Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Vertrekkende' Jol houdt Speler van het Jaar wel aan boord bij Fulham

Laatste update:

Mocht Martin Jol de trainer van Fulham blijven, dan heeft hij de eerste versterking voor volgend seizoen alvast binnen. The Cottagers hebben de optie tot koop in het contract van Sascha Riether namelijk gelicht en de Duitser verruilt 1.FC Köln daardoor definitief voor de club uit Londen. De rechtsback kwam dit seizoen al op huurbasis uit voor Fulham.

/

De dertigjarige Riether, die twee interlands speelde, kwam tot dusver tot 34 wedstrijden in de Premier League en leverde hij één doelpunt en zes assists. Hij werd door de fans van de club al verkozen tot Speler van het Jaar en hield bijvoorbeeld Stanislav Manolev op de reservebank op Craven Cottage. “Ik dank Köln, want ik heb daar een toptijd gehad. Ik kijk nu uit naar mijn eerste echte seizoen in Engeland en wens Köln alle goeds toe en hoop dat ze promoveren naar de Bundesliga”, zegt Riether.

De verdediger stond bij die Geissböcke nog tot volgend jaar zomer onder contract, maar dat papiertje heeft Fulham dus afgekocht. Voor hoeveel geld is niet bekend, net als de nieuwe contractduur van Riether bij de huidige nummer vijftien van Engeland. De back speelde in het verleden ook voor VfL Wolfsburg en SC Freiburg, maar blijft voorlopig dus onder de hoede van Jol. Voorlopig, want de Haagse coach zou overhoop liggen met directeur Alastair Mackintosh over het transferbeleid en werd al gelinkt aan Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
16 mei 2013 om 19:36

Die gaat zijn klunsjes weer vertonen bij psv natuurlijk. In Eindhoven en Dordrecht kunnen ze niet wachten tot hij er weer is.

16 mei 2013 om 22:35

Die heeft gewoon pech, maar kan gelukkig ook op het middenveld uit de voeten. Riether heeft afgelopen seizoen ont-zet-tend consistent gespeeld en verdient deze transfer enorm. De fans zijn dol op hem en hij heeft het naar zijn zin. Win-win situatie voor iedereen.

Ham en Kaas Trainer die Jil, hij pakt helemaal geen prijzen! zakkevuller.

16 mei 2013 om 19:16

Het is in Engeland ook niet heel makkelijk om met het spelers materiaal van Fulham prijzen te pakken hoor..

16 mei 2013 om 19:22

Daarin mag ook wel vermeld worden dat Jol aansprakelijk is voor een gedeelte van dit spelersmateriaal.

17 mei 2013 om 00:14

Echt ongelooflijk he, Fulham wordt het Newcastle van een jaar of 8 geleden. Alleen maar vergane glorie. Berbatov, Senderos, Duff, Diarra, Risse, nu deze knakker van 30 weer.

Heeft Newcastle ook weinig goeds gebracht, en je hebt op een gegeven moment een enorm salarishuis voor een stel demente voetballers.

Desondanks doet Jol het tot nog toe nog steeds prima.

16 mei 2013 om 19:20

Jol hehe. Tja Jol wordt volgens The Daily Telegraph binnenkort ontslagen door de slechte prestaties. Gus Poyet wordt mogelijk zijn opvolger.

16 mei 2013 om 19:20

Sorry, in een competitie met Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, City, United, Newcastle en Spurs vind ik het niet gek dat je geen prijs pakt.

16 mei 2013 om 19:49

Zijn Spanje en Duitsland gewend . Waar maar 2 echte titelkandidaten zijn.

On: Erg sterke back is dit, wanneer hij weer een top seizoen speelt dan zou hij zomaar eens mee kunnen naar het WK. Back up voor Lahm, zo veel goede backs heeft Duitsland nou ook weer niet.

16 mei 2013 om 20:04

Wigan pakt toch ook de FA cup? En die hebben echt geen beter materiaal dan Fulham!

16 mei 2013 om 20:30

Wat een onzin FA cup heeft veel minder wedstrijden dan een heel seizoen!
Wigan heeft vrij makkelijke weg naar de finale gehad!
City verliest de cup dan wel maar in het seizoen hebben ze 2x van Wigan gewonnen!

16 mei 2013 om 20:43

Met de huidige selectie van Fulham is dat ook geen schande hoor.
Niet dat Fulham een slechte ploeg is, absoluut niet.

Ik hoop dat Jol ontslagen wordt, kan hij weer een nieuwe club verpesten.

16 mei 2013 om 19:35

Ik hoop dat hij Cock Jol dan ook weer meeneemt zijn broer een van de beste assistent trainers ooit!

16 mei 2013 om 22:36

Sinds wanneer heeft hij Fulham verpest?

Waar halen jullie het vandaan dat Riether 'speler van het jaar' is geworden? Want zover ik weet, en zo staat het ook op de officiële website van Fulham, werd Berbatov verkozen tot Speler van het Jaar dmv. een online stemming.

Overigens heeft Riether wel een goed seizoen gehad, geen topverdediger maar heeft het meer dan degelijk gedaan in zijn eerste seizoen in de Premier League.

16 mei 2013 om 19:42

Op onderstaande site staan ook foto's van Riether met de beker.

http://storify.com/fulhamfc/best-of-twitter-27

16 mei 2013 om 19:47

Had ik nog niet gezien, maar dat is wel de Players' Player of the Year, verkozen door zijn teamgenoten en niet door de fans, niet?

16 mei 2013 om 20:09

Klopt, en in het artikel staat door de fans, dus dat is helemaal fout!
Maar de meeste artikelen kloppen maar voor 70% dus VZ blijft wel consistent.

Riether heeft echt een geweldig seizoen gedraaid, hij is ook één van mijn favoriete spelers geworden. Zijn loopacties zijn van grote klasse en zijn voorzetten komen bijna altijd perfect voor de goal. Ik ben erg blij dat Fulham hem vast heeft kunnen leggen.

Weet iemand trouwens of Chris David zich heeft weten aan te passen in London?

Is écht een groot talent! Éen van de beteren in nederland in zijn leeftijdscategorie, daarom is het zo jammer dat hij niet bleef in Enschede.

Hoe zit het met hem bij Fulham?

16 mei 2013 om 22:36

Speelt wekelijks bij Jong Fulham en doet dat niet onverdienstelijk. Op het Youtube kanaal zijn altijd wel samenvattingen te vinden.

Mja, was te verwachten dat hij niet terug naar Keulen ging komen nu ze in 2e blijven. Gelukkig is deze positie nog goed bezet, mits Brecko blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren