Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Emnes: ‘Ik zei dat ze me probeerden te vermoorden en weigerde’

Laatste update:

Marvin Emnes is al maandenlang clubloos, maar heeft naar eigen zeggen meer dan genoeg aanbiedingen vanuit het binnen- en buitenland. Hij schermt met aanbiedingen vanuit landen als China en de Verenigde Staten. Op een Turkse club lijkt hij niet te zitten wachten, want zijn laatste avontuur bij Akhisarspor liep uit op een complete deceptie, met contractontbinding als gevolg.

De inmiddels dertigjarige aanvaller brak door bij Sparta Rotterdam en maakte in 2008 voor circa vier miljoen euro de overstap naar het Engelse Middlesbrough. Hij droeg daarna de shirts van Swansea City, Blackburn Rovers en het Turkse Akhisarspor, waar zijn contract in april werd ontbonden. "Mijn salaris heb ik vanaf december niet meer gekregen. Dus ik vroeg mijn zaakwaarnemer naar de FIFA te stappen. Als je drie maanden je salaris niet hebt gehad, kan je je contract laten ontbinden. Zo gezegd, zo gedaan."

De ervaren aanvaller raakte bovendien geblesseerd bij Akhisarspor en kreeg mot met de medische staf. "Zonder fattoes, ik moest van hen tien soorten pillen tegelijk nemen. Ik zei dat ze me probeerden te vermoorden en weigerde. Ik ga geen pillen slikken die ik niet ken”, aldus Emnes tegenover VICE Sports.

Volgens de geboren Rotterdammer geniet hij veel interesse. “De topclubs hebben allemaal naar me geïnformeerd, net als een paar subtoppers. Maar zolang ik kan, wil ik in het buitenland spelen”, klinkt het. “Ik heb nu aanbiedingen uit China, Amerika, Italië en Engeland liggen. Nu is het aan mij waar ik naartoe wil.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof stiekem niks van de woorden van Emnes. Welke topclub zou hem willen hebben?
Ik snap zijn punt met betrekking tot de pillen wel, maar zijn reactie daarop is wat overdreven en wellicht ook een reden dat ze je ook niet meer moeten daar.

30 juni 2018 om 00:25

SP La Violeta is inderdaad een topteam. Doen altijd bovenin mee en spelen goed voetbal. Daarnaast is het heel mooi wonen aan de zuidkant van San Marino. Ik had getekend Marvin!

Deze man lijdt zwaar aan zelfoverschatting. Alle topclubs die geinformeerd hebben, zoveel belangstelling uit al die landen. En dan die patrongedrag bij zijn vorige werkgever. Bescheidenheid siert de mens maar van bescheidenheid heeft Emnes nooit gehoord. Niet meer dan een huis tuin en keuken voetballer.

Hij doelt op de topclubs in Nederland. Lijkt mij de “traditionele” top 3.

Hij zegt namelijk daarna ook dat zijn voorkeur buitenland geniet.

Wat een vreemde vogel is dit. Ik heb nog nooit een arts gezien die je zomaar 10 verschillende soorten pillen geeft. Het zal waarschijnlijk wel pijnstillers oid zijn geweest. Daarnaast deed die het helemaal niet goed bij Akhisar, nadat hij wegging wonnen ze de Turkse beker. Zijn concurrenten Selezynov, Barbosa, Paulo Henrique en Mugdat die naar Galatasaray ging scoorden erop los.

30 juni 2018 om 08:05

Maar omdat jij het nooit gezien heb wil toch niet zeggen dat het niet bestaat?

30 juni 2018 om 14:50

Zeg ik dat dan?

Hij wil gewoon duku pakken.. Zonder fattoes))

Maar waarom gaan dat soort middelmatige spelers ook naar dat soort vage clubjes? Het is toch algemeen bekend dat ze in Turkije gewoon uit het niks kunnen beslissen om je geen salaris uit te keren. Heb ik overigens nooit begrepen. Is er soms totale anarchie in Turkije? Waarom zou je niet naar de rechter kunnen gaan? Waarom moet je wachten op een besluit van de fifa?

30 juni 2018 om 18:49

Ze gaan naar die clubs omdat ze, indien ze wel betalen, veel betalen. Ik snap het wel als ik zo'n beperkte speler als Emnes was. (Al heeft hij uiteraard meer talent dan ik, maar ik bedoel het relatief)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren