Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorzitter Samsunspor verklaart breuk met Ihattaren: ‘Draait allemaal om geld’

Laatste update:

Yüksel Yildirim, de voorzitter van Samsunspor, heeft tekst en uitleg gegeven over de beslissing van de club om uiteindelijk niet met Mohamed Ihattaren in zee te gaan. De 21-jarige voetballer zou extra aanvullende eisen hebben gesteld, hetgeen door Yildirim wordt bevestigd.

“We hadden een akkoord bereikt met Ihattaren”, legt de voorzitter van Samsunspor uit tegenover de lokale krant Halk. “Hij zou in de eerste seizoenshelft per wedstrijd betaald krijgen, omdat hij niet fit was. De speler accepteerde het aanbod en de fans in Samsun verwelkomden hem. Toen begon zijn manager zich er plots in te mengen.”

Yildirim stelt dat de zaakwaarnemer van Ihattaren poogde om de transferdeal op het laatste moment nog te veranderen. “Hij probeerde ons waarschijnlijk in het nauw te drijven. Hij zei dat ze het contract nog niet hadden getekend en dat ze toch maandelijks salaris wilden hebben. Ze eisten ook een groot deel van de transfersom als Ihattaren in de toekomst verkocht zou worden. Dat accepteerden we niet. Ik zei: ‘Je bent een probleemspeler, waarom zouden we je betalen als je niet speelt?"'

Het management van Ihattaren en Samsunspor wisten elkaar vervolgens niet meer te vinden, waardoor het avontuur bij de Turkse club er voor de linkspoot er binnen twee dagen alweer op zat. “We hebben aangegeven dat Ihattaren zou spelen onder de voorwaarden die we eerder hadden afgesproken. Als hij dat niet zou accepteren, was het einde verhaal. Zijn manager vroeg ook om meer geld. Hij accepteerde ons aanbod niet en vertrok. Uiteindelijk draait het allemaal om geld.”

Ihattaren werd woensdag nog op het vliegveld van Samsun welkom geheten door supporters van Samsunspor. Op beelden op internet was te zien hoe zich een grote groep fans verzamelde om het gevallen toptalent te ontvangen. Ihattaren zette onder meer een liedje in en ging op de foto. Ook werden er fakkels ontstoken. Ihattaren kwam samen met zijn vriendin door de deuren van de ontvangsthal, waarna hij luidkeels werd toegezongen door de fans van Samsunspor. De aanvaller annex middenvelder kreeg meteen een sjaal omgehangen en werd bedolven onder de uitzinnige Turkse fans.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 augustus 2023 om 11:28

Zit hij nog bij die Ali? Zelfde zaakwaarnemer als die van Frenkie.

Zou wel heel dom zijn. Je zit met zo een speler en geschiedenis. Je moet juist zeggen, geef 120% en zorg dat je veel speelt. Daarna kan je weer een stap zetten naar de Turkse top en daarna weer verder kijken.

Nu moet hij hopen dat er ergens een club in Azie is die gok durft te nemen.

4 augustus 2023 om 11:34

@mrkrillin Ihattaren heeft Menno Groenveld als zaakwaarnemer sinds maart dit jaar. Volgens mij heeft hij nooit bij Ali Dursun gezeten.

Mo Nouri (broer van abdelhak nouri) had het volgens mij tijdelijk overgenomen toen hij per direct weg ging bij mino

4 augustus 2023 om 11:43

Ook dit is toch typisch Ihattaren, afspraken maken maar niet nakomen....die eisen verzint een makelaar niet die heeft Mo gewoon aangegeven bij zijn makelaar. Maar als je hem zag dat is Ihattaren verre van fit en snap ik wel dat ze zeggen we gaan je pas betalen als je fit bent. Ihattaren kan in een land als Turkeije nog wel aan te bak maar bij ploegen in Europa gaan ze echt de gok niet meer aan. Hij moet gewoon zorgen dat hij fit wordt, zo snel mogelijk en dan dit jaar gewoon spelen voor een kort contract met een prestatie betaling per wedstrijd. Als hij slim is in de KKD dan moet je wel fit zijn met dat tempo wat ze daar spelen. Dan kan hij wellicht langzaam weer omhoog kijken. Eeuwig jammer van zijn talent dit. Had echt het idee dat hij begin van dit jaar op het goede spoor zat, in de voorbereiding speelde hij veel bij Ajax en leek op de weg terug, tot dat zijn auto in de fik werd gestoken en zijn criminele vriendjes een probleem werden... Ben bang dat hij verder dat milieu in gaat.

4 augustus 2023 om 11:45

weet iemand wie de manager is? het zou me niets verbazen als hij een nieuwe heeft. Die zaakwaarnemer van Frenkie? lijkt me niet dat hij dit zou doen. Die heeft toch ook een reputatie waar hij aan moet denken?

Elke slimme zaakwaarnemer zou deze jongen gratis stallen bij iedere profclub die hem wil nemen. Dit lijkt me niet één van de meer bekende zaakwaarnemers

4 augustus 2023 om 11:50

Stel je voor dat je het dermate verkloot dat je twee jaar niet speelt en je contract verscheurd wordt maar op basis van je reputatie als talent toch nog ergens voor 4 jaar (!!!) kan tekenen en als verlosser onthaald wordt. Dat je dan voor je het vliegtuig instapt je zaakwaarnemer aankijkt en zegt hee maar ik begrijp dat het eerste half jaar op prestatie basis is? En dat die dan knipoogt: dat strijken we straks in Turkije wel glad, en dan schroef ik direct mijn commissie wat op, die Turkse Lire gaat zo lekker tenslotte. Dan heb je echt niet in de gaten hoe dicht je bij de afgrond staat. Nou maar hopen dat er een ander zo gek is, zodat ie zijn eettafel kan betalen.

4 augustus 2023 om 11:50

Was je erbij?

4 augustus 2023 om 11:54

Als ik hem was zou ik dat laatste gewoon doen. Zijn naam is toch al beschadigd. Het lijkt zo'n aardige jongeman, maar is het spoor compleet bijster. Ik vind het zo triest hoe zijn carrière loopt. Als hij er nou eens voor zou kiezen zichzelf aan te bieden aan defensie (NL/Mar) en zichzelf daar optraind en blijk geeft zijn discipline te verbeteren, kan hij zijn carrière misschien nog een beetje redden. Nu is het een doodlopend spoor. Er zijn zoveel voorbeelden van voetballers die er met de pet naar hebben gegooid terwijl het overduidelijk was dat de potentie hoog is, maar niet in zo'n vroeg stadium. Helder, Van der Meijde, Bogarde... Paar voorbeelden, maar wel voorbeelden die in het begin van hun carrière wél de discipline hadden

4 augustus 2023 om 12:15

@mrkrillin

Volgens mij is Mo Abdelhak, de broer van Nouri, de zaakwaarnemer van Ihattaren.

Hij ging van Raiola naar Ali Dursun. Maar daarna van Ali Dursun naar Mo Abdelhak. Tenzij Mo Abdelhak er inmiddels ook mee gestopt is.

4 augustus 2023 om 12:17

Ammobaba

Als ik google dan zie ik wel veel hits dat hij daar zit/zat.

Uit 2021: "de 19-jarige speler van Sampdoria heeft zich aangesloten bij het kantoor van Ali Dursun, een gerenommeerde spelersagent die onder meer Frenkie de Jong, Jordan Teze, Donny van de Beek, Rai Vloet en Armando Obispo begeleidt. "

in 2022: "„ik stapte de volgende dag het kantoor van Ali Dursun binnen, met hem had ik al langer contact”, zegt Ihattaren over de zaakwaarnemer die hij verkoos boven Raiola. "ik zei: Ali, ik heb álles fout gedaan. Je moet me helpen. Ik zocht het eerst bij mezelf. Hij hoorde het verhaal aan en zei dat ik hier onmogelijk schuld aan kon hebben. Hij nam me onder de arm, is als een soort vader voor me. "

4 augustus 2023 om 12:20

Speefy

Yes lees nu in nov 2022

"mohamed Ihattaren laat zich sinds kort begeleiden door Mo Nouri, de oudere broer van voormalig Ajacied Abdelhak Nouri. "

Dan ben je ook gewoon niet goed snik, als je zoveel issues hebt en dan je laat begeleiden door een onervaren persoon.
Had inderdaad zoiets eerder gelezen over Nouri maar dacht begeleiden zoals Sneijder en Vanenburg eerder deden. Wist niet als zaakwaarnemer.

4 augustus 2023 om 12:35

Elders lees ik dat zijn schoonvader zijn manager is.

4 augustus 2023 om 12:45

Het is toch duidelijk dat ze er Samsunspor gewoon wouden opleggen. Ik denk dat Ihattaren en zeker zijn zaakwaarnemer zelf ook wel beseffen dat de kans klein was dat hij fit zou geraken en blijven voor een langere periode om veel matchen te spelen. Het lijkt er eerder op dat ze wat beloofden aan Samsunspor, vanaf dat het publiek werd gemaakt dat hij naar daar zou gaan en wat zou posen met de fans en dan de club onder druk zetten om een ander contract te tekenen waarbij Ihattaren ook geld zou verdienen als hij niet fit geraakte.

Ihattaren heeft niet meer die mentaliteit om er 120% voor te gaan, hij is eerder een scam artist aan het worden dan een professionele voetballer.

4 augustus 2023 om 13:29

Weet iemand eigenlijk hoe het mogelijk is dat Juventus van hem is afgekomen? Zou toch voor de hand liggen een Bogardetje te doen? Iets in contractvoorwaarden lijkt me. Hij heeft verzuimd natuurlijk, wellicht juridisch genoeg om van hem af te komen? Of is hij zelf zo oliedom geweest om akkoord te gaan met ontbinding?

4 augustus 2023 om 13:36

Manidedios

Als hij een beetje slimme agent heeft, dan zou hij (groot deel) van zijn resterende salaris mee gekregen hebben als vertrekpremie.

Vooruitzicht was natuurlijk slim. Nu resterende maanden krijgen en tegelijk ergens tekenen en weer salaris krijgen.

4 augustus 2023 om 13:58

aan de andere kant, is het natuurlijk ook een beetje apart dat je "gratis" speelt, en mocht je een transfer maken waar miljoenen euro's bijgemoeid zijn dat je daar dan geen percentage van krijgt.

we weten natuurlijk niet hoeveel hij krijgt per gespeelde wedstrijd/minuut maar aan de ene kant zie ik niet veel positiefs voor Ihattaren en weinig negatief voor Samsunspor.

Als de club het uitkomt dat het Ihattaren niet mag of hij gaat gigantisch goed spelen en ze willen het salaris niet ophoesten dan zit hij bank zonder salaris. Als hij een transfer maakt voor een miljoenen bedrag krijgt de club het geld en Ihattaren niks. Als hij het slecht doet en niet speelt heeft hij niks en de club verliest niks - maar als de club shirts verkoopt met zijn naam erop dan krijgt de club het geld?

ik snap dat met het verleden dan Ihattaren er niet veel opties zijn maar je kunt net zo goed voor 5000 euro per maand bij Volendam gaan voetballen als dit doen.

dit was gedoemd om te falen vanaf het begin, nice try van beide kanten maar de deal stinkt in alle 4 de hoeken.

4 augustus 2023 om 13:59

Ja ik lees op NOS dat zijn schoonvader z’n zaakwaarnemer is.

4 augustus 2023 om 14:11

Ihattaren kan gewoon het beste investeren in zichzelf. Half jaar werken aan zijn fitheid en dan vanaf januari gewoon maandsalaris ontvangen.
Het probleem is dat hij zelf ook weet dat hij tegen januari gewoon niet fit zal zijn gezien zijn geschiedenis dus hij weet dat hij waarschijnlijk tegen die tijd niets zal hebben terwijl die wel kosten heeft want hij moet wel in dure bakken rondrijden en dagelijks naar een restaurant kunnen om die bolle buik te kunnen vullen.

Hij wilt gewoon niet investeren in zichzelf en zal nooit meer het prof niveau kunnen aantikken die jongen is gewoon klaar zijn zaakwaarnemer weet het ook want die probeerde ook het onderste uit de kan te halen voor zichzelf want nu gaat hij niets meer aan de jongen kunnen verdienen.

4 augustus 2023 om 11:29

Ja, maar om eerlijk te zijn "per wedstrijd" en geen basis salaris?

Stel dat je je te pletter traint maar de trainer blijft je niet opstellen (omdat daar een ander staat bijv.) hoe worden de rekeningen dan betaald? Sorry hoor maar dat is ook een regeling van niks. Ondanks dat je een "probleemspeler" bent, ben je alsnog afhankelijk van de "gunsten" van derden.

4 augustus 2023 om 11:33

Dit soort prestatiecontracten zijn volgens mij vrij normaal bij dit soort voetballers. Ik heb ze in ieder geval vaker langs zien komen. Daarnaast, of het nou normaal is of niet, het akkoord lag er al. Achterbaks om net op 't laatst toch nog met aanvullende eisen te komen.

4 augustus 2023 om 11:34

Dan kan je toch vragen om een clausule dat je onder een bepaald aantal minuten gratis mag vertrekken?

4 augustus 2023 om 11:35

Hoe worden de rekeningen betaald als die jongen geen club meer vindt?

Hij had toch Allah op z'n blote knietjes moeten bedanken dat iemand hem uberhaupt nog een kans wil geven man. Hij heeft genoeg talent. Met de juiste instelling knokt hij zich bij iedere turkse club de basis in. Enige zekerheid kuun je met zijn verleden toch niet eisen? Dat krijgt de club namelijk ook niet als je hem binnen haalt.

Voor mijn gevoel vergooit dit ventje echt zijn talent.

4 augustus 2023 om 11:35

En Ihattaren is ook een apart geval. Dus dan is het logisch dat je met dit voorstel komt. De kerel kan niet eens fatsoenlijk fit blijven voor een profvoetballer. Dat is letterlijk de basis waar 99,9 niet veel moeite mee heeft in het voetbal. Als die gewoon meewerkte en vanzelf weer stap voor stap fit zou worden dan kon die makkelijk een maandsalaris krijgen. De club wil een fitte speler en dat is hartstikke logisch…

4 augustus 2023 om 11:37

prima, maar accepteer dat in eerste instantie dan niet. Scheelt weer een vlucht naar Turkije.

4 augustus 2023 om 11:38

Zou jij iemand in je bedrijf aannemen voor 4 jaar waarvan hij al bij 4 bedrijven voor problemen heeft gezorgd en bij de laatste 4 na een tijdje niet meer kwam opdagen maar wel zijn salaris bleef vangen?

4 augustus 2023 om 11:43

Siepie. Dat is dan wel weer een goed alternatief! En dat soort zaken had een goede zaakwaarnemer ook aangekaart denk ik. Niet die onzin die deze er tussentijds evn in wilde slingeren.
Goed punt!

4 augustus 2023 om 11:46

@Cmon Keep It R: Eens, zo denk ik er ook over. Zoals ik het nu lees had voornamelijk Samsunspor er veel baat bij als hij daar ging spelen. Een gratis speler, die als hij alsnog het licht zou zien van grote waarde kan zijn voor de club en ook nog veel geld kan opleveren bij een transfer naar een andere club. Eerlijker zou zijn als hij idd een basissalaris zou krijgen en prestatie bonussen zou krijgen, afhankelijk van zijn prestaties tijdens wedstrijden en eventueel een percentage zou krijgen van de transfersom bij een transfer naar een andere club. Hij kreeg nu namelijk ook geen tekengeld, wat ik wel begrijp.

4 augustus 2023 om 11:46

Euh, een beetje amateurclub biedt al een "salaris". Maar dat was niet mijn punt, gezien zijn uitgaven nu al (zie eerdere berichten). Kan hij volgens mij niet op zn handjes gaan zitten. Het is nu een voetbalclub (van welk niveau dan ook) of een andere "betaalde" baan vinden net als 90% van ons.
Maar ik vond het punt van Siepie ook wel wat hebben in deze.

4 augustus 2023 om 11:47

als hij zich de pletter zou trainen dan speelt hij echt wel basis, dat hij zich niet de pletter wil/kan trainen is juist de oorzaak van al zijn problemen

4 augustus 2023 om 11:48

Cmon. Tja, ihattaren heeft al genoeg kansen gehad om zonder zichzelf te bewijzen, de geldkraan openging. Nu is hij op het punt gekomen dat hij toch echt eerst zichzelf moet bewijzen. Eigen schuld, dikke bult. Daarnaast heeft hij toch genoeg tijd gehad om in iedergeval afgetraind te arriveren ipv met 20 kilo overgewicht? Het moet vooral uit ihattaren komen en dat heeft hij zelf nog steeds niet door. Zoals de voorzitter het zegt 'probleemspeler'

4 augustus 2023 om 11:49

Kouwe Arie. Precies!! Die neem je dan niet aan, maar dan kom je ook niet met een waardeloos voorstel, toch?

Punt hier blijft wel dat hij initieel ook gewoon niet met dat voorstel akkoord had moeten gaan, scheelde ons hier weer wat Ihataren berichtjes.😉

4 augustus 2023 om 11:53

Lional, dat is een (kont)argument, een trainer bepaald gewoon naar zijn visie.

Of denk jij dat een Donnie vd Beek, Ziyech, etc,etc zich niet "te pletter" trainen?
Wissels zijn (ook) gewoon nodig en in deze zou jij dan niet betaald krijgen. Dat is een beetje werken voor "kost en onderkomen", dat doen we al jaren niet meer hoor.

Maar net als wat ik aangaf, het lag initieel aan hem om onder die voorwaarden uberhaupt af te reizen.

4 augustus 2023 om 11:56

Tja, ik snap je redenering zeker wel, maar de andere kant: Over wat voor bedragen hebben we het hier? Ga je hem dan een basissalaris geven dat overeenkomt met de minimale of modale levensstandaard daar in Samsun, of geef je hem een salaris waarmee hij zíjn levensstandaard kan behouden? Want iets zegt mij dat zo'n Ihattaren daar echt niet voor omgerekend 800 euro per maand in een huurappartementje met twee slaapkamers gaat zitten, en ik zie hem ook niet bij de H&M of Turkse variant van C&A naar binnen stappen als hij een nieuwe jeans nodig heeft.

Bovendien ging het om een contract voor vier seizoenen, tot medio 2026. Alleen de eerste seizoenshelft zou hij per wedstrijd betaald krijgen, daarna zou hij een gewoon maandsalaris ontvangen. Hij stond bij Juventus voor meer dan een miljoen op de loonlijst. Zijn contractontbinding zal hem ook nog een leuke cent hebben opgeleverd. Je zou het komende halfjaar ook als investering in jezelf kunnen zien.

En je kunt het ook nog zo bekijken: Je kunt ook een half jaar clubloos zijn. Dan heb je helemaal geen inkomsten.

4 augustus 2023 om 11:57

Voorbeelden van Vd Beek en Ziyech zijn krom. Zij spelen bij topclubs hoger dan hun niveau. Ihataran gaat juist bij een club spelen ver onder zijn niveau (nouja, potentiele niveau)

4 augustus 2023 om 11:59

Ducktaildo. Dat is een goed punt, mijn punt ging echter om de voorwaarden, die waren gewoon waardeloos en niet van deze tijd. Je kan ook een (laag) basissalaris afspreken en met prestatiebonussen werken.
Jouw huurbaas, of plaatselijke Appie, zegt toch ook niet betaal maar wanneer je geld verdient?
Hiervoor had hij gewoon niet moeten afreizen.
Maar jouw punt over zijn conditie is valide. Maar we weten allemaal wel dat dit hem gewoon niet meer gaat worden.

4 augustus 2023 om 12:07

29er Door het stuk tussen haakjes, ondermijn je al jouw hele argument.
Hij heeft op dit moment geen niveau en we weten ook niet of dat uberhaupt op dat laatste terugkomt. Daarbij weten we ook niet wie zijn "concurrenten" zijn.

De trainer bepaalt

4 augustus 2023 om 12:42

Cmon. Dat is uiteindelijk ihattaren zijn probleem. Je hebt ook genoeg mensen die sparen zodat zij een buffer hebben om een opleiding te doen. Dan wil de huurbaas ook gewoon geld, maar dan kan je dat betalen met je buffer. Iets wat ihattaren nu ook moet gaan doen. Wij hij bij een club zitten waar hij een basissalaris krijgt? Nou dan kan ik het hem op een briefje geven dat hij profvoetballer af is. Geen enkele club gaat aan deze voetballer met overgewicht 1 cent overmaken zonder dat die iets heeft gepresteerd. Laat hem eerst maar eens fit verschijnen, dat is al een begin.

4 augustus 2023 om 13:14

@cmon Keep It R

Als jij schildersbedrijf hebt en je wil een nieuwe kracht aannemen omdat er genoeg werk is, dan wil je wel iemand die daadwerkelijk aan de slag gaat en niet iemand die eerst nog zes maanden school moet afmaken om dan pas in januari bij je klanten te gaan werken.

Itaharren is niet fit en kan niet spelen. De inschatting is dat het zeker tot einde jaar gaat kosten voordat hij kan spelen. Die periode wil men hem niet betalen.

4 augustus 2023 om 13:34

"mijn schildersbedrijf", neemt die scholier dan over 6 maanden aan en niet nu (in jouw genoemd voorbeeld). Of neem jij wel mensen aan die je dan vervolgens niet betaald.

Los daarvan was het de "fout" van Ihataren zelf om daar initieel mee akkoord te gaan als het hem niet zinde.

4 augustus 2023 om 14:31

Het eerste half jaar zou ie per wedstrijd betaald krijgen, zoals ik het lees. Men wilde hem dus klaarstomen en alles wat ie meedeed, dat levert hem geld op.

4 augustus 2023 om 14:31

Het schilders bedrijf kan zeggen je kan alvast af en toe meelopen terwijl je je opleiding afmaakt. Die uren betalen we je gewoon een mooi bedrag per uur.

Het probleem is dat Ihattaren wel ergens weer in conditie moest komen na twee jaar lang niet tot nauwelijks gespeeld te hebben. De faciliteiten en medische begeleiding zou hij wel gewoon van de club gekregen hebben. Wellicht ook nog een leuk appartementje, lease autootje erbij en dan lekker dagelijks hard trainen om weer in vorm te komen.

Lukt dat, dan kan hij vanaf volgend jaar weer aan een stapje hogerop gaan denken en komen de miljoenen salarissen op termijn weer in beeld.

Wat heeft hij nu? Geen inkomen, geen uitzicht om ergens weer in vorm te komen.

4 augustus 2023 om 12:01

Timnilis9. Ik dacht altijd dat de speler " het laatste woord" heeft. De manager kan zoveel willen .

4 augustus 2023 om 12:20

Lees ergen dat het om zijn schoonvader gaat die nu de manager is van Ihattaren.
Nou fijne schoonvader heeft hij dan!

Dat is ook weer duidelijk ...weinig verrassend.

Klinkt als precies de 'manager' die Ihattaren nodig heeft in zijn leven, mijn god..

4 augustus 2023 om 11:37

Inderdaad, die jongen laat zich omringen door de "juiste personen".
De enigen die hem de hand hebben gereikt, Vanenburg, Ajax heeft hij keihard laten vallen.
Hoop daarom ook dat Gerald er nu zijn handen vanaf trekt, tenzij hij natuurlijk rijkelijk betaald word door Ihattaren voor al die moeite.

4 augustus 2023 om 11:41

Ihatarren had zelf ook wel zijn manager mogen tegenspreken. En als deze eis vanuit Ihatarren zelf komt is helemaal oliedom want je gooit volledig je eigen ruiten in. Nieuwe kansen zullen niet snel meer komen.

4 augustus 2023 om 11:54

Ja, want die manager verdient er natuurlijk wat aan door dit te eisen... Lijkt me dat Ihatarran hier zelf mee komt, enige wat de manager wel kon doen was zeggen dat het dom is.

4 augustus 2023 om 11:58

@bellapartita: Volgens het artikel: "ze eisten ook een groot deel van de transfersom als Ihattaren in de toekomst verkocht zou worden". Daar verdient die zaakwaarnemer echt wel aan.

4 augustus 2023 om 12:13

Misschien wel, maar op VZ heerst er een gedachte dat de manager/zaakwaarnemer alles bepaald en dat de spelers domme marionetten zijn die geen inspraak hebben.

4 augustus 2023 om 12:22

Domme marionetten ...denk het ook nie ....maar mo en dom toch een aantrekkelijke combi denk ik.

Goed gedaan van de club. Zo zie je maar dat wij ook niet alles weten hier op vz want we maakten de club direct belachelijk gezien hij een contract voor 4 jaar kreeg

4 augustus 2023 om 12:36

Nope. Dacht idd dat ie per wedstrijd betaald zou krijgen. En dat de manager druk zou zetten nadat de supporters hem ontvangen hadden, is natuurlijk lager dan laag.

Goed van Samsunspor. Wilden best een gokje wagen, zonder al te veel risico, maar op deze manier niet.
Denk dat het langzaamaan wel klaar is met de clubs die het aandurven met Ihattaren

4 augustus 2023 om 14:15

ik zou graag voor de aller laatste keer hem onder Mark van Bommel willen zien bij Antwerp.
Als het iemand kan lukken is het Mark wel maar ik vrees er een beetje voor dat die dan zo dicht bij de haven zit en aangezien die in het criminele wereldje contacten heeft vrees ik ervoor dat dat een afleiding gaat zijn voor hem.

Tja redelijke eisen stellen aan een onredelijke partij gaat natuurlijk nooit lukken. Dan vraag ik me heel erg af of dat management deze eisen stelde vanuit zichzelf of op aandringen van Mootje zelf.

4 augustus 2023 om 13:20

Beide natuurlijk. Een maandelijks vast salaris zou Ihattaren mooi uitkomen. Kan hij af en toe even komen opdagen en wat geld binnenharken. Een heel erg sneue gast geworden die geld probeert af te troggelen van clubs.

Slimme manager, het domste wat je kan doen als Ihattaren is een prestatiecontract tekenen.

4 augustus 2023 om 11:27

Of niet.....gewoon presteren

4 augustus 2023 om 11:27

En nu heeft ie helemaal geen contract!

4 augustus 2023 om 13:32

Ja en kan hij gaan en staan waar hij wilt. Als hij toch niet zou presteren is zo'n contract niets waard

4 augustus 2023 om 11:27

Ik denk dat hij op dit moment juist blij mag zijn dat hij zo’n contract mag tekenen. Dik dun dik dun dik dun. Die jongen is een grote jojo

4 augustus 2023 om 11:27

Hoezo? Mo krijgt in zijn andere vakgebied ook wel een bepaald quotum opgelegd toch? 😉

4 augustus 2023 om 11:28

En nu heeft hij helemaal geen contract, lekker gemanaged inderdaad.

4 augustus 2023 om 11:39

Als hij op voorhand weet dat hij niet gaat of kan presteren had dit een behoorlijk domme zet geweest aangezien je dan aan een 4 jarig contract vastzit.

4 augustus 2023 om 12:43

Hoe reeel zou het zijn als er veel vaker met een prestatie contract wordt gewerkt? Een club betaalt (vele) miljoenen en als speler presteer je met een dik salaris niet conform verwachting. Vervolgens wordt je om die reden niet opgesteld en zit je op de bank (te mokken). Maar de club moet nog steeds jouw salaris volledig betalen en moet maar zien of ze je transfersom nog ergens terug kan krijgen. Dat is toch van de zotte. Neem bijvoorbeeld situaties als Harry McGuire of Eden Hazard. Geldt overigens ook voor trainers die ondanks slecht presteren altijd hun volledige contract salaris claimen als ze weggestuurd worden, Mourinho als grote voorbeeld.

Beter stap je gewoon uit voetballerij als niet meer begrijpt in welke situatie jezelf bevind.

Z'n vriendin natuurlijk ook net d'r baan opgezegd hier in Nederland, wat een gedoe allemaal.

4 augustus 2023 om 11:29

Die is toch influencer. Die kan overal vandaan werken.

4 augustus 2023 om 20:01

Het is natuurlijk sarcastisch bro

Chris Woerts denkt er echter het zijne over.

4 augustus 2023 om 14:45

Wilde idd net schrijven dat woorden van Woerts ook de prullenbak in kunnen 😎

Opzich is een prestatiecontract logisch voor ihataren, want hoogstwaarschijnlijk heb je er niks aan en dan ben je ook geen geld kwijt

Hij moest natuurlijk nog die tafel afbetalen die hij voor z'n moeder had gekocht. Hij had het geld per direct nodig.

Weer een bewijs dat we Chris Woerts nooit meer een podium moeten geven. Met z’n verzonnen verhaal
Dit is dus het verhaal. Goed gedaan van de club. Dit soort mensen moet je niet binnen willen halen.

Jammer voor Mo dat hij zo'n moeilijk manager heeft. denk dat hij niet snel weer een nieuwe club zou gaan vinden.

Zelfreflectie is bij sommigen ver te zoeken. Waarschijnlijk ook omdat hij omringt wordt door mensen die allemaal mee willen proviteren van hem. Deze jongen heeft een ongeloofelijke schop onder zijn kont nodig wil hij er nog wat van maken.

Spijker en kop: “Je bent een probleemspeler “

4 augustus 2023 om 13:09

Om als speler aangemerkt te worden, zou je toch eerst eens moeten spelen? :P

Geld toch niet de juiste motivatie om weer aan jezelf te werken, heel erg jammer voor hem.

Sterk van Samsunspor om hier gewoon niet akkoord mee te gaan, zij weten dondersgoed waar ze aan begonnen en zullen blij zijn dat het gestopt is.

Snap niet waarom we deze speler, die niet voetbalt, überhaupt aandacht geven.

4 augustus 2023 om 11:36

Omdat we het allemaal stiekem heel lekker vinden om te lezen als het weer eens mis gaat. Toch?

De olifant in de kamer heet toch echt Ihattaren…..

Mijn god he wat een manager heeft die kerel. Samsonspur had gewoon een uitstekende aanbod gedaan voor een probleemspeler inderdaad. Die kerel kan alleen een maandelijks salaris verdienen als die fatsoenlijk fit is. Dat lijkt mij heel logisch. Als dan je manager met allerlei eisen komt is dat gewoon gãªnant. Ze mogen nog blij zijn dat een club hem überhaupt een kans wil geven in de voetballerij. Als je manager dat nog niet snapt is het wel heel raar. Die kerel moet eerst gewoon zelf fit worden en leven voor de sport. Als de basisprincipes al teveel is voor hem, dan is het snel klaar.

Die voorzitter is een miljonair uit Amerika als ik me niet vergis, die is in Turkije om voorzitter te zijn. Zo zie je maar dat die niet achterlijk is, een prestatie contract lijkt me idd redelijk. Nu kan hij lekker in Amsterdam touren met zijn matties

4 augustus 2023 om 11:39

Hij komt uit Utrecht, maar dat even ter zijde

4 augustus 2023 om 11:55

Bedankt voor de goede aanvulling Andres, ergens in mijn hoofd is probleemjongeren gelijk aan Amsterdam, misschien komt het wel door Videoland XD

Wat een kansloze knakker is het ook.. Dit is idd ook precies de manager die hij nodig zou hebben.. NOT. In plaats van verstandig op te bouwen en betaald krijgen per wedstrijd komt er weer zo'n eis op tafel. Dan leer je het dus nooit! Gedoemd te mislukken allemaal.. Nou, bij de mocro maffia is vast nog wel een vacature vrij jongen! Grijp je kans nu het nog kan!

Gewoon voor een 10 duizend netto per maand in de Saudische 3e divisie spelen, daar komt hij ook met 10 kilo overgewicht nog redelijk mee.

4 augustus 2023 om 11:59

Denk niet dat je daar 10 rug krijgt, denk dat ik daar zelfs zou slopen.

4 augustus 2023 om 12:06

Ik las ergens dat ze spelers bij 3e divisie 3k tot 4k per week aanbieden. En je krijgt een huis en een auto erbij. Als ik wat jonger was geweest, had ik het wel geweten. Lekker een jaar of 2 in de zandbak spelen en sparen.

4 augustus 2023 om 12:07

Was laatst meerdere advertenties op linkedin dat ze spelers zoeken voor de 3e divisie salarissen tussen 8 en 12 duizend dollar per maand

4 augustus 2023 om 12:26

Pff lijp man, zo iets is wel haalbaar voor “mindere” spelers met een goede zaakwaarnemer of iemand die contacten heeft daar. Ben zelf geboren in Saudi Arabie en op mijn 3e naar NL gegaan. Speel redelijk hoog in NL, Engeland is ook een goede plek voor jongens tusseb 18-22 die hier net geen prof spelen en wel aardig kunnen ballen.

4 augustus 2023 om 12:33

Misgunner39, nou dan ga je toch zelf proberen. Niet geschoten is altijd mis.

4 augustus 2023 om 12:42

Ja ben ik zeker van plan, alleen niet voor aankomend seizoen. Ben 2 week terug geopereerd aan mijn knie en gaat zeker nog 6-9maand duren voordat ik kan voetballen helaas.

Samsunspor overweegt om Ihattaren in te huren, net zoals een timmerman die als zzp’er in de bouw werkt. Kom je bij ons werken, dan ontvang je een inkomen, maar als je thuis blijft, verdien je niets!

4 augustus 2023 om 12:38

Het verhaal van Samsunspor is ongeloofwaardig.
Er is geen zaakwaarnemer die ooit zou instemmen met een contract voor 4 jaar op basis van gespeelde wedstrijd. Samsunspor is gewoon haar afspraken niet nagekomen op papier op het allerlaatste moment om hun leverage te gebruiken.

4 augustus 2023 om 13:23

Er is geen club die een speler gaat betalen die zodanig uit vorm is dat het minimaal vele maanden gaat kosten om hem weer wedstrijd klaar te krijgen.

Er liggen gewoon helemaal geen keuzes voor Ihattaren, niemand gaat die jongen nog tonnen per jaar betalen in de hoop dat hij ooit het licht ziet en er weer voor gaat.

Juve heeft het geprobeerd, Sampdoria heeft het geprobeerd, Ajax heeft het geprobeerd. Die jongen heeft nu al twee jaar lang praktisch niet gespeeld. Waarvan het laatste jaar dus werkelijk nul wedstrijden, helemaal niets.

4 augustus 2023 om 13:28

Mo is een jongen met een zwak karakter en onprofessioneel gedrag, en hij toont totaal geen respect voor zijn werk als voetballer. Het is onbegrijpelijk waarom een profclub hem een contract zou aanbieden, waar hij weer vrij spel krijgt. In het geval van Mo zou hij alle voorstellen van de club moeten accepteren, puur om het tegendeel te bewijzen, vooral in het eerste jaar. Maar helaas, hij en zijn zaakwaarnemer willen de touwtjes in handen hebben, wat hij beter uit zijn hoofd kan zetten! De beste manier om nog met hem te kunnen werken, is dat hij geld verdient wanneer hij voetbalt, en als hij dat niet bevalt, mag hij vertrekken. Zijn zaakwaarnemer dient dit met Mo te bespreken en hem duidelijk te maken dat dit zijn laatste kans is. Geen enkele profclub zal hem nog toestaan om de voorwaarden te dicteren. Het is tijd om aan iedereen te bewijzen dat hij vanaf vandaag weer professioneel te werk zal gaan met voetballen. Maar wat doet zijn zaakwaarnemer? Hij loopt weg!

Ja dat management is ook niet gek. Zij weten ook onderhand wel hoe Mo in elkaar zit. 1 dag trainen voor de publiciteit dat lukt dan nog wel. Meer dan dat zal het ook niet worden. Fit worden zal hij bij lange na van zijn leven niet meer worden, laat staan dat die gaat spelen. Of te wel, Mo en management zal nooit betaald gaan worden. Dus ja dan maar een kansloze gok dat de club onder druk van mogelijke publieke afgang bezwijkt na die circus onthaal. Alleen hebben ze zich verkeken dat het Mo is die hier kansloos afgaat.

Helemaal kapot gemaakt door de mindgames van Schmidt. Nee even zonder gekheid. Die jongen heeft inmiddels zoveel mensen teleurgesteld die hem wouden helpen, dat ik totaal geen medelijden met hem heb. Hij heeft meer kansen gekregen dan elk ander talent en laat iedereen maar lekker in de steek. Dan verdien je ook geen goed contract of waardering. Ben ook wel benieuwd hoeveel "vrienden" hij overhoudt als het geld helemaal op is en hij definitief gestopt is met zijn voetbalcarriere.

Het is echt niet best met die jongen en zijn 'manager' . Je zou denken ik grijp mn laatste kans. Hij kan dan elke keer een fototje met zijn liefje influencertje posten en hoeveeeel hij van dr houdt. Ook daarin zie je dat ie zo naief is als een klein kind. Wat denkt ie dat zij hem gaat onderhouden en eeuwig van hem houden, die heeft haar benen zo in de lucht voor een ander. Maar daar komt hij nog wel achter. Hij gooit zijn hele leven te grabbel en dat is een eeuwige zonde.

Deze jongen heeft duidelijk een gebrek aan discipline.
En dan ook nog een slechte manager.
Een contract tekenen in China lijkt mij het beste, daar brengen ze hem wel wat discipline bij.

Ik begrijp hem echt totaal niet. Wat wil je nou? Je hebt meer talent in je linkerteen dan menig eredivisiespelers (talent is bewezen). Dan kan je je toch wel een beetje motiveren om te letten op je dieet en keihard trainen. Er is toch niks mooiers dan dat man.

“ Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald”. Dit spreekwoord is toegepast door Samsunspor en maar goed ook. Maar wie is nu die raddraaier van een manager?

Prima gedaan van Samsun, en als ik het zo zie wilden Ihattaren en zijn manager gewoon nog 1 keertje een club laf uitmelken en waarschijnlijk helemaal niet werken voor wat hij waard is. Ik heb het gisteren ook al gezegd, deze jongen moet gewoon werken bij de Mac.

4 augustus 2023 om 11:49

Broer dat zal zelfs te veel moeite zijn voor hem!

4 augustus 2023 om 12:36

Onzin. Is gewoon een onzinverhaal van Samsunspor. 4 jaar tekenen om per gespeelde wedstrijd uit te krijgen betaald is gewoon onzin.
Waarschijnlijk heeft Samsunspor de afspraken veranderd op papier met wat ze overeengekomen waren.

4 augustus 2023 om 20:11

Volgens is dat de voorwaarde totdat die fit is. Best redelijk, aangezien deze gast al 2 jaar niet heeft gevoetbald.

Heel goed en slim van Samsunspor gehandeld! Prestatie contract is de enige optie voor een geval als Mo

Mijn schoonbroer is ook een profvoetballer met een internationale carrière.
Her is echt niet zo zwaar om elke dag 2 uurtjes op de training te zijn en hard te trainen.
En een wedstrijd te spelen in het weekend.
Wat wel lastig is volgens hem.
Is de randzaken erom.
Zoals op tijd naar bed.
Geen feestjes,verjaardagen.
Maximaal 2 weken in een heel jaar vakantie.
Altijd op reis moeten zijn.
Denk voor mo dat "moeten" het lastigste is.
Hij wilt vrij zijn .
Maar ja vrij zijn en profcarrière gaan niet samen.
Hoop oprecht voor hem nog een carrière in de zandbank mischien qatar,Saudi-Arabië, dubai .
Waar hij op 25% van zijn kunnen nog altijd een versterking zal zijn .

4 augustus 2023 om 11:57

In principe is hij nog steeds zo ongelofelijk jong, als hij een dag wakker wordt en besluit dat hij iedereen laat links liggen en gaat leven voor het voetbal, dan komt hij er ook nog wel.

Ik denk dat hij gewoon geen afscheid kan nemen van dat snelle leven. Maar als die straks geen cent heeft zijn die gasten om hem heen toch allemaal weer weg.

4 augustus 2023 om 14:37

Dat valt echt te betwijfelen. Als je twee jaar lang bijna niks uit voert, gewoon een heel jaar geen enkele wedstrijd speelt, die achterstand loop je niet zo eventjes in.

Dat is echt vele maanden lang keihard trainen zonder dat je speelt. Dat is mentaal best zwaar. En laat zijn mentale weerstand nou net zijn allerzwakste punt zijn.

Wie krijg je zo gek dat ie maandenlang een dik salaris wil betalen zonder enige tegenprestatie? Met het risico dat ie zo ineens vertrokken is als het hem niet meer zint?

4 augustus 2023 om 14:35

Sorry, maar die vrijheid waar je het over hebt, die bestaat niet, ook niet voor "gewone" mensen.
We moeten geen medelijden hebben met profvoetballers.

Als ik dan toch een compliment mag geven:
Ihattaren verneukt het altijd op een dusdanige manier buiten het trainingsveld waardoor het het groepsproces en de rest van de selectie niet schaadt.

Waarom hebben dit soort spelers dan ook altijd de verkeerde mensen om zich heen verzameld. Die kijken alleen maar naar hun eigen portomonnee in plaats van naar de speler. Zonde maar Ihatarren is nu wel over met voetballen.

Niet gek toch, per wedstrijd, gezien zijn verleden. En het was een prima motivatie geweest voor Mo. Plus dat het was tijdelijk, later zou hij per maand krijgen, als hij het verdiende!

Wel een toffe manager, denk dat hij als eerst aan kant moeten worden gezet. Mocht Mo het weer op rit willen krijgen.

4 augustus 2023 om 12:47

Zijn manager schijnt zijn schoonvader te zijn.

Maar waarom heeft hij zijn contract laten ontbinden bij Juve dan? Je kunt zo’n contract gewoon uit zitten toch dan kreeg hij gewoon elke maand zijn geld of heb ik het helemaal verkeerd.

Wat samsunspor deed was niet eens zo gek, speel je krijg je betaald. Als die echt weer zijn oude niveau wil halen speelt die waarschijnlijk gewoon elke wedstrijd en kan die het seizoen erop naar een andere club en krijgt die een contract met vast inkomen.

Maar zal nu wel moeten leven van het geld van zijn vriendin.;p

4 augustus 2023 om 12:25

Juve kon wel eisen dat hij elke dag daar gewoon op het trainings veld verschijnt om met het tweede elftal te trainen.

Juve kon wel eisen dat hij zich gedraagt en leeft als een prof en dus geen overgewicht oploopt die het verhinderd dat hij kan voetballen voor Juve.

Gratis geld zonder tegenprestatie bestaat niet, Juve zou hem dan gewoon gaan aanklagen en eens schadevergoeding gaan eisen wegens wanprestatie.

Dat is het enige goede wat je kan doen met deze man gewoon per wedstrijd en anders niet. Zal hem leren elke keer gratis geld en er niks voor doen. Slimme voorzitter

Sterke persoonlijkheid heeft die club daar rondlopen.
Mooie logische denkwijze en een prachtige constructie met per wedstrijd betaalt krijgen.

Niet slecht, hopelijk hanteren ze ook zulk beleid als het om de selectie gaat.
(Dus met oog op de toekomst ipv vedettes)

De laatste woorden van mo tegen de voorzitter waren waarschijnlijk: “niemand die mij kapot krijgt, vriend” en toen kon mo vertrekken.

Deze jongen is gezegd met een ongekend voetbaltalent, maar ook met een ongekend slechte mentaliteit en vermogen om slechte keuzes te maken. Ik kom uit een slechte buurt in Amsterdam, maar de buurt definieert je niet, dat doen je ouders, je omgeving en de keuzes die je zelf in het leven maakt. Hij eindigt zo in de goot vrees ik.

Dat is gewoon een slimme voorzitter, als je niet speelt krijg je niet betaald. Heel simpel.

Spijtige ontwikkeling, een jongen bij PSV die liet zien dat hij enorm goed kon voetballen. Wat is er in je leven gebeurd dat dit allemaal in elkaar is gevallen? Enorm jammer..

Dit is onzin. Ihatarren is een probleem jongen. Maar dit verhaal van Samsunspor klopt echt niet.
Ihatarren gaat echt niet voor 4 jaar tekenen om per gespeelde wedstrijd uit te krijgen betaald.
Waarschijnlijk waren er afspraken gemaakt voordat Ihatarren zou tekenen. Op het moment van tekenen zijn de afspraken niet in het contract gezet. Turkse clubs doen dit wel vaker. Het laatste moment gebruiken om hun leverage te gebruiken.

Dit is echt een lulverhaal van Samsunspor.

4 augustus 2023 om 12:39

Het verhaal van Samsunspor is ongeloofwaardig.
Er is geen zaakwaarnemer die ooit zou instemmen met een contract voor 4 jaar op basis van gespeelde wedstrijd. Samsunspor is gewoon haar afspraken niet nagekomen op papier op het allerlaatste moment om hun leverage te gebruiken.

4 augustus 2023 om 12:59

Ben jij toevallig die manager van Mo? Dit is je zoveelste reactie dat het verhaal van Samsunspor ongeloofwaardig zou zijn. Het zit je erg hoog.

Sorry manager van Mo maar Samsunspor is in dit verhaal toch echt geloofwaardiger

4 augustus 2023 om 13:11

Ik ben neutraal. Ik vind het verhaal van Samsunspor erg ongeloofwaardig hoe ongedisciplineerd Ihatarren ook is.
Geen enkele zaakwaarnemer laat een cliënt een contract tekenen voor 4 jaar op wedstrijd basis. Dat is echt onzin. Een half jaar of een jaar zou kunnen. Maar 4 jaar lang per wedstrijd betaald krijgen. Dan word je gewoon uitgelachen als zaakwaarnemer. Geen enkele zaakwaarnemer zou hier akkooord mee gaan.

4 augustus 2023 om 13:28

“Hij zou in de eerste seizoenshelft per wedstrijd betaald krijgen, omdat hij niet fit was. De speler accepteerde het aanbod en de fans in Samsun verwelkomden hem. Toen begon zijn manager zich er plots in te mengen.”

Heb je het artikel wel gelezen ? Waar heb je het allemaal over?

Hou toch op ihataren weet wel wat zijn mAnager doet, is zijn personeel hou toch op joh

Er ontbreekt een stukje. De voorzitter heeft gezegd zijn zaakwaarnemer is zijn schoonvader en hij eiste opeens andere voorwaarden en meer geld.

Ter verdediging van Ihattaren: Het is ook wel gek om een contract te tekenen waarbij je enkel betaald krijgt als je wedstrijden speelt. Het werk van een profvoetballer bestaat voor het grootste deel uit trainen. Basis salaris met bonus als je speelt lijkt me niet meer dan normaal. En in zijn geval dus een heel laag basis salaris gezien zijn geschiedenis.

4 augustus 2023 om 13:07

Het enige rare aan dit verhaal is dat gewoon niet alles fatsoenlijk uitonderhandeld is vantevoren.
Kan me voorstellen dat mo zijn schaapjes nog niet op het droge heeft.
Een zware blessure bijvoorbeeld.
En je komt nooit meer ergens aan de bak.
Men kan dan heel snel blut zijn.
Dit hoort een goede zaakwaarnemer te doen.
Maar ja ook dit kunnen we aan mo toebedelen.
Het weggaan bij raiola (zijn erven hebben nog altijd een top stal voetballers)
En kiezen voor een nobody als zaakwaarnemer.
Zoals eerder gezegd denk ik dat hij nu nog ergens aan de bak kan in de zandbak.

Dan krijg je een kans, en ga je er zo mee om.
Die komt nmi echt nooit meer aan voetballen toe. Ofschoon, misschien is Saoedi Arabië iets voor hem. wie weet dat hij in een strenge islamitische omgeving weer zijn "gezonde" zelf kan hervinden. Eerst had zijn vader die rol. ach tja, volgevreten diva is het...

Deel van de transfersom snap ik mog wel. Dan kun je allebei profiteren als de samenwerking een succes is. Maar een vast maandbedrag zou ik op dit moment ook niet riskeren van ihataren

4 augustus 2023 om 14:45

En als de samenwerking geen succes is zijn alle kosten voor Samsunspor. Al wordt hij per wedstrijd betaald, hij zal toch individuele trainers nodig hebben om dagelijks met hem te werken. Voeding deskundigen, medische begeleiding. Gebruik maken van training faciliteiten. Een appartementje, een lease autootje.

En dan 12 maanden later komt men erachter dat Mo toch te weinig inzet toonde, nog altijd niet wedstrijd fit is en er weer mee stopt.

De kans dat deze jongen ooit zijn belofte gaat inlossen, is praktisch nul. Wordt eerder een Drenthe verhaal die na Real Madrid het bij maar liefst 14 of15 clubs probeerde. Iets van 9 keer maar weer transfervrij vertrok, want het werd toch geen succes.

Wel een domme actie. In zijn situatie had hij het contract wat hem aangeboden is direct moeten tekenen. Hij zit op dit moment niet in een luxe positie dat ze eisen moet gaan stellen. Hij moet blij zijn dat er überhaupt nog een club is die met hem in zee wilt. Nu staat hij weer met lege handen en moet hij maar hopen dat er nog een andere club voorbij komt.

Om dat toch maar even helder te houden. De zaakwaarnemer is iemand die namens iemand anders een zaak waarneemt. Met andere woorden: hij treedt op namens zijn client. In dit geval Ihattaren. Als de zaakwaarnemer dus ineens met aanvullende eisen komt bij een club, nu dus Samsunspor, dan kan het niet anders dan dat zijn client dat weet en daar ook mee akkoord gaat. Of die zaakwaarnemer en zo ja hoeveel invloed heeft op Ihattaren weet ik natuurlijk niet, ik zit immers niet bij hen aan tafel tijdens besprekingen. Maar het mag duidelijk zijn dat Ihattaren in deze alle verantwoordelijkheid draagt. Hij is de opdrachtgever van zijn zaakwaarnemer.

Lekker dan! Gaat een mooie stap om opnieuw te beginnen aan je carrière door dat je manager, die voor je zou moeten zorgen, zn eigen zakken niet goed gevuld zag worden

Die zaakwaarnemer heeft dus ook een plaat voor zen kop, of beseft hij niet dat mo al 3 jaar niet heeft gevoetbald. En dat hij zen handen mag dicht knijpen, dat er überhaupt nog een club voor hem komt

Het waren twee fantastische dagen ! Nu ergens in Mexico proberen ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren