Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor een stap naar de Eredivisie is de club op dit moment niet klaar’

Laatste update:

Wat er ook gebeurt in de nacompetitie, het was een turbulent voetbaljaar voor De Graafschap. Trainer Pieter Huistra werd ontslagen, opvolger Jimmy Calderwood hield het amper een maand vol, op bestuurlijk gebied was het een rommetje, supporters kwamen in opstand tegen de clubleiding en de tribunes van de ooit kolkende Vijverberg waren leger dan ooit. De Graafschap wist zich op de valreep nog te plaatsen voor de play-offs en in de eerste ronde werd Fortuna Sittard verslagen. Fans dromen van een terugkeer naar de Eredivisie, maar aanvoerder Edwin Linssen legt de vinger op de zere plek.

/

“Het zou nu te vroeg zijn. Voor een stap naar de Eredivisie is de club op dit moment niet klaar”, stelt Linssen tegen Omroep Gelderland. Volgens Linssen is het zaak om in alle facetten structuur te krijgen en stabiel te worden: financieel, sportief en qua organisatie. Promotie naar de Eredivisie zou betekenen dat er stappen overgeslagen moeten worden.

Overigens is het niet zo dat Linssen niet wil promoveren. “Als je iets kunt pakken moet je dat altijd doen en het niet laten liggen”, klinkt het. Donderdagavond speelt De Graafschap in de tweede ronde van de nacompetitie tegen Eredivisionist RKC Waalwijk. “Zij moeten en mogen niet degraderen. Wij hoeven in principe niets en kunnen vrijuit spelen. Bij ons is de druk er nu juist af”, weet hij.

De Graafschap hoort thuis in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rare reactie. Vind dat je gewoon alles op alles moet zetten om terug te keren in de eredivisie. Wat nou lekker vrijuit voetballen? Voor de supoorters en de club hoor je hier 200% voor te gaan. De stappen die ze op bestuurlijk niveau over moeten slaan, daar heeft hij niks mee te maken. Hij moet het op het veld laten zien

8 mei 2014 om 15:16

Topreactie! de Graafschap heeft de promotie juist nodig om financieel, sportief en organisatorisch het e.a. weer op orde te krijgen. Dat is de enige manier om de begroting weer omhoog te krijgen.

Ik kijk altijd graag naar De Graafschap. Proberen met beperkte middelen wel altijd aanvallend voetbal te spelen. De Vijverberg is ook een mooi stadion voor de Eredivisie. Iets van 12000 plaatsen dacht ik. Ik zie ze in ieder geval liever in de Eredivisie dan bijvoorbeeld een Rkc.

Hoe het beleid exact bij de Graafschap weet ik niet. Maar zal het zoveel organisatorische problemen geven als een club promoveert van de Jupiler Leaque naar de Eredivisie? Financieel en sportief is het in ieder geval een stap voorwaarts met promotie. Dus wat is ''er klaar voor zijn?''

8 mei 2014 om 14:30

Ik ben fan van de Graafschap, vooral door het stadion en de sfeer. Maar de laatste keer in de eredivisie, kan ik nou niet zeggen dat ze echt aanvallend gespeeld hebben. Voor mij als supporter was het vreselijk om naar dat betonvoetbal onder Jan de Jonge te kijken...

Denk dat RKC aanvallender speelt, en hopen dat de Graafschap bij een eventuele promotie laat zien dat ze dat ook kunnen

8 mei 2014 om 14:40

Het betonvoetbal was toch onder Roelofsen?

8 mei 2014 om 14:42

klopt, roelofsen was de man die het beton voetbal introduceerde...

Jan de Jonge is al van daarvoor, die deed het toen niet heel erg slecht met beperkte middelen

8 mei 2014 om 14:58

Jan de Jonge is al jaren weg bij de Graafschap en speelde juist erg leuk voetbal in zijn team. Met een heel matig elftal wist hij toch het onderste uit de kan te halen. Niet altijd aanvallend, maar dat kon ook niet, maar wel altijd met de typische de Graafschap mentaliteit. Daardoor waren zij vaak een plaag voor menig clubs.

Roelofsen introduceerde het betonvoetbal, die man moet ook zo snel mogelijk bij de club.

8 mei 2014 om 15:46

Dit is wel een blunder van mij, bedankt voor de correctie! Maar persoonlijk vind ik dat het na Kalezic allemaal minder geworden is

Ja eerst opnieuw alles in orde maken dan pas promoveren. Maar ik denk dat je dan in een keer veel moet besteden als je promoveert. Offtopic. Ik vraag me af zou deze voetballer al finaceel onafhankelijk zijn? als je kijk wat voor clubs hij gespeeld voor heeft

Linssen is de verpersoonlijking van de instelling die leeft bij een aantal spelers van de graafschap. De supporters kotsen hem al uit, en met zulke uitspraken maak je daar ook echt geen vrienden mee.
Daarnaast is het een uitspraak die lijnrecht staat op de intenties van directie en staf die WEL de ere divisie in willen.
Linsen mag wat mij betreft meteen terug naar limburg en daar vooral blijven. Slechte, mentaal zwakke voetballer.

8 mei 2014 om 14:44

dit lijkt mij dan ook een goede reden om Linssen niet op te stellen.

Wat een instelling is dat zeg, nu gaan roepen dat HIJ vind dat de club er niet klaar voor is...
Kop houden en en de voeten laten spreken, en ten koste van alles over RKC heen willen gaan....

8 mei 2014 om 15:36

Het is juist een duidelijke en menselijke uitspraak om zoiets als aanvoerder te zeggen. Een aanvoerder moet geen spreekpop van de organisatie zijn. Hij laat duidelijk merken dat het rommelt bij de graafschap!

8 mei 2014 om 16:03

Linssen is een passant die net 1 seizoen bij de club speelt.
Die mede door het slechte jaar geen idee heeft hoe de achterban er uit ziet bij de graafschap.

Deze man moet zich niet bezig houden met of ze wel of niet moeten promoveren, deze man moet zorgen dat het team presteert in alle tijden...

Zelf speelt hij een belabberd seizoen...
het is dus al triest dat hij aanvoerder is, en daarbij is hij niet eens eerste aanvoerder.

Dus beter geen uitlatingen hierover, maar de voeten laten spreken, en de achterban weer laten zien wat een graafschap fan wil zien, mouwen omhoog, gras opvreten, D'ran

Ik hoor dit soort verhalen vaker maar vind het onzin. Je kunt nooit te vroeg promoveren en je hoeft bestuurlijk helemaal geen stappen over te slaan. Clubs slaan vaak stappen over omdat ze verblind zijn door de korte termijn en grote risico's nemen om er in te blijven. Dat moet de Graafschap dus ook niet doen. Gewoon een beleid uitstippelen ( die hebben ze namelijk nog niet of niet meer) en daar aan vast blijven houden ongeacht de resultaten. Je kop niet gek laten maken door de waan vd dag. De eredivisie zorgt voor meer inkomsten. meer beleving. meer supporters. Er zitten helemaal geen nadelen aan. De enige nadelen zitten in het hoofd van sommige mensen.

8 mei 2014 om 14:39

Bij de graafschap is het een ongelofelijk bestuurlijk zooitje geweest de afgelopen jaren ...met als dieptepunt de manier waarop de clubleiding omging met calderwood ...mooi dat hij zich niet liet piepelen! ...die speler heeft gewoon gelijk ...met dit bestuur zal het kleine beetje geld dat los komt waarschijnlijk aan te dure oude spelers worden besteed en als ze dan meteen degraderen kan het wel eens de nekslag zijn voor zo'n club ...maargoed ze zullen er echt wel voor gaan natuurlijk...en als ze promoveren zal het bestuur zichzelf op de borst kloppen alle credits opeisen en hun eigen salaris verhogen ....tegen wie uit de eredivisie moeten ze eigenlijk spelen ?

8 mei 2014 om 16:58

Klopt gigantisch zooitje. In de JL blijven spelen zal op geen enkele manier een oplossing bieden. Dan heb je nog meer capabele mensen nodig die met een miniem budget een fatsoenlijke selectie op de been weten te brengen. Het is wel zeker dat dat teveel gevraagd is. Er zijn al zoveel mensen vertrokken. Er moet sowieso een hele reorganisatie komen. Het punt is dat je geen andere dingen moet gaan doen wanneer je wel promoveert. Zoals paniek aankopen. Of de jeugd geen kans meer geven etc. Zoals al eerder aangegeven is er geen enkele reden te bedenken om niet te promoveren. De verhoudingen zijn op dit moment niet zo dat het bestuur zichzelf op de borst kan kloppen. Zowel in de media als op supporters gebied. Dan zijn de rapen helemaal gaar. Dus dat zullen ze zich wel beseffen. Tegen Rkc.

Linssen, Linssen, Lissen... hopelijk speelt Meijer vanavond in jouw plek daar hebben we veel meer aan. Jij hebt het hele seizoen niet thuis gegeven, terwijl je bent gehaald om het team op sleeptouw te nemen. Liever iemand met minder voetballend vermogen maar die wel 100% inzet toont dan zo'n flegmatieke speler als deze Linssen.
De afgelopen wedstrijden tegen Fotuna was deze persoon ook nergens, terwijl de overige spelers zich het snot voor de ogen lopen en dat zien we graag! Liever met werklust verliezen dan zo'n speler die de middencirkel nog niet uitkomt. Ik heb het idee dat Jan Vreman dat zelf ook wel inziet.

8 mei 2014 om 14:46

uberhaupt dat deze Nobody zich bemoeit met het wel of niet klaar zijn om te promoveren.
ik zie het liefste nog breinburg op de plek van Linssen, daar heeft Breinburg altijd zijn betere wedstrijden gespeelt, totdat deze nobody kwam en daar opgesteld werd.

D'ran

Vraag me af waarom deze man aanvoerder is en deel uitmaakt van een team wat om promotie speelt.
Met deze uitspraken zou hij beter op de tribune plaats kunnen nemen.

Dit is voor de Graafschap de mogelijkheid. Een mooiere mogelijkheid bestaat er toch niet om te promoveren?

De Eagles hadden vorig jaar ook niet verwacht te zullen promoveren en hebben een prima jaar in de eredivisie gehad.

Vertrouwen moet je hebben en houden.

En wel gaan zeuren dat de spelers de steun van het publiek vanavond nodig heeft. Meneer Linssen zou bij een eventuele promotie zelf de stap niet meer kunnen zetten, ongelofelijk domme uitspraak van een aanvoerder die in principe het verlengstuk van de staf en de overige spelers zou moeten zijn. Waarom zouden de supporters moeten komen als deze lambal toch niet hogerop wil? Dan hadden we beter aan Fortuna kunnen zeggen, jongens succes tegen RKC, wij willen niet.

Mouwen opstropen en D'ran! Dood of de gladiolen, snot voor de ogen, bloed aan de paal!

In mijn ogen zal het verdiend zijn dat ze in de eredivisie spelen ipv Rkc. En ik hoop dat Linssen snel vertrekt. Speelt meijer er nog? Dan hem inzetten.

Rare poll. Niemand 'hoort' in de Eredivisie. Dat moet je zelf afdwingen. Sommigen vinden ook dat Roda in de Eredivisie 'hoort'. Onzin als je het mij vraagt.

Clubs 'horen' in de Eredivisie op basis van verdienste, net zoals clubs in Europa 'horen'.

Op basis van dit gegeven hoort Sparta ook in de Eredivisie, maar met het voetbal wat zij op het moment tentoonspreiden horen ze thuis in de Topklasse.

Word een makkie dan vanavond en zondag. Werd het toch al wel. De graafschap moet te pakken zijn.

Go Ahead heeft het ook op kunnen brengen, terwijl denk ik de faciliteiten etc minder zijn/waren dan van de Graafschap. Dus wanneer ben je echt klaar voor de Eredivisie? Door te promoveren zal de club o.a. financieel sterker worden, dus ik denk dat je die stap zo snel mogelijk moet willen maken als club zijnde.

8 mei 2014 om 19:30

Kowet was idd nog niet klaar qua organisatie etc. Denk bijvoorbeeld aan t stadion. Maar wat ook belangrijk is, kowet is al jaren kerngezond(categorie 3)
Om dan te promoveren is een stuk aangenamer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren