Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

54-voudig Engels international hangt voetbalschoenen aan de wilgen

Laatste update:

Glen Johnson heeft een punt achter zijn loopbaan gezet, zo vertelt hij tegenover radiostation talkSPORT. De 54-voudig international van Engeland zat sinds afgelopen zomer zonder club, nadat hij vertrok bij het naar de Championship gedegradeerde Stoke City. Johnson heeft nu dus besloten om geen nieuwe club meer te zoeken.

“Iedere speler weet precies wanneer zijn tijd is gekomen om te stoppen. Ik wilde altijd een punt achter mijn loopbaan zetten op een leeftijd dat mijn lichaam nog goed voelt. Het is altijd de bedoeling geweest dat ik op redelijk jonge leeftijd zou stoppen met voetballen, ook omdat je niet meer kan spelen zoals je gewend bent. Halverwege vorig seizoen wist ik al dat ik nu deze beslissing ging nemen”, zegt de 34-jarige Johnson.

Johnson werd opgeleid door West Ham United en speelde een jaar op huurbasis voor Millwall. In 2003 telde Chelsea acht miljoen euro neer voor de vleugelverdediger. Met the Blues werd Johnson twee keer kampioen van Engeland, waarna hij de overstap maakte naar Portsmouth. Met Pompey won hij de FA Cup en in 2009 betaalde Liverpool 20,5 miljoen euro om hem over te nemen. Via the Reds kwam Johnson bij Stoke City terecht, wat de laatste club in zijn carrière bleek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

helemaal geen slechte carriere.
Als ik aan hem denk denk ik gelijk aan die geweldige goal van hem tegen Hull. Wat een uithaal.
En wat je nooit kan vergeten is dat deze gozer gewoon een wc bril probeerde te stelen. Geweldige gozer

Zeker een mooie carrière gehad!

Los daarvan, hoe kan hij halverwege vorig seizoen al weten dat hij nu ging stoppen, terwijl hij nu een halfjaar zonder club zit? Had hij voor zichzelf dan afgelopen zomer al besloten dat hij ging stoppen en brengt hij het nu pas naar buiten? Of interpreteer ik het nu helemaal verkeerd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren