Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vriendin gaat in op geruchten dat Maduro een rol speelde bij ontslag Steijn

Laatste update:

Hedwiges Maduro heeft zich weinig aangetrokken van de geruchten dat hij een rol zou hebben gespeeld bij het vertrek van Maurice Steijn bij Ajax. Dat vertelde Elise van der Horst, zijn vriendin, aan Voetbalzone tijdens de Fashion Player Awards van Life After Football. “Hij is niet iemand die een ander neer wil halen.”

Maduro kwam de afgelopen weken meermaals in het nieuws. Volgens De Telegraaf zou Steijn alleen aan kunnen blijven als Ajax-trainer als Steven Berghuis en Maduro zouden wijken, aangezien de oefenmeester hen ervan betichtte een mes in zijn rug te hebben gestoken. Aan deze eis wenste de clubleiding van Ajax echter niet mee te werken, waarna in goed overleg het contract van Steijn werd ontbonden.

Daarnaast werd Maduro gelinkt aan uitspraken van Annemieke Zijerveld, psycholoog van Almere City FC. Enkele weken geleden zei zij op NPO Radio 1 dat haar handen ‘jeuken’ als ze keek naar Ajax. Ze constateerde met name een gebrek aan leiderschap bij de gevallen topclub uit Amsterdam. Gesuggereerd werd vervolgens dat Maduro de gang van zaken bij Ajax mogelijk had besproken met Zijerveld, met wie hij tot vorig seizoen nog samenwerkte bij Almere.

Tijdens de Fashion Player Awards, die ze zelf presenteerde, kreeg Van der Horst de vraag hoe Maduro die onrust heeft beleefd. “Daar trekt hij zich eigenlijk niks van aan”, was ze duidelijk. “Hij slaapt nog steeds even goed, en ik denk dat de mensen die hem goed kennen ook wel weten hoe hij is. Hij is niet dat type, hij is heel aardig en rustig. Niet iemand die een ander neer wil halen. Dat is ook waarom ik op hem ben gevallen.”

Na het ontslag van Steijn werd Maduro vorige week tijdelijk aangesteld als diens vervanger. Van spanning of stress bij hem kon Van der Horst weinig merken. “Ik moet zeggen dat hij altijd rustig blijft. Hij is heel sportief, op zoek naar oplossingen en keihard aan het werk.”

Zelf vond ze het wel lastig. “Ik ben meer een beetje de zenuwpees die ernaast zit, minder goed slaapt en met klamme handen in het stadion naar de wedstrijd zit te kijken. Maar hij is er wel vrij goed onder, en hij blijft positief kijken naar dingen en op zoek naar oplossingen.”

Inmiddels is bekend dat Maduro onder de nieuwe hoofdtrainer John van ’t Schip weer gaat fungeren als assistent. Daarin zal Van der Horst hem blijven steunen. “Ik probeer positief te zijn, en hem positief aan te moedigen en hem in alles te ondersteunen zodat hij daar lekker z’n ding kan doen. Maar het is niet makkelijk natuurlijk”, besluit ze.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te weten. Benieuwd wat de buurvrouw van berghuis ervan vindt

1 november 2023 om 18:00

Terecht commentaar van je natuurlijk, maar ik vind het wel echt triest hoe zogenaamde analisten op TV op Maduro inhakken en wij als kijker moeten maar bedenken wat waar is. Dat zijn vriendin het voor Maduro opneemt, dat is natuurlijk zo logisch als wat.

1 november 2023 om 18:09

De vriendin van Maduro is echter iemand die nog enige relevantie heeft. De zangeres van het tietenlied van Kinderen voor Kinderen en daarnaast ook nog solo een paar hitjes (waaronder enkele grote) gehad.

1 november 2023 om 18:41

Vind het ook altijd wat triest als de vriendin/broer/vader oid een reactie geeft. Ze wordt ernaar gevraagd weliswaar, naar het komt altijd zo zwak over

1 november 2023 om 21:20

Bij genoeg voetballers is de broer of vader zaakwaarnemer. Maar ook al is de zaakwaarnemer geen familie, ze zijn net zo objectief als de vriendin.

Je mag hopen als een Sneijder, v/d Vaart, of welke analist dan ook, iets roept o.b.v insideinformation. Alleen is het voor ons niet te controleren.

Van Hooijdonk werd hier afgemaakt om Steijns toen de Ajacieden nog achter hun trainer stonden. Na het faliekant falen van Steijns zegt het gros van deze groep Ajacieden dat van Hooijdonk gelijk had.

4ever4ajax zegt het precies goed hierboven.

1 november 2023 om 18:51

Ach, de meesten hier klikten alleen omdat ze hoopten dat in het artikel een foto van de vriendin zat

1 november 2023 om 21:42

Klopt, een van de knapste vrouwen van de wereld

1 november 2023 om 21:09

Verrassend ook dat de vriendein van Moduro voor hem op komt, had niemand verwacht

Vind het erg raar dat zijn vriendin achter hem staat.

1 november 2023 om 18:29

Precies. Als ze het nou voor hem op zou nemen dan begreep ik het nog wel.

Het blijft frappant, de slechtste Ajax coach in de geschiedenis die dan de assistent de schuld gaat geven van eigen falen. Hoe diep kun je zinken?

1 november 2023 om 18:16

Steijn heeft gewoon geen zelfreflectie. Ik heb die man nog geen enkele keer horen zeggen dat hij zelf schuldig is aan wat dan ook bij Ajax. Eerst was het wachten op de transfers, toen was het dat het niet zijn transferkeuzes waren, toen kwamen de tranfers te laat en hadden ze niet genoeg voorbereiding gehad. Toen voerde de spelers zijn opdrachten niet uit in het veld. Bij Utrecht liepen de backs mee naar voren terwijl hij toch echt had gezegd dat er 1 achter moest blijven.

Het feit dat hij zelf nog wel door wou zegt natuurlijk ook genoeg.

1 november 2023 om 18:20

Steijn heeft alleen wel veel vriendjes in de voetballerij die het voor hem opnemen no matter what. Die stelselmatig bezig zijn om Maduro te kapittelen. Dat is wel echt heel triest.

1 november 2023 om 21:27

Is Van Gaal dan ook een vriendje van Steijn, die wilde namelijk dat Steijn tot de volgende interlandperiode de kans kreeg.

Ik lees overal dat Maduro de tactische trainingen begeleiden, Hij heeft net zo hard gefaald als Steijn en dat geldt ook voor Bakkati. Heb helemaal niks met die egoïstische kabouter die heel graag bij jouw club aan de slag wilt, maar hij heeft wel gelijk dat je met een volledig nieuwe trainersstaf moet beginnen.

Zet Maduro als eindverantwoordelijke voor jong ajax met bakkati als assistent en schuif Vos door als assistent van Ajax 1.

1 november 2023 om 18:29

Waar baseer je dat op dat hij Maduro de schuld geeft? Omdat hij niet met hem verder wil? Dat is dan wel een hele vreemde conclusie

Ach ... ook Steijn is maar een mens ...gegokt en verloren ....van beide kanten. Wat mij betreft die man lekker met rust laten verder, heeft zn best gedaan. En weer door !

Gelukkig maar. Was al verontrust.

Ken Madura en zijn vriendin. Beide zijn hele vriendelijke en absoluut niet uit op schaden van andere mensen. De rest kan je eigenlijk wel zelf invullen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren