Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vraagprijs van vijf miljoen euro voor Tannane schrikt Engelsen niet af’

Laatste update:

Oussama Tannane geniet concrete interesse van Hull City, zo schrijven diverse Britse media dinsdag. De aanvaller maakte nog geen jaar geleden voor 2,5 miljoen euro de overstap maakte van Heracles Almelo naar de Franse club, die een vraagprijs van ongeveer vijf miljoen euro zou hanteren.

/

Scouts van Hull City zouden dit seizoen viermaal de verrichtingen van Tannane hebben bekeken, zo klinkt het. Manager Mike Phelan wil met enkele winterse versterkingen voorkomen dat the Tigers een niveau afdalen. De Premier League-club heeft naar verluidt nog geen enkel formeel bod uitgebracht, maar de vraagprijs van Saint-Étienne voor de 22-jarige aanvaller schrikt de club uit Hull in ieder geval niet af.

Tannane kwam in zijn eerste half jaar voor Saint-Étienne tot dertien officiële duels en drie treffers. In deze voetbaljaargang staat de teller al op 27 wedstrijden, mede door de deelname aan de Europa League. Saint-Étienne, dat in de eerstvolgende ronde van de Europa League aan Manchester United is gekoppeld, staat negende in de Ligue 1.

Hull City is een goede club voor Oussama Tannane

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 5 mil. mag hij van mij wel komen als vervanger van Berghuis, als men er niet in slaagt hem te behouden.

20 december 2016 om 09:06

Klinkt leuk, maar je moet hem ook salaris betalen. En dat is aanzienlijk meer in de BPL.

20 december 2016 om 09:19

Als je naar Hull City kunt in de PL. Dan heb je geloof ik niet veel zin aan Feyenoord.

20 december 2016 om 10:33

@spray nou dat vind ik een lieve kerstgedachte van jou, dat jij zelf 5mln lapt om Tannane naar Feyenoord te brengen!
Hou op schei uit man! Vanaf Heracles wilde Feyenoord hem al niet hebben (voetbaltechnisch en enfant terrible) en dan nu voor dit bedrag wel terug halen naar NL?

Voor 5 miljoen mag hij van mij vertrekken. Speelt vaak matig, Nordin kreeg zelfs de voorkeur boven Tannane, voor dat geld kan asse een betere speler halen.

20 december 2016 om 10:05

Inderdaad. Voor 5 miljoen euro kan hij weg. Met Tannane loopt het ook niet echt in de aanval. Ik zou eigenlijk niet weten wie er gehaald moet worden. Jij enig idee?

Het seizoen van Asse verloopt dramatisch slecht en nu Ruffier lang geblesseerd is, zullen ze nog flink wat plaatsen zakken.

Toch jammer, Tannane is typisch een speler die compleet van de radar is verdwenen sinds zijn vertrek uit Nederland (en de keuze voor Marokko). Vond het wel een sympathieke gozer ondanks zn akkefietjes, ging altijd volle bak.

On; maandje terug nog bij die "tigers" wezen kijken in Hull, ik zou me een tweede keer afvragen om daar te spelen. Sores tussen bestuur en supporters!

Lekker broodje aap verhaal dit. Als ik in zijn schoenen zou staan, zou ik lekker nog even in Frankrijk blijven., St. Ettiene prachtige club, plus hij moet nog een paar stappen zetten. Voor het geld kan hij naar Hull maar dan speelt hij Championship ipv Champions League of Europa League

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren