Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Ajax-trainer tekent bij Al-Shabab en speelt meteen tegen Ronaldo

Laatste update:

Marcel Keizer heeft een nieuwe trainersklus gevonden. De voormalig oefenmeester van onder meer Ajax gaat aan de slag bij het Saudi-Arabische Al-Shabab. Dat laat die club weten via de officiële kanalen. De 54-jarige Keizer, die afgelopen seizoen nog bij Al-Jazira aan het roer stond, tekent een contract voor één jaar bij zijn nieuwe werkgever.

Al-Shabab, waar 65-voudig Argentijns international Éver Banega waarschijnlijk de bekendste naam is, eindigde afgelopen seizoen op plek vier in de Saudische competitie. Vrijdagavond mag Keizer overigens meteen al aan de bak met zijn nieuwe werkgever. De club neemt het dan namelijk in de Arab Club Champions Cup op tegen het Al-Nassr van onder meer Cristiano Ronaldo.

Al-Shabab is de volgende club op de lange lijst clubs die Keizer al trainde. Eerder was hij al werkzaam bij onder meer Ajax, SC Cambuur, FC Emmen, Telstar en Sporting Portugal. De afgelopen vier jaar stond hij onder contract bij Al-Jazira, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Met die club wist hij in 2021 de landstitel te winnen; Keizers eerste landstitel in zijn trainerscarrière.

Dit jaar vertrok Keizer bij Al-Jazira, waarna bekend werd gemaakt dat Frank de Boer hem daar opvolgt. De Boer is daarmee de vijfde Nederlandse trainer op rij bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Henk ten Cate was de eerste, waarna Keizer, Damiën Hertog, Jurgen Streppel en nogmaals Keizer de honneurs waarnamen in de Golfstaat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal binnenkort kunnen leven als een Keizer als het zo doorgaat met de poenerige clubs die hem aanstellen.

Marcel Keizer is op weg om een van de meest vermogende Nederlandse trainers te worden.

Het is hem gegund, vooral na zijn vervelende ontslag bij ajax

Toevallig jaartje Ajax is wel de jackpot voor m geweest. Hij kan er zn hele leven op teren. Zou nu anders ergens in de top klasse trainer zijn geweest

28 juli 2023 om 13:54

En waar baseer je dat precies op?

28 juli 2023 om 18:19

Eerlijk is eerlijk; ik denk dat basisspeler zeker gelijk heeft. Keizer heeft dankzij zijn periode als hoofdtrainer bij Ajax 1 daarna meerdere mooie avonturen gehad. Financieel vooral met avonturen bij Al Jazira waar hij toen ongetwijfeld een goed salaris kreeg. Binnen 5 maanden kreeg hij toen de kans om naar Sporting Portugal te vertrekken en die kans heeft Keizer toen ook met beide handen gepakt en daar ruim 1-jaar coach geweest en zelfs 2 prijzen gewonnen: de Portugese beker en de Portugese supercup.

En toen hij werd ontslagen bij Sporting, kon hij gewoon weer terug keren bij Al Jazira en daar is hij vanaf oktober 2019 tot vorige maand en ook daar heeft hij een paar prijzen gewonnen en ongetwijfeld een goed salaris gekregen. Nu gaat hij dus een lekker salaris verdienen in Saoedi Arabië en ook gewoon weer een bijzonder avontuur aan.

Als hij geen Ajax op zijn cv had staan, dan had hij denk ik ook geen clubs uit het Midden-Oosten of Sporting Portugal getraind. Want voor zijn periode bij Ajax is hij coach geweest bij clubs als Argon, Vvsb, Telstar, Emmen en Cambuur en werd toen trainer van Jong Ajax nadat Stam vertrok en toen Bosz bij Ajax 1 vertrok werd Keizer doorgeschoven.

Niet om arrogant over te komen, maar denk oprecht dat hij aan dit soort avonturen komt doordat hij 'n halfjaar coach bij Ajax 1 is geweest. Denk dat bijvoorbeeld dat als (ik noem maar iemand) Rogier Meijer nu trainer bij Feyenoord zou worden en ook als hij dan niet met Feyenoord goed zou presteren, dat er dan toch een bepaalde 'basis' voor andere mooie clubs of avonturen in het buitenland zou liggen voor Meijer doordat hij trainer bij Feyenoord zou zijn en dus Feyenoord op zijn cv heeft staan (nogmaals, ik noem maar wat).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren