Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe zaakwaarnemer bevestigt komst Ihattaren: ‘Gaan er het beste van maken’

Laatste update:

Zaakwaarnemerskantoor ‘ZAKA 77’ is de nieuwe belangenbehartiger van Mohamed Ihattaren, zo bevestigt eigenaar Mohamed Achahbar aan Voetbalzone. Het nieuwe makelaarsbedrijf is in handen van de vader van KRC Genk-verdediger Zakaria El Ouahdi, naar wie het bedrijf is vernoemd.

In de database van Transfermarkt verscheen deze week plotseling makelaarsbedrijf ‘ZAKA 77’ als belangenbehartiger van Ihattaren. Navraag leert dat de 22-jarige Utrechter inderdaad in zee is gegaan met de vader van El Ouahdi, die spelersmakelaar is.

“Dit klopt. We hebben een akkoord en gaan er het beste van maken”, aldus Achahbar in een korte reactie op Voetbalzone. “Dat is de enige correcte informatie die er vooralsnog is. Bij de juiste gelegenheid kom ik met meer info. Nog even geduld.” Ihattaren ligt op papier nog altijd tot eind december 2024 vast bij het Tsjechische Slavia Praag.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ihattaren is zover bekend de tweede cliënt van het jonge makelaarsbedrijf ‘ZAKA 77’. Zakaria El Ouahdi, de 22-jarige rechtsback van Genk, wordt al enige tijd vertegenwoordigd door zijn vader. De Belgische topclub nam El Ouahdi afgelopen zomer voor 2,5 miljoen euro over van RWD Molenbeek.

De naam ‘ZAKA 77’ is een verwijzing naar El Ouahdi junior, die al sinds het seizoen 2021/22 met rugnummer 77 actief is in het Belgische profvoetbal. Zijn vader, Mohamed Achahbar, benadrukt dat niet zijn zoon, maar hijzelf de eigenaar van ‘ZAKA 77’ is, in tegenstelling tot beweringen op andere Nederlandse voetbalwebsites.

Ihattaren niet in Tsjechië


Achahbar spreekt zich verder niet uit over de huidige situatie van Ihattaren. Via zijn activiteit op Instagram werd de afgelopen weken duidelijk dat de voetballer zich in Nederland begeeft. Zo deelde de linkspoot onder meer een selfie met rapper Emms, uit de Rotterdamse hiphopformatie Broederliefde.

Het blijft nog even afwachten wat Slavia Praag met Ihattaren gaat doen. De voormalig jeugdinternational van Oranje tekende afgelopen december een contract tot het einde van dit kalenderjaar met de optie op nog drie jaar bij Slavia Praag, maar die samenwerking wordt volgens iSport.cz. vroegtijdig beëindigd. De Tsjechische topclub zelf heeft nog geen officiële mededelingen gedaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Max 2 weken en ze zijn alweer uit elkaar

27 maart 2024 om 20:00

Whahaha de beste van maken Het lijkt wel een sprookje 🤣

27 maart 2024 om 20:59

Probleem met Ihattaren is dat te veel mensen met verkeerde bedoelingen hem beinvloed hebbeb. Weergaloos talent natuurlijk maar opgegroeid in Utrecht in een wijk waar Taghi ook opgroeide en die wijk wordt nog steeds door hem beinvloed of sterker nog geleid. Twee Porsches van Taghi zijn in de fik opgegaan, zijn tweede Porsche is aangehouden met twee voortvluchtigen in de auto, Hij heeft zelf bedreigingen geuit. Is getrouwd met de dochter van een crimineel.... tja gek he dat het dan niet meer lukt in het voetbal. Logisch maar wel jammer.

27 maart 2024 om 22:24

Wat als hij gewoon degene is die verkeerde bedoelingen heeft? Waarom zo makkelijk naar anderen wijzen? Een ezel stoot zich geen tweede... nee wacht.. zesde (!) keer tegen dezelfde steen?

28 maart 2024 om 11:28

Hij kreeg de kans in praag maar besloot als een sukkel om ballonen te doen ipv zich het team erin te knokken. Hij is gwn een mentaal fragiele speler die met heel veel motivatie aan iets begint maar bij de eerste beste moeilijke situatie, wat niet eens nog een tegenslag is maar een normaal process, gooit die er met de pet naar. Mo moet lekker bij een 3de/4de klasser gaan voetballen.

27 maart 2024 om 20:03

Fantastisch nieuws voor Oranje. Precies fit dadelijk voor het EK. Meteen oproepen voordat hij als of voor Marokko kiest. Wat een held! Alle vertrouwen in Mo!!

Ik weet het zeker. Nu gaat het echt wel lukken om Ihattaren op het juiste spoor te krijgen. Echt…

27 maart 2024 om 17:46

7 maal is scheepsrecht zo luidt het gezegde.

Waarom zou je überhaupt nog aan hem beginnen. Je kan beter die energie stoppen in voetballers die wel echt willen. Zegt genoeg dat Ihattaren in Nederland zit in plaats van bij zijn club.

27 maart 2024 om 17:49

Die makelaar gaat er echt geen energie in pompen. Die pakt gewoon zijn courtage en krijgt een hoop gratis reclame. Zaka 77 is nog wel de slimste van het stel

27 maart 2024 om 18:12

Is dit wel positieve reclame ?

27 maart 2024 om 20:31

Negatieve publiciteit is ook publiciteit. Lesgo

27 maart 2024 om 22:00

@origami dat klopt zeker, kijk maar naar een Elon Musk en TeslaEen van de redenen dat Tesla zo groot is geworden

27 maart 2024 om 18:08

Klinkt niet als een makelaarskantoor dat momenteel omkomt in het werk

27 maart 2024 om 18:58

Sowieso noem je je bedrijf toch niet Zaka 77 als je enigszins professioneel wilt overkomen... Lijkt me ook niet het bureau met een netwerk waar je wat uit kunt halen. Louche bende dit.

27 maart 2024 om 19:47

Tja, gratis reclame en je verliest er verder nauwelijks iets mee. Als hij het niet oppakt gebeurt er niets, pakt hij het op, dan profiteert dit bureau. Overigens lijkt me dit nogal een amateuristisch zaakwaarnemerskantoor. Gewoon familie van die teert op het talent van z'n zoon en er nu dus een voormalig toptalent bijhaalt waar geen professionele zaakwaarnemer zich nog aan brandt.

27 maart 2024 om 23:45

Krijgt nu aandacht voor z’n makelaars”kantoor”..

Ik neem aan dat deze zaakwaarnemerkantoor zich om niet voetbal gerelateerde zaken van Ihataren gaat bekommeren. Sportief valt er niks meer te halen uit deze jongen.

27 maart 2024 om 18:05

Zaka 77 is vast een verkapt raplabel.
Kan me inderdaad niet voorstellen dat dit een voetbalgerelateerde actie is of word, want ook dit gaat uiteraard tot niets lijden.

Fantastisch nieuws. Deel 23. Snap niet dat cubs hier nog intrappen. Gaat twee goed en dan geeft hij er weer de brui aan. Geen podium geven deze makker.

Laat Arjen Lubach maar voortaan de nieuws over Iharetten naar buiten brengen tijdens studio sport. Dat wordt smullen!

27 maart 2024 om 20:33

Lubach brengt content van niveau. Dus nee, hier begint hij niet aan.

Toch ben ik zo positief ingesteld dat ik ergens nog hoop dat hij ooit het licht gaat zien en met zijn talent het nog gaat maken. Daar kan je geen documentaire, maar een serie van vier seizoenen van produceren. Het lijkt er echter elk jaar meer op dat dit nooit meer goedkomt..

27 maart 2024 om 18:23

Wat hoop? Waarop gebaseerd? Wie is hij? Genoeg jongetjes die voetballer willen worden en er wel alles in steken indien de mogelijkheid zich voordoet! En als hij nu achmed was die op 7 hoog woonde in Overvecht of schilderswijk zonder werk en school, had je dan ook hoop? Hoop nu maar dat jij en je naasten op de goede pad komen in plaats van deze kwibus

27 maart 2024 om 18:51

Is inmiddels al 22, hij heeft toch ook wel cruciale ontwikkelingsjaren gemist om echt wereldtop te worden denk ik. Aan de andere kant, die taxi-chaffeur in Italië die een aantal jaar geleden ineens nog bij Milan belandde, die zal op z'n 22e ook geen daverend toekomstperspectief in de voetballerij hebben gehad. Hoe heet ie ook alweer..

27 maart 2024 om 19:04

Bedoel je Junior Messias? Die was bezorger weliswaar.

Ihattaren heeft gewoon geweldig veel talent. Op basis daarvan zal hij altijd op een degelijk niveau iets kunnen betekenen. Bij Ajax zag je hem half fit ook in Jong spelen, daar droop de klasse vanaf en was hij direct de beste. Desondanks heeft hij idd cruciale jaren gemist. Ik denk persoonlijk dat hij over 5 jaar nog eens opduikt en dan een typetje Tannane kan zijn. Hij gaat iig never nooit meer de top bereiken.

27 maart 2024 om 19:49

Nou ja, die jongen verdient het eigenlijk niet eens. Die heeft al zoveel kansen gehad en hij maakt er altijd zelf weer een grote puinhoop van. Aan zo'n jongen moet je als club helemaal niet meer beginnen. Het was tot nog toe nog gematigd interessant, maar die jongen staat nu al 4 tot 5 jaar volledig stil en is eerder in verval geraakt. Zelfs in vorm is die jongen niet eens meer zo geweldig voor zijn leeftijd.

“Cliënt”

Hoe kan je iemand die niet voetbalt, geen intentie heeft om te voetballen, niet kan voetballen een cliënt noemen.

We moeten echt stoppen om deze jongen nog als “voetballer” te bestempelen, want dat is hij al jaren niet meer.

Gedoemd te mislukken? Ok dat heeft hij zelf er naar toe gewerkt. Ik kan je wel zeker zeggen dat deze makelaars kantoor net begonnen is en geijk een stempel wil drukken om Ihatarren aan te nemen dus al met al zonder negatief over te komen hoop ik dat hij hem
Op het rechte pad krijgt. Want hij is nog maar 22 jaar met een paar maanden goed intensief trainen is deze jongen zo weer aan zijn top. Want talent is niet te trainen dat zit in je of niet. Hij heeft talent alleen ze mindset is gaar jammer genoeg dus vandaar ik hoop dat hij weer ze voeten laat spreken in plaats van jullie allemaal voor hem spreken.

27 maart 2024 om 19:52

Dat maakt niet eens meer uit. Ook iemand met natuurlijk talent zal zich moeten ontwikkelen. Ihattaren heeft dat geen moment gedaan, waardoor zelfs z'n topvorm niet heel bijzonder meer is voor een 22-jarige.

Verder stelt dit makelaarskantoor weinig voor. Dat is gewoon de vader van een talent die meeprofiteert en nu met Ihattaren een jongen binnenhaalt waar geen professioneel kantoor nog aan begint. Zo'n gast heeft er ook niets mee te verliezen. Als Ihattaren doorgaat waar hij al een aantal jaren mee bezig is, gebeurt er voor dat kantoor eigenlijk niets.

Deze voetballer is alleen uit op tekengeld om zo zijn leven te uiten buiten buiten het veld, dan op het veld.🤷🏽‍♂️

Stop eens met aandacht voor deze clown op voetbalschoenen. Ja, heeft een heftige periode achter de rug. Daarin is hij niet alleen. Er doorheen zitten en dan de rug recht en laten zien wat je kan, zeker in zijn geval. Of zou z’n vader liever hebben dat ie doet wat ie nu doet? Lijkt me niet. Ipv Ihataren aandacht geven kan je willekeurig welke amateurvoetballer aandacht geven, dat is meer op z’n plaats.

Lekker ...pakken ff een paar ton mee. Snel geld, lekker toch ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren