Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volendam vermaakt publiek met hattricks in rood onderonsje

Laatste update:
/

FC Volendam blijft volop meedoen in de race om de titel in de Jupiler League. Het duel met Telstar in het Kras Stadion stond bol van de hoogtepunten: zowel Robert Mühren als Jack Tuyp produceerde een hattrick, waarmee zij verantwoordelijke waren voor de afslachting van de provinciegenoot: 6-2. Beide teams eindigden de wedstrijd overigens met tien man.

Na een goed begin van de bezoekers uit Velsen-IJmuiden nam Volendam na achttien minuten spelen de leiding. Balverlies van Rhys Murphy werd afgestraft door Mühren, die zijn persoonlijke productie acht minuten later maar meteen verdubbelde. De spits stond dit keer aan het eindpunt van een snelle tegenaanval. Telstar gaf zich niet gewonnen en deed weer acht minuten later iets terug: Diangi Matusiwa knalde de aansluitingstreffer tegen de touwen en zorgde voor de 2-1 ruststand.

FC Volendam stelde na de pauze echter snel orde op zaken en liep definitief weg. Met aan schot van afstand completeerde Mühren na een uur voetballen zijn drieslag, waarna Tuyp de stand binnen een kwartier naar 5-1 tilde. De treffer van Johan Kulhan was niet meer dan een tweede pleister op de wonde voor de bezoekers, die na de 5-2 nog een keer moesten slikken. Tuyp verstevigde zijn topscorerpositie in de Jupiler League door er 6-2 van te maken. Kulhan werd nadien met twee keer geel van het veld gestuurd, terwijl ook Volendammer Damiën Menzo het einde niet haalde. Hij kreeg in blessuretijd direct rood.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had Toto erop gezet
Mooie overwinning van Volendam met 2 hattricks, hopelijk gaat Volendam de komende weken meer wedstrijden winnen en hopelijk komen ze dan terug in de Eredivisie.

10 februari 2013 om 16:52

Vergeet de scorende keeper niet

Leuke wedstrijd, wordt nog wat..

Varkevisser is toch de keeper van Telstar? Niet Kulhan

Doen toch maar weer leuk mee, benieuwd waar dit gaat eindigen
Vind Volendam altijd wel 1 van de leukere ploegen in de Jupiler league

Zo vreemd dat die Jack Tuyp nooit de overstap heeft kunnen maken naar de eredivisie.

10 februari 2013 om 17:01

Heeft hij toch wel eens gedaan, Groningen dacht ik?

10 februari 2013 om 17:05

Met Volendam ook toch?

10 februari 2013 om 17:11

Dat was ik alweer bijna vergeten ja. In 2004 even bij Groningen gezeten een jaar waar hij 11 keer speelde maar niet tot scoren kwam en daarna weer op huurbasis naar Volendam verkaste. Zijn successen kwamen echter daarna pas. vind het vreemd dat die daarna niet nog een keer de kans heeft gekregen.

10 februari 2013 om 17:13

Jack is niet snel genoeg voor de eredivisie. Hij is wel dodelijk in de zestien, dus hij komt alleen tot zijn recht in een aanvallend ingestelde ploeg. Hij zat in het jaar dat Volendam in de eredivisie speelde vaak op de bank, omdat Volendam het toen meer moest hebben van snelle uitbraken.

Was zoals gewoonlijk zelf in Volendam. Ik kwam ogen tekort voor deze geweldige wedstrijd met in tegenstelling tot AZ wel goede arbitrage. Enige minpunt was die overtreding anex doodschop van Menzo op de middenlijn op de rechterkant van het veld in de 90e minuut met een 6-2 voorsprong. Die gozer mag van mij 5 wedstrijden krijgen. Dat sloeg weer eens Helemaal Nergens op.

Kampioenskoers gaat de goede kant op.... komende vrijdag winnen bij Den Bosch hppelijk en dan tweemaal thuis ook §parta komt nog naar Volendam ik zie het met vertrouwen tegemoet

Ook MVV en Helmond komen nog naar Volendam....

11 februari 2013 om 10:00

4e wedstrijd voor het einde idd naar jullie. Kunnen we mooi kampioen worden daar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren