Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vier Nederlandse clubs laten naar Italië vertrekkende Marvin Emnes lopen

Laatste update:

Marvin Emnes vervolgt zijn loopbaan bij Ravenna. De 32-jarige aanvaller heeft bij de huidige hekkensluiter van de Girone B van de Serie C - het derde niveau van het Italiaanse voetbal - zijn handtekening gezet onder een contract tot het einde van het seizoen. Emnes werd de afgelopen tijd eveneens aangeboden bij vier Nederlandse clubs, zo laat zaakwaarnemer Godwin Falix weten aan Voetbalzone.

Sparta Rotterdam, Almere City, Excelsior en Willem II kregen de voormalig jeugdinternational aangeboden en Emnes was zelfs bereid om hier praktisch gratis aan de slag te gaan, maar de Nederlandse clubs durfden de gok niet te wagen. Het voornaamste struikelblok was dat Emnes in december 2017 namens het Turkse Akhisarspor zijn voorlopig laatste officiële wedstrijd speelde. Hij stond tussen in het najaar van 2018 vervolgens nog even onder contract bij het in de Amerikaanse Major League Soccer uitkomende Vancouver Whitecaps.

Het betekent dat Emnes niet na dertien jaar terugkeert naar Nederland. Middlesbrough haalde hem in de zomer van 2008 voor vier miljoen euro weg bij Sparta Rotterdam. Emnes bracht vervolgens negen jaar door in Engeland, waar hij verder ook voor Swansea City en Blackburn Rovers speelde. Namens Middlesbrough en Swansea City kwam Emnes tot totaal 41 optredens in de Premier League, terwijl hij 166 wedstrijden in de Championship achter zijn naam heeft staan.

Nu begint Emnes bij Ravenna aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De ervaren aanvaller moet de club behoeden voor degradatie vanuit de Serie C. Om dat te voorkomen, moet Ravenna in de resterende zes wedstrijden in ieder geval drie punten goedmaken op Arezzo om een play-off om lijfsbehoud te spelen. Emnes maakte woensdagmiddag direct zijn debuut voor Ravenna, maar kon niet voorkomen dat er in eigen huis met 0-2 van Mantova werd verloren.

Had een van de Nederlandse clubs Marvin Emnes moeten oppikken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een naam die ik lang niet gehoord heb. Was toch een hele aardige speler bij Sparta en in Engeland. Jammer dat een Nederlandse club het niet met hem aandurft.

1 april 2021 om 02:37

Jammer?
Een 32 jarige die al ruim 3 jaar geen officiële wedstrijd meer heeft gespeeld.
Die gok zou ik ook niet aangaan.

1 april 2021 om 11:23

Ik weet ook niet wat zijn huidige niveau is, maar toch leuk om oud spelers terug in de Eredivisie te zien?

Ik denk niet dat ik hem ooit heb zien spelen, maar het was zo'n speler die in Football Manager steevast werd opgeroepen voor Oranje door de AI van het spel zelf. Heel merkwaardig.

31 maart 2021 om 22:08

Tja, Macheda was steevast het grootste spitsentalent, Amerikaanse- en Chileense toptalenten domineerden de Europese velden terwijl ze nooit iets relevants bereikt hebben en spelers als Maher waren er ooit potentiele wonderkinderen. Hoe nauwkeurig het spel soms ook kan zijn, het blijft een computerspel.

1 april 2021 om 13:12

Nouja Maher was ook een potentieel wonderkind. Ik weet nog hoe hij in zijn eentje het droom elftal van van bommel bij zn afscheidswedstrijd (oa met Zlatan en zulk soort namen) aan gort speelde met een hattrick als ik me het goed herinner. Van bommel moest m nog een rotschop geven om hem te stoppen ook. Was echt opweg om de nieuwe Sneijder/Van der Vaart te worden. Ook al goed gedebuteerd in Oranje, maar toch bij PSV helaas niet gelukt. Maar zo onnauwkeurig was dat spel toen dus niet vgm. Talent had ie maar helaas zijn potentie niet waargemaakt

1 april 2021 om 21:17

Ik vind talent altijd zo'n relatief begrip. Het gaat er niet om hoeveel talent je hebt, maar of dat talent ver genoeg reikt om de top te halen. Bij Maher is dat overduidelijk bij lange na niet het geval. Die hebben we met z'n allen ook gewoon overschat, net zoals heel veel spelers uit die generatie.

Denk toch dat dit wel een beetje een 'naam' is. En dat is voor marketing en shirtverkoop toch interessant? Zeker als hij 'bijna gratis' is. Gemiste kans voor de onderkant Eredivisie/bovenkant Keuken Kampioen Divisie denk ik. Eenjarig contract geven en als het niks is is er nog niets verloren toch? En als het wel wat is kan je verder verlengen.

Heeft toch wel wat aardige wedstrijden in de pl gespeeld, zal ook nooit meer de wereldgoal tegen Feyenoord vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren