Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes adviseert: ‘Hij hoeft alleen maar naar Lionel Messi te kijken’

Laatste update:

David Moyes pleit voor meer bescherming voor Adnan Januzaj. De talentvolle middenvelder van Manchester United was afgelopen weekeinde in het duel met Fulham (1-3 winst) het slachtoffer van een brute charge van Sascha Riether. De pas achttienjarige Belg speelde uitstekend in wellicht een van de beste wedstrijden van the Mancunians van het lopende seizoen.

/

“Ik zag de overtreding pas na de wedstrijd”, reageert Moyes. “Van afstand kun je iets dergelijks niet zien. Het was een vervelende stamp op zijn been en het lijkt alsof het opzettelijk was. Dan is het aan de scheidsrechter om erover te oordelen of, zo gaat dat tegenwoordig, men kan achteraf alsnog een schorsing uitdelen.” De tuchtcommissie van de FA heeft al laten weten dat men Riether zal vervolgen.

“Ik denk dat Adnan iets meer bescherming nodig heeft. Hij wordt voortdurend geschopt en neergehaald. Ik vind dat hij dat niet verdient.” Moyes liet maandagavond de naam van Lionel Messi vallen toen ter sprake kwam hoe de Belg dient te reageren op dergelijke aanslagen. “Op de training leert Januzaj veel van zijn ploeggenoten en hij hoeft alleen maar naar Messi te kijken om te zien hoe een voetballer omgaat met tal van overtredingen op zijn persoon. Hij staat weer op en gaat door.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
4 november 2013 om 21:26

als dit een sneer naar messi is kan ik je dit vertellen: Stop er eens mee!!! dat eindeloze messi-ronald gedoe wordt er schijtziek van. Als je dat niet bedoeld dan zeg ik waar slaat dit op Adnan moet een eigen style creeeren en een eigen voetbalbeeld hij moet geen ronaldo 2 worden.

4 november 2013 om 21:47

hij doelt erop da messi goed tackels ken ontwijken

4 november 2013 om 21:48

Lezen is lastig voor je begrijp ik....

4 november 2013 om 22:23

Mensen, marionn's reactie was een antwoord op een reeds verwijderde reactie die weer een ganse Messi-Ronaldo discussie op gang ging brengen.

4 november 2013 om 23:08

Zie wat King Eric zegt, marionn reageerde op iemand zijn reactie die inmiddels is verwijderd.

Zoiets kan gewoon niet op een voetbalveld. Gefrustreerde jongen die gewoon zijn voeten plant op zijn tegenstander en de lijnrechter deed echt niks. Heb dit weekend veel gekke dingen gezien waarvan ik dacht 'ja dat moet rood zijn'. Maar de scheids floot zelfs niet eens.

5 november 2013 om 14:11

wat een goed advies van moyes.. als iedereen nou eens naar messi keek hadden we allemaal wereldvoetballers die tackels kunnen ontwijken pffff

Het is een beetje makkelijk gezegt van David maar hij heeft hier wel gelijk. Adnan moet niet reageren, je moet eigenlijk gewoon je emoties uitschakelen als zoiets gebeurd maar niet iedereen kan dat.

4 november 2013 om 23:13

Emoties uitschakelen? hahaha zieligerd! kijken of jij je emoties uitschakelt als er iemand karate trap aan jou uitdeelt.. jij zou als een dolle stier terug trappen dus doe maar niet zo hypocriet

5 november 2013 om 02:56

Wat een onzin, je kent hem helemaal niet. Dus reageer niet zo kinderachtig. Ben je 4 ofzo? Fucking hell. Wil jou wel eens op een voetbalveld tegenkomen, denk dat ik je zonder je aan te raken binnen 30 minuten zo gek heb dat je een rode kaart pakt.

Dan moet hij naar Iniesta en Pirlo kijken. Want die twee zeiken nooit als er overtreding op hun wordt gemaakt. De twee mooiste persoonlijkheden van de hedendaagse voetbal vind ik.

5 november 2013 om 02:57

Iniesta hoeft ook niet te reageren. Als iemand hem aanraakt staan Xavi, Pique, Busquets, Alves en Alba binnen een seconde om de scheids heen.

Het was ook wel een verschrikkelijke actie van Riether, die mag van mij best n stuk of 10 wedstrijden geschorst worden. Dat het met opzet was leek me duidelijk, eerst schoppen en daarna keihard op z'n kuit trappen. Flink schorsen die man.

5 november 2013 om 00:38

Samen met rekik dan...

Tsja, ik kijk ook best veel Messi, maar dat verandert toch niks aan het feit dat ik totaal niet kan voetballen?

Hij kan beter naar neymar en Balotelli kijken, dat is de mode van 2013.

4 november 2013 om 21:41

Neymar wordt vaak genoemd, onterecht eigenlijk. Die jongen wordt echt zwaar opgezocht in het veld.
Hij is zo licht als een veertje, dat weten de opponenten maar al te goed, Neymar staat overigens heel vaak gewoon op; zonder te zeiken of whatever.

Dit in tegenstelling tot Balotelli, die is gewoon erg sterk, valt me tegen dat hij steeds vaker een penalty opzoekt.

4 november 2013 om 21:46

Balotelli doet het wss 10 keer minder dan neymar.

Eigenlijk raar dat ik Balotelli noem, want er zijn allemaal al meer dan 10 barca+real spelers die het meer doen.

4 november 2013 om 21:55

Haha, nee joh. Doe normaal. Je overdrijft Je noemde Balo niet zomaar hoor. Voor zo een grote kerel ligt hij best vaak eigenlijk.

4 november 2013 om 22:50

Balo wil toch het beast afhangen, maar voor een kerel die zijn torso showt op het ek ligt hij wel erg vaak plat, neymar daarintegen weegt 60 kilo, balotelli 88

Die Januzaj is echt een geweldig talentje wereldtopper in making! (Als hij dat niet al is)

4 november 2013 om 21:33

Nee. Januzaj is nog geen wereldtopper.

4 november 2013 om 23:13

Januzaj een wereldtopper? Gozer, hij heeft pas een handvol wedstrijden gespeeld, damn.

4 november 2013 om 23:25

"wereldtopper IN Making!" leer lezen aub.

4 november 2013 om 23:33

(Als hij dat al niet is) leer lezen

Riether moet een zware schorsing krijgen, ok.....
Maar in elk ander geval gewoon opstaan je sokken ff recht trekken en dan er weer tegenaan.
Het is geen vrouwen voetbal!

4 november 2013 om 22:46

Of hij kan gewoon niet lezen...

ajaxcunian heb er over heen gelezen het is natuurlijk riether die miss een schorsing gaat krijgen.
je hoeft me ook niet meteen aantevallen ik kan toch een keer een mis reactie plaatsen.
of probeer je de held uitehangen voor de mensen op vz.

4 november 2013 om 21:55

Toe nou maar even pinguin. Nu niet in de verdediging gaan. Zuurtje

4 november 2013 om 21:59

Er over heen gelezen? Man, ik wil wedden dat je het niet eens hebt gelezen.
Moyes zit natuurlijk te praten over Riether die meer beschermd moet worden en dat hij constant tackles krijgt hé!

5 november 2013 om 08:37

Wat zitten jullie allemaal te 'haten' joh, kan gebeuren toch wtf hahahah

george best@ wat wil jij nou 16jarige kom je mij vertellen dat ik geen voetbalverstand heb ben je wel goed wijs.
ik ben een fan van arsenal sinds 2004, ik voetbal zelf op niveua waar jij mag van dromen en dan heb ik geen voetbalverstand.
leg uit?

dat jij geen verstand van voetbal hebt begrijp ik gezien de reacties die je telkens plaats.

4 november 2013 om 22:19

Rustig laat je niet gek maken.

Foutje is menselijk, laat je niet op de kast jagen.

4 november 2013 om 23:53

En uit de kast

messi kan ze wel ontwijken maar Neymar gaat snel liggen

4 november 2013 om 22:30

David moyes zegt een voorbeeld te nemen aan messi die voortdurend getackeld word en gewoon opstaat en door voetbald. Waarom haal je neymar erbij?

Ik kijk bijna nooit man utd, dus heb niet echt een mening over deze Januzaj. Maar ik heb wel een vraag: Is hij echt zo goed als iedereen beweert? Ik heb het gevoel alsof hij heel erg wordt opgehemelt. Kan aan mij liggen hoor...

5 november 2013 om 00:16

Hij is echt zo goed. Als je in je basisdebuut 2 mooie goals maakt dan is dat geen geluk. Het waren geen intikkertjes maar echt 2 goede goals. Deze jongen is 2-benig en kan nu al op 18 jarige leeftijd mee met United. Zaterdag gaf hij ook weer een mooie assist.

5 november 2013 om 15:41

Ooh oke, bedankt voor de informatie, een jongen om in de gaten te houden dus!!!

Als Adnan naar Messi moet kijken dan mag Moyes wat mij betreft naar Ferguson kijken.

Vind Adnan een goeie speler in de maak. Gun hem het allerbeste en hoop dat ie alles eruit haalt wat in hem zit ( in voetballende zin natuurlijk)

Eerlijk gezegd word ik een beetje moe van trainers die voor bescherming van hun spelers gaan pleiten. Laat die jongetjes eerst maar eens mannen worden. Laat een baard staan, grom luidkeels naar je tegenstander, maar kweek bovenal eerst eens een goed paar ballen en dwing respect af tov je tegenstander. Op die manier hoeft niemand jou in bescherming te nemen. Stelletje zaalvoetballers van tegenwoordig.

5 november 2013 om 01:15

Heb je de tackle ook gezien. Al heb je een baard, grom je als een beer en heb je twee skippy ballrn hangen, hiermee breek je gewoon je been met wat pech.

Wat een speler die Januzaj. Overtreding was gewoon ziekelijk en zat vol irritatie en frustratie. Zijn reactie was ook niet meer dan normaal. Wel een lust voor het oog zo'n jonge knul met zulke voetballende kwaliteiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren