Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van Real-speler dropt bommetje: ‘We staan klaar om te verhuizen’

Laatste update:

Andriy Lunin is een van de meest besproken spelers van Real Madrid de laatste dagen. De reservedoelman, die in de zomer van 2018 werd ingelijfd middels een zesjarig contract, verdedigt plots het doel van de Madrileense grootmacht. Zijn vrouw, influencer Anastasiia Tomazova, maakt van de gelegenheid gebruik om een statement te maken.

Het was een transfer om van te likkebaarden voor Lunin. Ruim vijf jaar geleden wekte de goalie de interesse van het grote Real en maakte hij voor ruim acht miljoen euro de overstap van Zorya Lugansk.

Dat Lunin werd gehaald als stand-in werd hem meteen duidelijk gemaakt, maar dat hij zelfs niet het vertrouwen zou krijgen bij een blessure van eerste keus Thibaut Courtois steekt. Laatstgenoemde raakte in de voorbereiding zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Waar Lunin had verwacht zijn kans te krijgen, ging Real Madrid de markt op voor een vervanger van Courtois. Uiteindelijk vond de club in Kepa Arrizabalaga de geschikte kandidaat. Afgelopen week mocht Lunin bij afwezigheid van Courtois én Kepa zich echter toch laten zien.

In het Champions League-duel met SC Braga (3-0 winst) stopte hij na zes minuten een penalty en ook tegen Valencia (5-1 winst) stond hij uitstekend te keepen zaterdagavond. Reden voor Tomazova om de clubleiding van Real aan het denken te zetten.

In een Q&A op Instagram kreeg de influencer, die 70.000 volgers heeft op Instagram, de vraag hoe de toekomst van haar man eruitziet bij Real. "Als er een club komt die hem laat spelen, vertrekken we", liet ze geen ruimte voor twijfel. "We staan klaar om te verhuizen."

Lunin, die door Real al werd verhuurd aan CD Leganés, Real Valldolid en Real Oviedo, ligt nog tot medio 2024 vast bij de Koninklijke. Tot dusver stond de Oekraïner in 21 officiële wedstrijden tussen de palen. Daarin hield hij zes keer de nul.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Really? Zo oud nieuws lol! Post dan iets van Perez' speech van gisteren! Had heel veel leuke dingen te zeggen!

.Florentino Perez: “I can confirm to you & all Madridistas that our pursuit of players who do not want to be here is over. We are only interested in players who want to play for Real Madrid. The others can enjoy their time wherever they are, we won’t waste ours.” #rmalive

En veel meer.

12 november 2023 om 16:03

Nou dat is wel opzienbarend zeg, Perez bevestigd dat ze alleen spelers willen die zelf ook voor Real willen spelen, je verwacht het niet.

12 november 2023 om 18:31

Populistische uitspraken en de leeghoofden lopen er mee weg. Moet je als president ook in je repertoire hebben natuurlijk. Heeft veel zinnige dingen besproken met de socio's maar dit is inderdaad zo wat het holste statement van de voormiddag geweest.

12 november 2023 om 19:38

@real8madrid Heel tof, geniet ervan. Duimpje voor jouw.

12 november 2023 om 18:37

Hoezo is dit relevant gezien het onderwerp? Natuurlijk wil ie voor Madrid spelen maar bij elke speler zitten daar grenzen aan. Of denk je oprecht dat ook maar 1 speler van de huidige basiself nog steeds 'voor Madrid wil spelen' als ze 5 jaar op de bank zitten en vervolgens wanneer hun grote concurrent wegvalt een huurspeler aangetrokken zien worden die zonder pardon de voorkeur krijgt? Ik kan je op een briefje geven dat Vini, Bellingham, Kroos, Modric etc dan ook niet meer 'voor Madrid willen spelen' hoor.

Deze uitspraak is relevant wanneer het spelers betreft die bij Madrid kunnen spelen en liever elders spelen of elders meer geld willen verdienen. Niet wanneer het spelers betreft die voor de club willen spelen maar niet aan spelen toekomen. Overigens terecht dat Lunin al 5 jaar op de bank zit, Courtois is simpelweg de beste doelman ter wereld. Dat het hele Kepa verhaal hem dwarszit vind ik wel logisch.

Tja niet bijzonder dat Lunin er zo in staat natuurlijk, zijn vrouw en hij hebben namelijk volledig gelijk. Kepa is en blijft een keeper van niets, er is een reden dat Zidane zijn komst in 2018 al gevetoed had ondanks dat hij er binnen de club goed op stond. Dat men na jaren van schutteren bij Chelsea alsnog besloten heeft om hem te halen, en dat hij ook nog de voorkeur krijgt boven een eigen speler, is naar mijn mening niets meer dan een staaltje chauvinisme. Logisch dat Lunin nadat hij zo gepasseerd wordt zijn opties zal overwegen indien hij ergens eerste keeper kan worden.
Als je dan per se een modale Spaanse keeper wilde binnenhalen had je ook voor ik noem maar wat Soria van Getafe kunnen gaan, geboren Madrileen, jarenlang in La Fabrica gezeten, en doet geen gekke dingen.

12 november 2023 om 16:11

Ze hadden toch ook De Gea binnen kunnen halen? Transfervrij en kwalitatief een heel stuk beter. Ook Spaans. Dat had mij een logischere keuze geleken dan Kepa.. Zeker gezien Kepa zijn blunderende staat van dienst...

12 november 2023 om 16:27

De club wilde alleen een nieuwe keeper voor een jaar hebben, en ik denk niet dat De Gea destijds voor maar een seizoen zou hebben getekend. Gezien hij nu nog steeds zonder club zit (al lijkt hij naar Betis te gaan) was dat voor beide partijen wel een prima optie geweest inderdaad.

12 november 2023 om 18:30

Zoals Joshua al aangeeft had Madrid hem allicht slechts een eenjarig contract aangeboden. als transfervrije speler op die leeftijd zal je eerder wachten op meer langdurige zekerheid denk ik. Hij is uiteindelijk nogal bedrogen uitgekomen aangezien geen enkele interessante club hem die zekerheid bood maar goed, dat wist niemand in juli.

Contract uitdienen en transfer vrij ergens tekenen voor 1 doelman, flinke tekenbonus en een prima salaris

Vind Lunin niet onderdoen voor Kepa.
Dat Chelsea daar ooit zoveel aan heeft uitgegeven is toch opmerkelijk.
Maar ook Lunin heeft niet het niveau van een Real Madrid-keeper.

Heeft helemaal gelijk. Dat men Kepa of iemand anders haalt op huurbasis is te begrijpen met het oog op diepte. Dat die dan meteen na aankomst de voorkeur krijgt niet. Kepa is niet beduidend beter en is na dit seizoen weer weg indien Lunin blijft. Dus waarom zou je je eigen beloftevolle doelman dan niet wat meer vertrouwen geven Ik vind het onbegrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren