Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse stuurt doelman tijdelijk terug naar club uit geboorteplaats

Laatste update:

De wegen van Vitesse en Marko Meerits scheiden tijdelijk. De club uit Arnhem maakt dinsdag melding van de verhuur van de twintigjarige doelman aan Flora Tallinn. Daar speelt ook een andere verhuurde Vitessenaar, Sander van de Streek.

Door de aanwezigheid van Piet Velthuizen en Eloy Room heeft Meerits bij Vitesse geen uitzicht op speeltijd. "Voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij meer aan spelen toekomt op een goed niveau. Dat kan bij Flora Tallinn", legt technisch directeur Ted van Leeuwen uit via de officiële kanalen van Vitesse.

"We hebben ook in Nederland gekeken naar de mogelijkheden, maar hij keert de komende periode terug naar de club uit zijn geboorteplaats", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. Meerits kwam medio 2011 over van Flora Tallinn en stond in zijn eerste seizoen in vier Eredivisieduels onder de lat. Sindsdien kwam de doelman van Estland Onder-21 niet meer bij de Arnhemmers in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is erg fijn voor Meerits kan hij meer ervaring opdoen in een vertrouwde omgeving dicht bij vrienden en familie.
Hij heeft zeker wel potentie om tot een top keeper uit te groeien!

Hoe die het deed, deed hij het, maar hij kreeg opvallend weinig tegendoelpunten in die paar wedstrijden dat hij in het toen nog kwakkelende elftal mocht meedoen. Alleen keepers die weinig klem pakken, zorgen op den duur denk ik wel voor meer problemen. Hopelijk komt hij met die kwaliteit weer terug in Arnhem.

En toen waren er nog maar 22 selectiespelers. Man, man, man, had toch iemand gehaald in de winter. De smalste selectie van de Eredivisie: heuj.

26 februari 2013 om 15:32

tuurlijk uiteraard had je iemand moeten halen :, vooral niet aanvullen met jeugd spelers hoor niet doen.!!!!

26 februari 2013 om 15:39

Stel je niet zo aan! De jeugd heeft absoluut prioriteit bij Vitesse en krijgt dan ook alle kansen.

26 februari 2013 om 15:43

Wie stelt zich aan dan ? Omdat er 3de doelman weg gaat hadden ze inene maar moeten kopen in de winter :s:s:s

26 februari 2013 om 15:47

In de huidige selectie zitten al zeven eigen jeugdspelers, dus ik begrijp je punt niet. Het middenveld is onderbezet patrickstern.

26 februari 2013 om 15:49

De jeugd is op dit moment nog niet zodoende ontwikkeld dat ze zich kunnen meten met het eerste elftal. Er komt wel een getalenteerde lichting aan, maar daar kunnen we pas over enkele jaren van genieten.

26 februari 2013 om 16:18

Shaktar zegt heel duidelijk dat het feit dat de selectie slechts 22 spelers telt aanleiding zou moeten zijn voor versterking, niet dat de derde doelman vertrekt. Ik proef in jouw reactie vooral de onterechte suggestie dat Vitesse te weinig met de jeugdopleiding doet.

ik hoopte dat dit bericht over room zou gaan. ik vind room een zeer talentvolle keeper, maar het wordt echt tijd dat hij minuten gaat maken.

26 februari 2013 om 15:39

Ik als Vitessenaar zie Room liever op doel ipv Piet

26 februari 2013 om 15:50

Dan heb jij de bekerwedstrijd Vitesse - Ajax en het hele seizoen 2010-2011 denk ik gemist.

26 februari 2013 om 17:02

Room hield er anders nog aardig wat ballen uit in Emmen, maar over dat seizoen heb je wel gelijk natuurlijk.

27 februari 2013 om 16:43

Room keepte die wedstrijd gewoon goed en voor het seizoen 2010-2011 kan je hem niks kwalijk nemen. Het was een rampseizoen, de verdediging was afschuwelijk slecht, eigenlijk het hele elftal.

Piet maakt zo nu en dan hele goede reddingen, maar hij laat best vaak houdbare ballen door. Altijd dat tijdrekken irriteert de tegenstander en ook onze eigen supporters mateloos. Bij hem houd ik altijd mijn hart vast bij een terugspeelbal naar hem. Altijd aannemen en kloten met de bal, je kan hem ook in één keer schieten.

26 februari 2013 om 16:24

Ik zie op wiki dat Room uit Nijmegen komt? Denk niet dat veel Vitesse-supporters willen dat hij naar de club van zijn geboorteplaats gaat..

On: Komt niet veel aan spelen toe, dan is het goed dat je even op huurbasis weggaat. Zonde om een 20-jarige keeper op de tribune te laten.

26 februari 2013 om 16:38

Velthuizen komt ook uit Nijmegen, net als dat vele andere Vitesse-talenten uit heden en verleden uit die regio komen. Als talent kies je nou eenmaal sneller voor Vitesse dan voor Nec. Dat is sinds halverwege jaren '90 niet anders geweest.

26 februari 2013 om 16:42

Opzich wel opvallend dat er dan zoveel voor Vitesse kiezen. Scout NEC dan niet goed genoeg ofzo in eigen regio? Als ik tussen twee redelijk gelijkbare clubs, bijv. RKC of Willem II, zou kunnen kiezen zou ik voor RKC kiezen, omdat ik in die regio woon en dus meer met die club heb. Dat geldt denk ik voor iedereen wel zo.

26 februari 2013 om 16:46

Heeft niet alleen met scouting te maken. Ook met de kwaliteit van de jeugdopleiding, de kans om door te stromen naar het eerste en de algehele uitstraling van de club te maken. In de afgelopen 20 jaar waren Vitesse en NEC ook lang niet altijd 'twee redelijk vergelijkbare clubs'.

26 februari 2013 om 16:57

Ja oke maar het is altijd wel redelijk middenmoot geweest laatste jaren. Ik heb het eigenlijk over het verschil tussen bijv. PSV en Nec, dan kies je gewoon vaak voor de topclub. In de jaren voor Jordania was het verschil tussen Vitesse en NEC toch ook niet zo groot? Ik ben vrij jong dus weet dat ook niet zeker.

26 februari 2013 om 17:12

Dat is lastig te beoordelen en ik ben daarin natuurlijk ook niet geheel objectief. Ik constateer vooral dat de jeugdopleiding van Vitesse, ook in de magere jaren, aanzienlijk meer afleverde dan die van Nec. Daarnaast zijn er in de loop der tijd ook een aantal grote talenten uit de regio Nijmegen doorgebroken bij Vitesse.

Vitesse heeft natuurlijk altijd een groter stadion en meer toeschouwers gehad. Tel daar de goede naam van de jeugdopleiding bij op en je hebt misschien een verklaring. Overigens is er voor 2002 een hele goede basis gelegd voor de jeugdopleiding. In die jaren deed Vitesse het ook aanmerkelijk beter dan Nec.

26 februari 2013 om 16:44

Nouw ik vind Room eigenlijk niet zo talentvol als ik eerlijk mag zijn. Ik vind Meeritz en Velthuizen een klasse beter.

Ik vond Meerits in die paar wedstrijden een goede indruk maken. Jammer dat hij niet meer aan spelen is toegekomen.

Meeritz vond ik niet zo slecht spelen hoor. Hij heeft niet echt veel gekeept maar die wedstrijden die hij heeft gekeept heeft hij het toch aardig gedaan. Maar ik snap de beslissing wel want Velthuizen is echt niet te passeren in het elftal. hij is een van de belangrijkste mannen bij Vitesse samen met Bony en nog een paar.

Vind het opmerkelijk dat ze 2 keepers aan de zelfde club huren... Je verhuurt spelers om ze op een lager niveau wedstrijden te kunnen laten spelen, maar ze kunnen niet allebei tegelijk onder de lat staan, dus voor iig 1vd2 geldt nu alsnog dat die niet aan spelen toekomt

26 februari 2013 om 17:13

Welke keeper verhuurt Vitesse nog meer aan deze club, dan?

26 februari 2013 om 18:00

Lastig, begrijpend lezen..

Sander vd Streek is geen keeper, maar een middenvelder

Foutje van mij, ik was in de war met van der Sman toen ik vdstreek las. Ik heb mezelf een duimpje omlaag gegeven bij deze

laat hem maar daar blijven. Die kan er echt helemaal niks van. Ik ga zo nu en dan bij de training kijken, en daar pakt hij echt geen enkele bal, alles vliegt erin.

Velthuizen heeft zich een paar keer zeer lovend uitgelaten over Meerits. Als hij echt zo'n talent schijnt te zijn (Ik volg Vitesse niet echt) dan lijkt me dit een goede oplossing voor beide partijen

ik vind het een goed plan van ted piet en eloy zijn nou eenmaal beter ondanks room een wisselvalige keeper is ,is het ook goed voor marko meerits om speelminuten te maken daarmee kan hij z,n talent ontwikkelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren