog steeds leuk voetballen en kan met zijn ervaring heel belangerijk zijn hij heeft alleen een coach nodig die het beste in hem na boven haalt denk dat Alex Pastoor een goede coach daarvoor is.

Een meningsverschil over tactiek en fitheid en daarom heel het seizoen niet bij de selectie zitten? Harde straf. Ik denk dan dat de manier waarop dit meningsverschil werd geuit uit de hand gelopen is.

Jongens opgegroeid op de straat hebben vaak een bepaalde trots dat ze niet op de gebiedende wijs willen worden toegesproken of bekritiseerd worden. Zeker niet als dit publiekelijk gebeurt, want dit raakt hun trots. Marinus Dijkhuizen heeft tdan ook nog wel een hoofd die je wel of niet aanstaat. Tussenweg bestaat niet.

12 maart 2024 om 12:38

Waar is hij opgegroeid?

12 maart 2024 om 23:16

De mean streets of Blaricum

13 maart 2024 om 09:25

Moet de trainer zich in allerlei bochten gaan vringen om een speler fit te krijgen . Misschien die trots is op zij zetten zijn al heel veel carrières kapot aan gegaan .

13 maart 2024 om 09:36

Opgegroeid op de straat? We hebben het hier over Nederland, hè... Ik snap dat het een brede term is, maar ik vind het in veel gevallen vooral een heel makkelijk excuus om bepaalde zaken goed te praten. Iedereen heeft zich te houden aan bepaalde fatsoensnormen op de werkvloer. Dat betekent niet dat je nooit voor jezelf op mag komen, zolang dat maar met respect en fatsoen gaat.

Nou weet ik niet wat er precies gebeurd is tussen Dijkhuizen en Ayoub overigens. Het lijkt me niet dat hij een heel seizoen buiten de ploeg staat vanwege een verschil van inzicht. Daar is vast meer aan de hand.

Excelsior kan op dit moment wel een jongen als Ayoub gebruiken. Misschien moet Dijkhuis nu zijn ego aan de kant zetten en het toch gaan proberen. Excelsior zit echt in de problemen, het enige voordeel van een eventuele degradatie is; Dat ik mijn vrijdagavond biertje bij excelsior en daarna in de stad terug heb.

Komt over als een praatjesmaker die vooral met zichzelf bezig is. Hij geeft alles en is fit, maar volgens Dijkhuizen dan weer niet fit genoeg. Blijkbaar maakt het hem ook niet veel uit. Zonde. Veel tegenstellingen in het artikel waardoor ik denk dat het wel aan Ayoub ligt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren